54

Ричарт

преди 6 години

Всяка държава която се стреми към прогрес и се грижи за здравето и живота на хората, ще забрани движението на дизеловите ППС. Докато не е късно и територията ни може да се превърне в цивилизована държава вместо автоморга на Европа и останалият свят. Депутатите трябва да се събудят и да го гласуват, защото няма време.

53

възмутен

преди 6 години

Ако правителството не иска повече да сме автоморга на ЕС, нека направи същото обръщение към българските граждани докато не е станало късно. Да се внасят само електромобили и електробуси. По евтино ще бъде държавата да закупи лиценз за производство на електро-ППС. Защото дизеловите автомобили застрашително се увеличават. Но на никои няма да му хареса ограничаването за каране на автомобилите, тъй като си плащат данък.

52

гост

преди 6 години

Нека българското правителство направи същото обръщение и към българите и да забрани внос на дизелови ППС. Това ще бъде първата крачка да се превърнем в екологически цивилизована държава. Ако не го направят ще останем територия на престъпниците и корупцията.

51

Анонимен

преди 6 години

А самолетите? Те кога? Кога ще видим Електро Еърбъсите да заменят сегашните, които замърсяват много повече от дизеловите автомобили?

50

Анонимен

преди 6 години

*** нали до скоро се говореше за биодизел, екологичното гориво?Каква стана тя? Аз съм си доволен от 20 годишната дизелова кола, мърка като котенце! Освен това, завирал съм си носа в ауспуха - едва тогава леко намирисва на нафта! Иначе ни се види нещо отзад, ни мирише!

49

Питам

преди 6 години

До Анонимен 45 *** ти верно ли вярваш че сме първо качество ?

48

Отговор

преди 6 години

До :):) 38 Ееее, много си гаден.Пишеш простотии.

47

Реалист

преди 6 години

До Знаещ 31 Браво приятел , разби им муцуната.

46

ФАКТ!

преди 6 години

Аз помня средата на 90-те София и сега.Тогава столицата имаше по-европейски вид.Сега е ужас!Всичко е захабено и старо!

45

Анонимен

преди 6 години

НОВИТЕ КОЛИ, КОИТО СЕ ПРОДАВАТ В БЪЛГАРИЯ НА ПО-НИСКИ ЦЕНИ, ВСЪЩНОСТ СА РЕКЛАМИРАНИ В ЕВРОПА И ГИ ПРАЩАТ НА НАС.

44

Анонимен

преди 6 години

Ама жигулката беше новичка и всъщност си беще фиатче.а тези тенекии са скраб.

43

Анонимен

преди 6 години

ПРЕДИ ВРЕМЕ БЕЛГИЯ НИ ПРОДАДЕ ДВЕ БРАКУВАНИ ФРЕГАТИ, ПРОИЗВОДСТВО 1960 Г.СЕГА ЩЕ НИ ПРАЩАТ ДИЗЕЛОВИТЕ СИ БРАКМИ.ОЧЕВИДНО ЗА ТЯХ СМЕ ТРЕТО КАЧЕСТВО, КОШЧЕТО ЗА *** НА ЕВРОПА.

42

drbr

преди 6 години

До До 31 НезнаещИ хората са се редили на опашки за хляб и сол, а за жигулка са чакали по 10 години. Какви са тия сухи статистики, които ни представяш? Нищо не значат.

41

Го4о

преди 6 години

В БГ 50% от колите са на газ LPG - така че няма проблем от замърсяване. Лошото е че за тези коли на газ - НЯМА НИКАКВИ ОБЛЕКЧЕНИЯ!

40

Анонимен

преди 6 години

Това само ще направи нашият автопарк по-нов. Защото когато по-новите дизели ги пуснат на достъпни цени, българина ще даде стария дизеляк на скрап и ще си купи, по-нов.

39

Стига ековандали

преди 6 години

Всяка забрана за внос на стари коли, ще направи автопарка в България още по-стар. Просто е, но трябва да имаш поне малко акъл, за да схванеш защо е така. Това сме го виждали в съседни държави.

38

До 31 Незнаещ

преди 6 години

По БВП на глава от населението през 1988 г. България е заемала 25-то място в света. През 2013 г. България заема 78-мо място в света, по БВП на глава от населението, по данни на IMF.

37

:):)

преди 6 години

до знаещиякато си знаещ, колко си живял преди 89 та , а тоз БВП който цитираш правиш лу сметка като покупателна стойност кайво е осигурявал. Ами то и на САЩ БВП е 8 пъти по мслък от сегашния но не значи че те живеят 8 пъти по добре от 80 те години.Май пропускаш че по статистика не българска ,през 80 те България се числи към индустриалните държави от белия свят, а сега сме аграрно джудже от не знам кой свят. Тези 87% с жилища са на книга, Тъпчилещово и Горно нанадолно и са наследства от 80 те

36

до 36

преди 6 години

"Нашите 240 кратуни спешно трябва да направят промени в законите за да предотвратят това , стига стези трошки дето ни тровят."Какви трошки? 2010 година кола за България е лукс, да оправят доходите,а после да вкарват закони за колите. Нали се сещаш,че ако тук има ограничение за годините на дизелаците, 90% от хората трябва да си хвърлят колите.

35

Иван Пешев

преди 6 години

Нашите 240 кратуни спешно трябва да направят промени в законите за да предотвратят това , стига стези трошки дето ни тровят.