13

777

преди 6 години

До 11Същото се отнася и до полицаите,нищо няма да се промени защото системата и мисленето е сбъркана.

12

11

преди 6 години

Ако си мислиш,че като направят заплатата на учителите 1500лв,детето ти ще бъде по-грамотно си голям наивник.А аз казвам само,че щом увеличават заплатите на едни бюджетни,трябва и на другите да увеличат.Не може един да живее с 1500лв,а друг с 500лв.

11

Анонимен

преди 6 години

МАРИОНЕТКАТА НА ЧЕРВЕНАТА КРАДЛА *** ЩЕ ДАВА МНЕНИЕ ХА ХАХА

10

7

преди 6 години

Ти си много кух бе българ!! Срам ме е от тебе с твоя пилешки мозък да не можеш да видиш коя професия е по-важна. Ти четеш ли? НАЙ-МНОГО ПОЖАРНИКАРИ В ЕВРОПА. А че детето ти е просто като тебе хич не те притеснява а? СРАМ

9

ужас

преди 6 години

Бюджета на МВР е 1 милиард и 400 милиона!огромна сума която МВР не заслужава защото не виждаме резултати от рабата им,1 милиард отива за заплати и привилегии!?

8

шматка

преди 6 години

8 Да ама полЮцайте пазят власта а не пожарникарите.

7

факт

преди 6 години

Пожарникарите заслужават не 15%а 50% увеличение те спасяват хора и помагат при бедствия и аварии,не трябва да са под един знаменател с полицията която е загубила доверието на хората и не работи.

6

анонимен

преди 6 години

Прави са пожарникарите да искат по-вече пари.Грешка беше да увеличат учителските заплати толкова много,а за пожарникарите и полицаите да нямат пари.На учителите не им е по-опасна работата,нито по-натоварена.Сега трябва да ги изравнят,и друг път като обещават увеличение,да мислят за всички.

5

шматка

преди 6 години

Абе айде давай парите бе мушморок.Колкото не ви достигат ще ги наберете от балконинг пенсионерите.

4

Анонимен

преди 6 години

И този чичка взе да плаши! До вчера не се знаеше кой е, днес голям го вади. Не се е вдигнала цялат пожарна, да го питам как ще подвие опашка и ще подава оставка. Милиарди окраде и изнесе Суджука. И ще ми казват, че няма за пожарната, за оборудване и заплати? Дано на Суджука му се запали къщата и пожарната да тръгне от Младост, за да разбере колко е важна е пожарната.

3

Българина

преди 6 години

Усещам как радев сам ще гаси пожарите от другата седмица заедно с пожарникаря слънце това звучи като заплаха не като тази към В Николаев

2

Шебек

преди 6 години

Радев това не са ти боеприпасите от Петолъчката-Главоч !!!

1

Анонимен

преди 6 години

Като го видя тоя и ми се заповръща.