10

Пуч трол

преди 6 години

Няма да ги спаси нито армията им, нито полицията им. Ние идем за тях.

9

Анонимен

преди 6 години

Задължително да минирате района и да разположите големи картечници, да не вземе някой простосмъртен да се доближи до евробожествата.

8

Али Кемал

преди 6 години

Цялата работа идва от МВР нямат кадри на никои немусе дава по 12 часа смени и после да пише още толкоз рапорти,няма кадри в мвр няма кои да запуши дупките никои не иска да става полицаи за 600 лева ,системата е скапана.А за воените те са вземани от ккол и важе свикнали по цял ден да играят белот и сантасе по канцелариите няма как дасе адаптират на улицата не познават законите абе с две думи голяма помия

7

Анонимен

преди 6 години

Каракачанке, Дългия заедно със Сашо Диков в шоуто му оня ден ви оплюха скапаната ограда за 200 милиона по границата ви с Турция. 200 милиона от нашите данъци, а под нея направили ров бежанците и си минават под нея като през подлез. К'во ще кажеш по случая, *** такъв?

6

:):)

преди 6 години

че кой има вяра на МВР, един друг се дебнат, вътрешния им отдел не смогва от проверки, то граница, то дрога ....

5

Анонимен

преди 6 години

Разположете около сградата на председателството и няколко комплекса С-300, да не вземе някой гълъб да се извъка върху важните гости.

4

Анонимен

преди 6 години

Дебело Прасе с картонче в ДС

3

Каракачанов

преди 6 години

Най-добре танковете да дойдат.

2

Анонимен

преди 6 години

Като го гледам каракачанов, май и на него доставят от суджуците.За коледа ще стигне 150 кг.

1

Анонимен

преди 6 години

ЯВНО СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЯКАКВИ ПРОЯВИ НА НАРОДА И ПОДГОТВЯТ АРМИЯТА ЗА ПОТУШАВАНЕ НА ПРОТЕСТИ.НАЙ-ОТПРЕД НА АРМИЯТА ЩЕ ТРЪСКА МОГЪЩИТЕ СИ ТЕЛЕСА САМИЯТ ПРАСИМИР КАРАКАЧАНОВ.