87

малко истории

преди 6 години

По време на войната нан НАТО срещу Югославия НАТО имаше перфектна авиация.Резултатът -НАТО изгуби секретният си самолет Ф 117 А.Върхът на сладоледа беше,че сръбски селянин си направи покрив на *** от крилото му!10 години сърбите воюваха с НАТО и пак са по добре от нас.

86

Анонимен

преди 6 години

До clown007 А ти какво мислиш за СУДЖУКА?

85

Анонимен

преди 6 години

До Край От Козяк са по адекватни . А доклко е адекватен го видяхме -,,160-170 кубически метра дъжд на 1 квадратен метър,,.

84

Ахахахаха

преди 6 години

И като ги имат тия 3 дипломи от академии, през което време са получавали заплата от държавата за да учат, какво направиха с тия 3 дипломи? Нарязаха самолетите!Не, не са виновни политиците за нарязването на самолетите! Защото политик не може да вземе сам това решение! За да го вземе, значи военния му е казал, че тези самолети са за нарязване!

83

Радев=бай Тошо

преди 6 години

Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се връщаме много много назад

82

Край

преди 6 години

Много искрено се надявах че отличника от математическата гимназия, летеца -доктор на военните науки с добър английски ще изхвърли от политиката гамена от Банкя с престъпното минало. За сега не се получава. Борисов е по адекватния.

81

Анонимен

преди 6 години

В българската армия само че не си си лъснал чепиците и получаваш един ден "непоряд", а това че не си козирувал на старшината - карцер.В този случай тези летци трябва да бъдат съдени от военен съд, а защита им от Радев е равносилно на подготовка за военен преврат.В Русия тези дезертьори щяха вече да са в карцера и да чакат присъдата, без никой да чуе за тях, а Путин щеше да я подпише предварително.

80

обикновен селяк

преди 6 години

Евати и харманлийският ***,а аз също гласувах за него,жалко.

79

Анонимен

преди 6 години

"Хаха абе колко от пишещите тук сте завършили 3 офицерски академии с пълен отличен и като първенци на випуска. Също така сте изкарали магистратура в най елитната..."Kaто цяло, нямам нищо против Радев. Дори напротив - уважавам президентската институция. Но виж сега... Изкарали сме дори повече от него. Който не е влезнал във военна академия (почти която и да било тя), само той не я е завършил. Освен това, имай предвид, че тези обучения те не ги плащат от джоба си. Плащаме им ги ние, с данъците.

78

ascdas

преди 6 години

От войната тръгва човешкия прогрес ,за съжаление.Поздравявам президенте,вероятно множеството от българите го одобряват,определено като един изряден военен е доста по-адекватен от разложената ни политическа класа!Рано е да се говори за президентска република,но нас българите ,балканците и изобщо източните народи и страни,демокрация не ни оправя!

77

Алекс2

преди 6 години

Пази Боже фуражка да прогледа...тоя е като *** с каруцата дето питал това което се обещава винаги ли се дава ! Въобще не ни трябват изстребители,ни грипени ни ефчета ! Просто защото не достигат пари за болните ни деца ! Нагли *** !

76

Анонимен

преди 6 години

Генералпрезидента в случая се явява подстрекател за неподчинение на армията и в частност ВВС`то, което няма аналог в историята на българската армия за всички времена. Този генерал се е самозабравил в злобата и безсилието си стигащо до умопомрачение да наложи мнението си на Българският Парламент и Правителство.

75

Анонимен

преди 6 години

Генералпрезидента е извън себе си, защото Борисов го предизвика да излезе от нелегалност със съмнението че някой "подръчква дезертиралите летци към неподчинение.

74

Анонимен

преди 6 години

"Имаш ли идея за да,се качиш да управляваш самолет какво трябва да,ти е образованието и общата култура бе!?"Като човек, който от първа ръка познава много действащи пилоти във ВВС на РБ, ще кажа, че не са много умни. Дори напротив. Образованието им е повърхностно, сричат, не могат да пишат, трудно съставят изречение. Нагли и арогантни са. И алчни. Общата им култура е ниска. Почти всички са връзкари. В Долна Митрополия едно време се влизаше да учиш за Инженер с 6.00, а пилотите с 3.50, 4.00.

73

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

72

Гюнтер до 49

преди 6 години

Ти в самолет влизал ли си бе ?..Как може да,сравняваш *** с летец!!!!???..Имаш ли идея за да,се качиш да управляваш самолет какво трябва да,ти е образованието и общата култура бе!?На кой му пука за тъпите ти казармени простотии с,разни ***!?.

71

clown007

преди 6 години

Буря в чаша вода, та и писаниците на независимото президент. А какво ли мисли за условията на труд при миньорите , но да отговори без да се допитва до шаманите си ?

70

Анонимен

преди 6 години

По въпросът за мажоритарния вот президентът се оправда с народното събрание пред българите в Чикаго - "доблестният мъжкар" не му стигна куража да заяви своята добре известна теза. Сега пак политиците му виновни - били напълно неадекватни....Да, има напрежение в обществото наистина. Когато започнеш някои неща да ги виждаш в целия им блясък и разбираш една ключова институция в какви ръце е попаднала, мисля, че е нормално да започнеш да се притесняваш...При това притеснението е с причина !

69

To6

преди 6 години

Не прави чест такова изказване на зам.министър председател. А на бай ставри, номер 66 ще кажа, че е много лесно да се говорят заучени фрази. Но така е когато някои хора нямат представа как е в армията. Вместо да ги защитим, се почват разни тълкувания и ...

68

Анонимен

преди 6 години

Президента Радев е един достоен човек