138

Историк

преди 6 години

Русия е заплаха за всички европейски, азиатски, а в днешно време и североамерикански страни.за справка: Историята

137

анонимен

преди 6 години

за мен русия не е враг враг ми е невежеството и простотията на бьлгаритете ще ни затрият аз искам мир а не воина искам бьлгария да излезе от нато и есзащото за 10 години на мен не ми се е подобрил живота

136

до 144

преди 6 години

Ако искаш наистина да живееш в ***, *** в Детройт, САЩ.Има доста инфо в нета как са там нещата, поинтересувай се и добър ти път!

135

Анонимен до 144

преди 6 години

На нас също не ни трябваше американската ***, по твоята логика, именно защото слушахме господарите от сащ като верни кученца, сме на това положение.Без армия, икономика, здравеопазване, и образование.

134

Анонимен

преди 6 години

Стига се претопляли манджата за заплаха на България от Русия - тенджерите ви загореха от претопляне.Вижте си най напред соджуците и соджущината, корупцията и кражбите, нашите и чуждите хора, беднотията на народа, престъпноста, липсата на икономика и пазари.Слезте при обикновенните хора и ако Ви е удобно чуйте ги.

133

CHALGARIN DUDAEV

преди 6 години

PRITESNENI SA PARAZITITE DUPEDATI ZASHTOTO VREMENATA SA NESIGURNI I OPASNI.KOGATO DOIDAT BRATUSHKITE OTNOVO SHTE IMA LINCH.TE SA PARVI

132

ФАКТ?

преди 6 години

Всички войни, запалени от нашите задокеански съюзници,са в името не само на мира, а и на мизерията на оцелелите.

131

Страх ме

преди 6 години

Напрау ме е страх, че руския ми колега ще ми донесе бурканче черен хайвер. 140 лв. за едно , и нова енциклопея. Че ще четем Тургенев отпивайки белуга, ще слушаме "капризите" на Коган- гений. Ше посвирим на китара хубави блатни песни. Че шЪ му отида на гости и ще видя Петродворец и Ермитажа. Ще се радвам на перфектния му английски.ще отидем на балет. Ще видим красотата по пътя на Транссибирската железница, 2000 $ е билета.Ама много ме е страх от тези руснаци.Не моим да спим от безпокойств

130

До 122

преди 6 години

Добре си го написал, за просията.Но по-голяма просия и упадък на България от сто гидини насам едва ли е имало.Който се е писал приятел на САЩ бял ден не е видял - цяла латинска америкка е пример за това и ние вървим по този път. Просията е само началото, САЩ ще ни унищожат напълно като народ и територия. Това става с всичките им васали.Но да се върнем на Русия и просия, защо сега, от този "мечтан рай", който е капиталистическаа България избяга 30% от населението?Нали сме далече от Русия?

129

ppt

преди 6 години

русия е ***

128

Гюнтер

преди 6 години

Луд умора няма,това е!Това значи тия креерени в парламента са пълни оллигофрени,начело с еднокнижния маллоумник!!!

127

До 131

преди 6 години

Сороски Драскачо, добре си подхванал темата, я моля те сподели колко жертив са дали Англия, САЩ, Франция и Германия (по отделно или заедно) за да ни освободят от Трското робство и да я има България?Също е добре да дадеш информация каква ни е ползата от тези велики сили за последните 500 години?Има ли поне едно нещо, което са направили в полза на България?После пиши колко всъщност са загиналите руснаци, за да сме свободни.

126

До 132

преди 6 години

Единствената смъртна заплаха за България лакеите на световните поробители, които са нацвъкани на управленски постове в България и такива типове с промит мозък като тебе.Така, както са тръгнали нещата, ще съсипете България със своята тъпота и продажност.Трябва да си сляп като кърт, или толкова умен, за да пишеш това, което си написал, освен ако не ти плащат за такава бомбастична глупост.

125

PD

преди 6 години

Разбира се депутатите смятат, че имат задължение да спорят за всякакви глупости и да са единодушни, когато си гласуват увеличение на заплатата, или по голяма отпуска.

124

До 89:

преди 6 години

-Вие Росен Пл. ли се казвате?

123

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7Първо, няма русофоби а хора, които искат да лижат руски *** в името на криворазбрано чувство за признателност. И второ, тезата за трите национални катастрофи е русофилска измислица и е също толкова лъжлива, колкото мита за 200 000 руски жертви дадени за свободата на България. Но от предатели ***, освен лъжлива пропаганда друго не може да се очаква.

122

Анонимен

преди 6 години

Не знам дали щатите са заплаха за света(прочетох го в този форум), но знам, че СА заплаха за себе си.Напишете Detroit(или Детройт) в Тубата и ще разберете защо.

121

Миял

преди 6 години

До до 118--124;Тя САЛФЕТКАТА беше нарисувана 1 месец след руската окупация. ХРОНОЛОГИЯ;На 05.09.44 г. Русия скъса Диплом. От-я и ни обяви ВОЙНА . От 07 до 09.09.44 г ни ОКУПИРА. Срещата между Чърчил и Сталин стана от 09. до 19.10.44 г. Или Чърчил подари на Сталин това което си беше откраднал.Рузвелт казва; Връщането на земи от Сталин можеше да стане само с война. Никой не искаше ТСВ. Само Сталин искаше и сметна че е най удобно през 50-те г.,затова започна Корейската война.

120

Членска карта №7

преди 6 години

до 127Но и няма такъв, който да ни е довел до три национални катастрофи, като вас русофобите!

119

Анонимен

преди 6 години

Русофил=национален предател и българофоб. Няма русофил, който през последните 100 години да е бил български патриот!