110

1

преди 6 години

др.агент-иван,колегата ти министер радев,нима не знае личния състав на МВР,точно 60хиляди полицаи ,се водят на щат,армията е на половината им,или военно положение обявяваш,че изкарваш армията на улицата.

109

Анонимен

преди 6 години

Каквато ни полицията такава ни е и армията - Гергьовденските ни паради са показателни за армията ни - нито съвременна техника нито стъпката им стъпка, а за почти всекидневно стачкуващата ни полиция да не говорим.Качественият материал почти не остана в България, отделно рязане на ракети, самолети, танкове плюс чистките в армия , полиция и специални служби за да е по уютно на власт имащите.

108

Свобода

преди 6 години

Шкембе-министърът лично ще охранява всички *** прояви от председателството. Продължавате да търсите най-мъхлявите *** за водачи на България!

107

Анонимен

преди 6 години

Акцията с 68ма бригада е за съд и оставка на министърът и командирът на бригадата. Отделно, че убиецът си се беше качил с избушената си маздичка до вилата.

106

:):)

преди 6 години

до 107че е с Чавдар автобуси не са виновни военните, а такива като теб коити 27 г все армията им беше трън в очите и все я оптимизираха тиест режеха.

105

Burzum

преди 6 години

Аз тая армия като я видя на парада за Гергьовден и ме напушва смях ...чак ми е неудобно да ги гледам....

104

малей

преди 6 години

Баш за охрана на европредседателството е нашата армия. Като спре един син автобус Чавдар от 67 г. пред НДКто, и слезнат 50 опърпани войника със скъсани кубинки и евро-чиновниците ще са в потрес :)

103

"-"

преди 6 години

Армия?????Че, ние имаме ли армия????

102

Анонимен

преди 6 години

ГЛЕДАМ СНИМКАТА ГОРЕ И СИ МИСЛЯ КОЙ Е ПО ПО НАЙ.КАРАКАЧАНКАТА ИЛИ ПЕЕВСКИ, МАКАР, ЧЕ И БОКО ГИ ГОНИ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ.СТАВА ВЪПРОС ЗА КИЛОГРАМИТЕ ТЕЛЕСНИ СЛАНИНИ.

101

Един от Северозапада

преди 6 години

А сега-изкарването на армията е много закъсняло, но, страх лозе пази.Сеирът ще е , когато изпратят армията да укротява полицайте, че и те нещо не слушкат вожда-слънце напоследък...

100

Един от Северозапада

преди 6 години

Армията наистина трябваше да излезе на улиците, но не сега, а едно време, когато бе над 100 хиляди човека. Както в Румъния. И после-когато вилнееха трибуквените групировки, трябваше да действа по военновременните закони, и заловените в рекет, изнудване, изнасилване, продажба на наркотици и друга незаконна дейност, да си понесат последствията по бързата процедура, включително изправяне до стената.Но, тогава и БСП и СДС нямаха сметка от това-ловяха риба в мътна вода...

99

Един от Северозапада

преди 6 години

До Незаконен труд.Много грешиш. Службата бе 2 години, после2 години и 3 месеца. А в строителните войски много "братчеди" научиха и по 2-3 занаята, с които после си вадеха хляба-строители, мозайка и фаянс, трактористи, багеристи, фадромисти, заварчици.Но по-важното е, че се учеха на ред и дисциплина, и че ИМА ДЪРЖАВА.И още нещо-най-много отпуски се даваха във Строителни войски, за изпълнени норми. Я накарай сега някой "вратчед" да работи, да уважанва държавата, да учи занаят?

98

До 96

преди 6 години

Служил ли си бе човек?Още преди 40 год.,знаеш ли колко пъти ни караха да гоним някой който бил търсен ,по байрите на Марица!И то с празно оръжие,защото иначе било незаконно!Нищо ново под Слънцето!

97

скоро

преди 6 години

Ред арми стронгест!!!

96

Анонимен

преди 6 години

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ АРМИЯТА ДА СЕ НАМЕСИ И ДА БИЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ.

95

Анонимен

преди 6 години

Преди 28 години падна от власт П. Младенов, само защото уж бил казал "танковете да дойдат", а сега цялата армия искат на паветата! Много весело! Полицаите действат само по протести за заплати, а армията ще им върши работата.

94

Анонимен

преди 6 години

Гледат на Запад и копират като маймуни. Повтарят като папагали "фалшивите новини" на Тръмп, сега и военното положение във Франция.

93

Анонимен

преди 6 години

Накъде вървим съм полицейска държава или военно положение. Кога до сега армията е излизала в мирно време? Даже при бай Тодор не можеше да се помисли не токаво нещо.

92

Анонимен

преди 6 години

Решението е правилно! А оплюването се очакваше, то "стратегическа" инвестиция от "партньори"...

91

шматка

преди 6 години

Нека танковете дойдат.☆