34

Сухой

преди 6 години

*** да не ти пука. Тоя е ***. Няма собствено лице,

33

Циник до 38

преди 6 години

Не ме бъркай с мащехата ти!Пхахаха

32

Циник

преди 6 години

Няма нищо по-гнусно от фалшивият християнин. 99% от нас са точно такива.Жестоки, безсърдечни, грешни...Ходите на църква, но Христос не е в сърцата ви.Затова българите сме псевдо-християни.Покръстен, но нехристиянски народ.Срам ме е, че принадлежа към такова гнусно племе.

31

Анонимен

преди 6 години

т.е. ако не беше произвеждал нелегално тютюн за наргиле и не беше се мъчил да взема от бизнеса на КОЙ щеше спокойно да си живурка у нас и никой да не го закача. Колко ли още, като него има с българско гражданство. Идват купуват си го, а дори и грам български не знаят. Имам познати безарабски българи с български корени и ги мотаят и не им дават гражданство. Не им дават, защото не си плащат на когото трябва.За пореден път се убеждавам, че нямаме държава, а просто един разграден двор.

30

Циник

преди 6 години

Еееее...няма такъв джумбиш...дървения шоп...и лоботомираната с бананите!Яко ми кусате от ръчичката...а ?

29

Анонимен

преди 6 години

Стига писа едни и същи глупости бе самовар!!!

28

Циник

преди 6 години

Мда...барабар Петко с мъжете!Видяла жабата, че кобилата Ердоган я подковават...и тя вдигнала крака!Трябва да не изоставаме от Европа!Ще напълним обезлюдена България с афганци, и пакистанци!Виж българите от Украйна, и 3000 000 от Молдавия - не ни трябват! Не са ***...и не са модерни!

27

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани, но днес сме член на ЕС и имаме в изобилие тоалетна хартия и банани.

26

Анонимен

преди 6 години

Като им знам умствения и професионален багаж на ДАНС съм 100% сигурен,че ако тоя не бе обработвал и продавал тютюн нямаше и да разберат,че е терорист. За съжаление. Ако бе обратното нямаше да научаваме за по 3-4 случая на месец за контрабандни цигари или тютюн, а за разкрити терористи и всякакви престъпници.

25

Анонимен

преди 6 години

Че си със селски произход ти личи по циничните писания. Може и да си избягал от селото, но то никога няма да избяга от теб. Кръвата вода не става.

24

нюз

преди 6 години

Нашите му замазали лицето на документа на ИГИЛ, а не му махнали името. Дали има някой в ГДБОП който чете арабски изобщо?

23

Циник до 22

преди 6 години

Мда...барабар Петко с мъжете!Видяла жабата, че кобилата Меркел я подковават...и тя вдигнала крака!Трябва да не изоставаме от Европа!Ще напълним обезлюдена България с афганци, и пакистанци!Виж българите от Украйна, и 3000 000 от Молдавия - не ни трябват! Не са ***...и не са модерни!

22

Анонимен

преди 6 години

Какво, да не би да сте изненадани че в центъра на София има магазинче някой който е рязал глави в Сирия ? То един да е...

21

Анонимен

преди 6 години

*** го е срам да си каже - или е от Шумен-Разград, турчин, или от оста Трън-Пазарджик, ром - ама срам, пусти срам, пхахаха, или смърка хаш енфие, или диша лепило, горкото животинче

20

До Циник

преди 6 години

Ти на село баня имаш ли или варел на двора само?

19

Анонимен

преди 6 години

До Циникхигиената и стандартите за наргилетата на щастливите кокошки трябва да се спазват!все пак от 2008ма със скромната благословия на някой е гражданин на ЕС

18

Кривондел

преди 6 години

Браво на полицията. Сега ако ги и осъдим ще е екстра.

17

Анонимен

преди 6 години

*** Айде ако обичаш не вмирисвай и тая тема. Всички вече разбрахме за твоите кафяви влечения.

16

До номер 9

преди 6 години

Да ве така е, но сьм сигурен, че ти си гласувал за гроб така че сега не се оплаквай

15

14

преди 6 години

Последно, от кое село си, кажи си без да мякаш, да те разберем, или турския ти е майчин?