50

шматка

преди 6 години

Болен здрав носи.Армия от 30хил ще помага на полиция от 60хил.

49

Анонимен

преди 6 години

"Мерките по защита на обществения ред ще се засилят. Когато ние имаме в армията подготвени специалисти, защо да не бъдат полезни на обществото?"Естествено, че го правите в услуга на обществото. Просто по чиста случайност ще изкарате армията с началото на председателството и ще я приберете след като приключи. Щото е заради обществото.

48

майора

преди 6 години

До Али КемалКога беше в армията бе цър-вул, че знаеш какво правят по канцелариите?Новобранец кир-лив, добре, че не съм ти бил ротен, щеше да видиш едни карти, белоти и сентасета. Само едно занятие по тактическа подготовка ще ти проведа и ще разбереш как се служи и как се дрънкат гл,пости, като твоите. Много бързо ще забравиш какво си казал по адрес на тези, които дори и с невъзможните средства, въоръжение и база успяват да гарантират териториялната цялост на страната.

47

Ивчо

преди 6 години

недай си боже, в Сф да стане някой терористичен акт по подбие на тез на запад.Първи ще ревнете ,ама къде са тез военни, защо играят сантасе и не ни пазят.До сега сме девета дупка и никой не ни взима на прицел, но дойдат ли онез Евро костюмираните аз в метро и автобус не бих се качил в Сф. Така че да излиза войската.

46

Щирлиц

преди 6 години

Я пак?Кой излиза?

45

Анонимен

преди 6 години

Нищо не става от това Прокажено българско племе.Тия бяха последната надежда на народа да от воюва държавата от Суджуците, а те се продадоха и сега са първи какви и най-големи защитници на грабители те на народа.Национални предатели.

44

Анонимен

преди 6 години

КАКАЧАНОВ НА ВЕРЕН ПЪТ СИ ЩОМ ТРОЛОВЕТЕ СЕ АКТИВИРАХА И ВЕЧЕ СИ ИЗТЪРВАТ НЕРВИТЕ.

43

БАРС

преди 6 години

Не може АРМИЯ трябва да подкупим и нея, сега само полицаите лапат за да траят.

42

Анонимен

преди 6 години

Шкембе воеводата дали се къпе редовно? От плюскане на кифтета и пружоли, от мазничко, някак все ми мазнее. Шкембака му е 5 минути преди него!! С дебелия си г/з ли е за пример на армията?

41

Анонимен

преди 6 години

До Али КемалТи в ред ли си да кажеш, че точно МВР нямали кадри?! Имат и то в много повече от колкото трябва. По брой полицаи на глава от населението сме на едно от челните места в света. В света, а не в Европа. Също така не се сещам за държава в която полицията да е 3 пъти по-голяма от армията. Няма такава държава. В същото време разкриваемостта на престъпленията е изключително ниска, т.е. полицията не си върши работата. Заплатите в полицията почват от 600лв+за храна+дрехи+нощни+коман.=1000+лв

40

Анонимен

преди 6 години

Ей брюкселски лакей, функцията на армията не е да бъде ВИП охрана на евродепутатите. Осъзнай се малко какви глупости говориш.

39

Анонимен

преди 6 години

Нали има жандармерия за това! Какви са тези глупости пак!

38

Патриот

преди 6 години

Министър да погледне в собствения двор,а не в този на МВР.Знае ли той,че след 01.01.2018г.в част от военните формирования охраната ще се поеме от съмнителни фирми,а заплатите на охранителите ще падне наполовина.Давате ли си сметка с какво "усърдие" ще пазят материалните средства за милиони в БА.Това е национално предателство.

37

Пешо

преди 6 години

Нема ли кой да му поиска обяснение офицялно на този ами ходи да сее глупости по медиите!

36

Анонимен

преди 6 години

Шкембе, махнал си очилата, така изглеждаш малко по добре.

35

Revolution_

преди 6 години

Намалете полицията до минимум и увеличете армията. 70% от ченгелите са корумпирани. Пазят нарко босовете, пазят ромите ( наредено им от властта). Че пък и нагли на всичкото отгоре...

34

Рамбо

преди 6 години

Дебел ***, армията не е скалпел, тя е меч!

33

кап. инж. Петров

преди 6 години

Тотално погазване на закона и правилника за въоръжените сили на РБ! Нагло и безпрецедентно. Министърът на Отбраната да прочете закона преди да прави подобни изцепки. В ЗОВС на РБ чл. 6 е цаписано много точно какви са функциите и правомощията на армията. Да обърне особено внимание на т. 2 от закона. Да се цапознае и с правилника за изпълнението на закона! Там са обяснени нещата, като за де-би-ли, но явно министъра е нещо повече щом не ги знае.

32

Анонимен

преди 6 години

Да хвърлиш армията срещу собствения си народ само и само да запазиш по дълго властта си.Не го разбирам.

31

Arsenal

преди 6 години

Министър Каракачанов е на "Вие " с армейските порядки,а докато ги изучи вече няма да е в МО.Това не е история да я назубриш