34

Real AK

преди 6 години

Ха, ха, каква успокояваща добавка "пробегът в тази страна не подлежи на поправяне"! Това е, ако си я купиш оттам. В нашите автокъщи такива документи ще и докарат, че пробегът ще е най-малкото което се "модва"! А иначе белгийците се пробват да са прагматични. Докато си купуваме "нов внос" ще ни ги пробутват! Т.нар. управляващи добре знаят каква скрита безработица е подслонил авто бранша "втора ръка" "у нас". Без този "бизнес" няма да може да отчитат такива малки проценти безработни!

33

Анонимен

преди 6 години

нямат натъпкване тия капиталисти

32

do 13 Anonimen ot EC

преди 6 години

До Анонимен. Vsichko koeto govorisch neobrasovani prijatelju sustestvuvasche cled 1975 na Kredit!!!!!!! Ne mojesche veche da produlgava taka, satova se srina zelijat istochen blok. Stiga govori gluposti. Molja te.... Molja te...

31

Знаещ

преди 6 години

До Анонимен 1687,9% българи сега имат собствено жилище като 500 000 имат по две жилища.БВП $10млрд сега $55млрд.В този ред на мисли какво сме произвеждали след като тогава БВП е бил 5,5 пъти по-малък?Каква икономика си имал с празни магазини бе ***?Сега произвеждаме много повече с много по-малко разходи и с качество на световно ниво.Произвеждаме от магданоз до спътници.

30

Спокойно

преди 6 години

Тарантайките ще бъдат изкупени от бг шарлатаните.След като стъпят на българска земя ще са излъскани и на 150 000 км.Само заблуден човек може да купи кола от българия.

29

Анонимен

преди 6 години

По-скоро прозводителите на автомобили са го закъсали и сега съветват холандците да си сменят колите с нови, но пак с бензинови и дизелови двигатели. Засега ел. автомобилите са много малко.

28

Анонимен

преди 6 години

Ще забранят дизел джиповете 4х4 на мутрите в големите градове , по селата едва ли ще забранят каквото и да е дизелово тракторче дизелово автобусче дизел касичка и турбо дизел дънки ........ще имат две коли една електрическа за града и една за офроуд .

27

Обективен

преди 6 години

Всъщност едва ли може да се дават такива съвети в Холандия. По-скоро биха дали обратния съвет - изчакайте с покупката на ел. автомобил, защото няма къде да го зареждате, а и няма с какво. Производството на ел.енергия не е достатъчно за това.

26

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13естествено, и сутрин, и вечер ще повтаря колко сме стабилни, как българина всеки уикенд е на плажа в Гърция с нововнесения си джипЕ защо, не е ли истина?Или викаш умиращия от глад народ задръства магистралите към Гърция при всеки удобен случай, за да се наяде, че там дават всичко без пари?

25

До 9

преди 6 години

Производството, експлоатацията и унищожаването на старите коли е по-замърсяващо при електрическите автомобили в сравнение с автомобилите с ДВГ, но байганьовците като теб едва ли някога ще го схванат.

24

Кривондел

преди 6 години

Някой интересувал ли се е каква е разликата във вредните емисии между дизел от 2009 година и дизел от 2017 година? Евро 4 и Евро 5 никак не са толкова различни от Евро 6, уважаеми!!!Проблемът не е в самите емисии, а в разнебитените двигатели, които незнайно как минават технически преглед!!!

23

Анонимен

преди 6 години

Контрасъвет от България към определени брадати субекти да ходят в Белгия, да видим с такива съвети докъде ще го докараме, затова са на тоя хал и ще продължат да имат ядове, защото се мислят за много умни, а останалите за много прости

22

шматка

преди 6 години

Защо просто не забранят продажбата на нави печки.След 10 г всичко ще се нареди от самосебе си.Защо западните правителства дават нерегламентирани преимущества на някой.Това законно ли е.Кажете лицемери.

21

Анонимен

преди 6 години

SEGA RAZBRAHTE 4E SME VTORO KA4ESTVO EVROPEICI.

20

До 2

преди 6 години

Не бе, в западна Европа вече не карат никакви коли, каруци или велосипеди. Всички маат пеша и са доволни и щастливи - според теб де. -Никоя държава засега няма намерени да забранява всички коли с ДВГ. Такива забрани витаят само в умовете на такива като теб.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 8Ето това е тяхното разбиране , за тях само те са хора а ние просто Ей така мразя ви лъжлива лицемерна и Долна цивилизация ЕС по дяволите.ДАй номер на банкова сметка да ти преведа пари за билет до Русия.Сериозен съм!

18

SA

преди 6 години

И после що сме народ втора ръка-ядем и караме *** им,затова!!А печките да си ги карат те и простите българи!!

17

Анонимен

преди 6 години

Айде бегом към северна корея, руслямистан или венесуела, където все още можеш да имаш "спокойствие", "работа" и "сигурност"!Нас остави да се мъчим в прогнилия "запад" и "гейропа". Т

16

:):)

преди 6 години

абе отворко, нали кат ги забраниш лукоил хранилката на вс власт имащи ще фалира бе.Ей аман от тъ пи парчета и дървени философи еяколози ;)

15

#

преди 6 години

Не виждам нищо нередно управниците да защитава страната и народа с промени в законодателството и да дават акъл на хората къде управниците не искат да защитават народа, за да си продадат ЗАКОННО отровните коли там.Кой ли е за бой? Белгииците ли?