14

Hihi

преди 6 години

От гроб даже и гражданство са му далиЗаеби

13

Анонимен

преди 6 години

***, стой си на село в Русе, Айтос или Рила, как беше или обратно, хахаха, ПХАХАХА

12

Българина

преди 6 години

Да не забравяме кой предател взе пари от меркел занда пусне инженерите в България около 1600 тютюнопроизводитя. Нашия хубавец не е добре дошъл на събранията на четворката, и за тях е предател за това праща майчето да му оправя батаците

11

герб политика

преди 6 години

Министерство на отбраната изнасяше оръжие за Саудитска арабия и Катар и от там хайде в ислямска държава.

10

Циник

преди 6 години

Цитат: "През лятото на 2013 г. се е присъединил към "Ислямска държава" в Сирия, като е вземал активно участие в бойните действия и се е ползвал с ръководни функции."И нашите го съдят за тютюн за наргиле????Бравос!!!

9

Анонимен

преди 6 години

От една година се опитваме да се преборим с новоткрит наргиле бар (заради шум по цели нощи) Полицията изобщо не смее да идва на сигналите, накрая им отидох на крак. Да им покажа в търговския регистър, че фирмата е регистрирана на името на сириец, със статут на временно пребиваващ до февруари 2018!!!! Какво да коментирам, освен, че или си плащат страшни рушвети, или нашата полиция я е страх да ни пази! Конингента от посетители - тийнейджъри и араби. А една дебела мутра снове по цели нощи отпред!

8

Анонимен

преди 6 години

СмЕЕЕЕЕЕх, а лютеничка има ли?

7

правят Реклама

преди 6 години

Тоа Командир има ли си имена или е Безименен , да не се окаже после че е бил обикновен Дюнерджия на който му правят Реклама

6

защо

преди 6 години

ДА РАЗСЛЕДВАТ НАЙ - ВЕЧЕ КОЙ, ЗАЩО И СРЕЩУ КАКВО ЕВЕНТУАЛНО, ДАВА ГРАЖДАНСТВО!? НА СИРИЙЦИ!? ОТКОГА АРАБИ СТАНАХА БЪЛГАРИ И КОЙ НИ НА ПЪЛНИ С ПОДОБНИ, КОИТО ДЪРЖАТ ВЕЧЕ СТОТИЦИ ВМАГАЗИНИ В СОФИЯ? ЗАЩО? ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ТИЯ МОЖЕ ДА СА ПОТЕНЦИАЛНИ ТЕРОРИСТИ, КОАОТО ТОЯ, ЖИВЕЕЩ ВЕЧЕ ПОНЕ 9 ГОДИНИ СРЕД НАС! СРАМ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ, КОИТО НЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА НОАРОДА СИ ЗА РАЗЛИКА ОТ "ВИШЕГРАДСКАТА ЧЕТВОРКА", АВСТРИЯ И ДР.

5

Анонимен

преди 6 години

Аааа, не е виновен човекът, той е калпазанин. Виновни са тези, които искат да минат тънко с тютюн за наргиле. Ако не вярвате, питайте министъра на милицията.

4

Анонимен

преди 6 години

Този е влезнал през 2016 г през оградата на границата с Турциябез документи за самоличност , с любезното съдействие на граничните полицаи и трафикантите .Честито българи, бъдете сигурни че има и други джихадисти, но те не са виновни .Виновни са корумпираните ви полицаи , които ще ви продадат за мангизи на терористите .

3

факт

преди 6 години

Подобни индивиди купуват скъпи обекти в центъра на София и отварят разни магазини и заведения и финансират тероризма а нашата държава гледа безучастно и не прави проверки откъде тези "бедни"емигранти имат толкова много пари?

2

Неа

преди 6 години

А тъй ...

1

СТАМАТ

преди 6 години

НЕ МОА ДА РАЗБЕРА КА МОЕ НЕЛЕГАЛНА ДЕЙНОСТ ДА СЕ ПОЛЗВА ЗА ПРИКРИТИЕ!СИГУРНО НЕ СИ Е ПЛАТИЛ НАВРЕМЕ ЧАКАЛЪК!