198

с това завърши

преди 6 години

2002412курса ни в работата прес "политическата учебна година 1989 октомври"( беше задължителен, в работно време и за БЕЗПАРТИЙНИ,):НИНОВА, Йончева и всички млади БСП-членове, ПИТАЙТЕ родителите си!"След 45 години руско влияние, резултатът беше фалит на държавата, безработица, режим на тока и вода, въвеждане на купонна система". Това каза лекторът от кат. по марксизъм-ленинизъм.Беше млад и обективен.

197

Бсп,

преди 6 години

не рабрахте ли,че НАРОДЪТ е ОТВРАТЕН от социалистическите ЛЪЖИ и еднопартийно дерибействане 45 години: сега с държанието си на НИЩОПРАВЕНЕ, хулене на правителството,НО получавате големи заплати и ползувате всички облаги на ЕС, но сте против него; една дума ОБЕКТИВНА не казвате за успехите на правителството; тази ОТРИЦАТЕЛНА енергия, която МОЩНО излъчвате, ще Ви се отрази като бумеранг.Държавата е като семейството;скандалджията не може да задържи никого с терор( това е възможно само в соцстрани

196

Анонимен

преди 6 години

Русия е българско дете. Русия дължи почти всичко на България и въпреки това ни кла и окупира , изби десетки хиляди българи и разцепи България !! Неблагодарно детенце което трябва най на края да бъде нашарено! Но то всичко се връща. Така като гледам икономическите параметри на Русия и политическата обстановка най - вероятно до 2-3 години Русия няма да съществува като Русията която познаваме днес! И по - добре!

195

Анонимен

преди 6 години

руското посолство пак е раздало няколко щайги с рубли на местните *** :)

194

Анонимен

преди 6 години

До алитова са хората които трябва да кажат дали Русия е заплаха за България, не депутатитенали точно те са казали, че е заплаха. Кво не ти е ясно?

193

пак старата дъвка

преди 6 години

... за отклоняване на вниманието и за насочване мисълта на народонаселението в "правилната" посока. Изпитан метод !

192

Анонимен

преди 6 години

Чесане на езиците-СМЕШНИЦИ !!

191

Анонимен

преди 6 години

Тъжно е да гледаш колко много комунисти има в тоя сайт или по-скоро мазохисти,които живеят само и единствено с мисълта да се дупят на някой диктатор като Живков.

190

Анонимен

преди 6 години

Че Русия е заплаха за България спор няма - затова станахме член на НАТО ! Амин !

189

Анонимен

преди 6 години

Има по-голяма заплаха - отлгеждането на общности, за които законите не важат. За сметка на това - верни избиратели !

188

ЗАПЛАХА

преди 6 години

Заплаха е дотолкова, доколкото се съгласи южната ни съседка да "анексира" югоизточна България.

187

Терорашка

преди 6 години

Е в една група с Иран и СКореяДотам ги докара ПичинПо скоро са смешни отколкото страшни:)

186

Анонимен

преди 6 години

ДРУГО ЗА ОБСЪЖДАНЕ НЯМАТ ЛИ? ТЪРСЯТ СИ СТРАШИЛКИ...

185

Анонимен

преди 6 години

Кат Рассия няма вторатъй опасна на света;Върне ли се пак солдата,ще живеем в пещера.

184

Анонимен

преди 6 години

Естествено че не е заплаха . Задунайската губерния винаги е била и завинаги ще бъде част от сибирската империя .Слава на КПСС - БКП !

183

Анонимен

преди 6 години

След 45 години влияние, резултатът беше фалит на държавата, безработица, режим на тока и вода, въвеждане на купонна система.

182

Нафарфорий

преди 6 години

Заплаха или не какво значение има ?Ако е заплаха нищо не можем да направим ако не е заплаха пак нищо.Заплаха са европейските цени и африканските заплати в България.40% от пенсионерите са с 100Е на месец!!!!!!!!!!Валери Симеонов безсрамно излъга най- бедните и болни българи с обещания за високи пенсии(мин 300лв).В ада този безсрамнен мошенник ще е гвоздея на програмата с мъчения...

181

Анонимен

преди 6 години

Не,няма заплаха от Русия.Заплахата идва от БГ.парламента.

180

Анонимен

преди 6 години

Изобщо е смешно да се спори и разисква по въпроса Русия враг или приятел е на България. Във руската военна доктрина е записано "НАТО е основният враг на Русия". България като член на НАТО автоматично се превръща в основен враг на Русия. Всякакви шикълкавяния и сантименти по въпроса са излишни и вредни за България.

179

АМАН от Борисов

преди 6 години

Огромна реална заплаха за БЪлгария е нагло престъпен екип ограбващ десетки милиарди от народа през менкани на власт терористи като БОрисов <Цветанов и други.Крадците на милиарди слагат крадливи наркотици в манджи и кафета ,Бутат им микрочипове и им внушават да харчат десетки милиарди само за нагло престъпни корупционни цели..За тях 0.03 милиарда за децат а на БЪлгария с а огромни суми.$ хиляди милиона ограбени от народа за ненужни осем истребителчета/негодниспоред оценки/ са нищо