14

Анонимен

преди 6 години

До анонимен11абсолютно, поне в големите градове задължително трябва да се забранят коли над 10 години. В София вече е отровно да се живее.

13

Анонимен

преди 6 години

До нов вносестествено, и сутрин, и вечер ще повтаря колко сме стабилни, как българина всеки уикенд е на плажа в Гърция с нововнесения си джип...за разлика от преди, когато се е чакало за Лада и не са ни пускали навън, премълчавайки обаче тогава колко бяхме, колко имаха работа, жилище, сигурност, колко струваше образованието, здравеопазването, каква икономика имахме и какво произвеждахме, на кое място бяхме в света по икономическо развитие и сега как е?

12

Анонимен

преди 6 години

При забрана на внос от Белгия цените ще паднат на по 1000 лв за кошник.

11

анонимен

преди 6 години

бьлгария какво чака та не забранява старите коли чакат да измрем от мрьсотия иболести и тогава да ги забранят ако е останал някои и стига с тези фарове денеми нощем никаква полза от тази практика

10

Anonymos

преди 6 години

Да обявим, че и ние им забраняваме вноса. Така ще им смъкнем цените още повече :)

9

Анонимен

преди 6 години

България е 1 000 години назад след Америка и 500 години назад от Европа.Бъдещето е на електромобилите, а не на пушещите таралясници.Ама *** това ще го разбере към 3 528 година.

8

Анонимен

преди 6 години

Ето това е тяхното разбиране , за тях само те са хора а ние просто Ей така мразя ви лъжлива лицемерна и Долна цивилизация ЕС по дяволите.

7

Чиновник

преди 6 години

С един замах ще ги забраним тези нафтови таралясници и в България. Примерно 3 месеца след като тръгне "новия внос".

6

Анонимен

преди 6 години

Вероятно ти е иска в мокрите ти сънища, но през 2020 няма да забранят коли с ДВГ. Ще забранят движението им на определени места, ако не покриват определени норми, както и покупките на коли с ДВГ, които не покриват определени норми.Представяш ли си, да забранят движението на 99.4% от автомобилите в Европа? Тоест, ти мислиш ли трезво или само тролиш, щото *** днеска не ти е пуснала?

5

Студено палене

преди 6 години

Кварталните песове ще ходят до кафето, изтупани с по-нови кошици. Ще сменят АГУ-то с дизелче и ще бълват тройно повече отрови.

4

на лизинг давате ли

преди 6 години

Защо ли надушвам поредната национална програма - джип за всяко домакинство.

3

сливи за смет

преди 6 години

Давайте насам расовите немски возила на нафта, ние метан у Черно Море си имаме неизчерпаем.

2

Анонимен

преди 6 години

през 2020 когато забранят в западна Европа всякакви с коли двг , ще си карате трошките само в България .

1

нов внос

преди 6 години

Е сега скочи жизнения стандарт на българина. Бащицата ще има да се вайка: "Какво сте се заоплаквали - докарах ви джиповете на З.Европа за без пари".