73

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТи не знаеш къде се намираш

72

АМАН

преди 6 години

БОрисов и Цветанов се прочуха с това че ограбиха стотици милиони от МВР за нагло вредни НЕЗАКОННИ КАМЕРИ И СКЕНРИ с които увреждат тежко милиони деца и граждани ежеминутно..ТАзи техника е ИЗРИЧНО ЗАБРАНЕНА ОТ ОСНОВНИЯ ЗАКОН .МВР ДОСЕГА НЕ Е ЗАЛОВИЛА И ЕДИН НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК МЕНКАН НА ВЛАСТ В СОФИЯ въпреки НАГЛИТЕ ГРАБЕЖИ НА МИЛИАРДИ ГОДИШНО>./ЗА издръжка на МВР Крадат от народа над 1 000 000 000 годишно За издръжка на наркоманите от Брюксел по 2 000 000 000 годишно крадат

71

Брюксел не помага

преди 6 години

Нагли престъпници менкани на власт в София са оставили над 5 000 000 БЪлгари без доходи за оцеляване.ГЪрция ежегодно получава от Европейския съюз стотици милиарди живи евра за Пенсии,Заплати,помощи за оцеляване.София ограбва десетки милиарди от народа за НАГЛО ПРЕСТЪПНИ ЦЕЛИ без да иска даже помощ от Брюксел за НАРОДА вкл за Заплати пенсии и помощи за деца и възрастни..

70

честито

преди 6 години

А бе няма кво да се разправяш, бе! Уволнявай наред! Кви са тези глезотии, обувки, униформи, айде де! Ще гасят голи от кръста надолу! И заплати, кви са тия глупости, не стига че са на работа ами и заплати ще искат! Премиерът им бил колега, колега ама друг път!

69

КрадаТ милиарди

преди 6 години

В Северна БЪЛгария се отвъжда населението тотално.От Брегово до Варна включително..Ликвидирани са почти всикчи предприятия.Останали с а предимно БАби дядовци и внуци..Децата се увреждат тежко с ненужни учебни занятия с цел трайно разболяване под надзор а на масови убиици и педофили ползващи НЕЗАКОННИ КАмери и скенери вкл следящи импланти микро и наночипове с които са поразявани децата /монтирани в лични документи или подадени им през устата с напитки и храни.

68

Крадат милиарди

преди 6 години

КОнфискувайте милиардите предвидени за ЯКО КОРУПЦИОННИ НЕНУЖНИ ОБЕКТИ вкл изпълнявани от партиино подставени компаниики..БОрисов испълнява програма за ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария нагло безотказно.Ограбват по 20 000 000 000 живи лева годишно като повече от 10 000 000 000 отиват за преразпределение през партиино подставени компании по тн "Оперативни програми. Строят се само обекти неносещи доходи на народа.

67

много просто!

преди 6 години

Свеждат субсидиите за партиите до тези в Германия /сега са 3 пъти по-високи от техните/ и с икономията увеличават заплатите на тези които ни пазят от пожари , крадци , бандити и пр.

66

Анонимен

преди 6 години

Тоя освен за заплахи към служителите в МВР и да гъделичка Суджук Паша по пъпа за друго май не му стига умствения багаж.

65

Анонимен

преди 6 години

Няма как държавата да се управлява от шайка крадци, а в същото време да има пари за сигурност.А тоя изпращял, неадекватен 6 волтов *** военните са вдигнали курбан, че са се отървали от него.

64

Анонимен

преди 6 години

Ако питате вожда той е гссил само с брезента и лопатата за пари не е и мислел , две филии с маз в джоба и така сега кво са се разглезили

63

софиянец

преди 6 години

значи, така нареченият президент радев, за който съм гласувал от немай-къде, икойто следя под лупа - дъни се тъпака - сега да говорим за заблуда - поглеждайки заглавието си казваш - президента претакал зелето, пък се оказва друг *** - в тиквеното праителство, сещам с преди малко цвък бутонелски от си ай ей плещеше нещо за фалшивите новинии - жери найс!

62

Анонимен

преди 6 години

Суджук Паша пожарникар номбер1 ще им вдигне парите.Нали са му били колеги.

61

ПотрЪбител

преди 6 години

Вергиле, дано да си от честните и отговорни полицаи. Разбирам, че си ядосан, но сме виждали и твои колеги, които са от другите. Имам на камерата на колата как патрулка прави забранен ляв БЕЗ СИРЕНИ. Хората се дразним, че тези, които ни санкционират за нарушенията не спазват закона. Когато всички станат, като теб, тогава ще имате подкрепата на народа. Сърди се на колегите.

60

вергил

преди 6 години

Знаеш ли на кои викат чантаджии в МВР? На администрацията дето работят от 8.30 до 17.30 ч и почиват уикенда и по празниците.Аз на година давам минимум по 70 дежурства и посещавам поне 300 произшествия-убийства, катастрофи с жертви, самоубийци и каквито гадости се сетиш.И няма значение дали е празник или събота и неделя.Дали е минус 20 градуса или плюс 40, дъжд, сняг и каквито и да са метеорологични условия.Ама щом си казал може и чантаджия да съм.

59

Анонимен

преди 6 години

Колко служители има в МВР в това число и в пожарната които са пенсионери взимат пенсия таван и заплата т.е общо към 2200 - 2400 лв. и на по високите длъжности и повече? Хубавко е едни господа да си вземат повечко парички , но не е нито морално нито нормално.Защо това не се разбира. МВР освободете пенсионерите и и спрете от 20 заплати това което са взимали като пенсионери и служители и дайте на останалите.

58

до вергил

преди 6 години

Ясно ... от чантаджиите си ! Не казвай на познатите си какво работиш !

57

Анонимен

преди 6 години

Къде отиват парите в МВР, като всяка година увеличават бюджета им.

56

Анонимен

преди 6 години

Пожарникарите да престанат за протестират! Не може всички да станат министър-председатели!

55

До 62

преди 6 години

Издишат Ви аргументите. От седем години и не само, ни вдигат тока и данъците, но на полицаите от 8 год. не са вдигани заплатите. Потърсете сметка, къде са Ви ходили парите, със сигурност не и за заплати.

54

вергил

преди 6 години

До АнонименИ откъде разбра,че не съм учил достатъчно?Завършил съм английска гимназия и "Право" в Пловдивският университет.Какво по-добро образование ми е нужно?За 15 години работа в полицията като разследващ полицай по разследвани от мен дела са осъдени над 600 човека.Убийци,изнасилвачи,грабители,измамници,крадци и всякаква ***.И получавам по-малка от твоята заплата.