18

Дедо Гого

преди 6 години

ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО !!! Турция е заплахата и всякакви имамчета плъзнали из Родината ! Обработват непрекъснато "оня" етнос срещу нас ! И кроят нови граници !!!

17

Българина

преди 6 години

Не Русия ще откъсне кърджали.... Но Русия ще стои настрана когато това става, както всички стоят настрана от каталуня. Ако имаше южен п, това никога нямаше да се случи, всички щяха да ни пазят. Сега няма кой и за какво да ни помогне. За Русия сме предатели а ес ни няма за хора. Благодарете на ББ за тази ситуация на България.

16

Анонимен

преди 6 години

Каскетите пак наскачаха:))) Повече милеят за Русия от колкото за България. Срам сте за нацията тролчета непоръбени.

15

Анонимен

преди 6 години

За целият цивилизован свят е заплаха Русия. За съжаление тази страна е в средновековието и действа със същите мракобесни методи, с които винаги е действала. Затова няма да чуете, че някой емигрира там. Това е едно от най-лошите места за живеене.

14

Българин

преди 6 години

Е имаше анкета преди няколко дена където народа ясно каза, че Русия не е заплаха. Това че народните ни представители не представят нагласите на народа, само показва колко зле ни е държавата.

13

Аз

преди 6 години

Не може Русия която води война с терористите в Сирия и де факто спасява и нас и Европа от терористите да е заплаха за който и да е.

12

проктолог

преди 6 години

Цветанов: Има сценарий на БСП за разкол между нас с Борисов! И руските илюминати, и китайските извънземни участват в него, ухили се Цецо

11

ами

преди 6 години

От колко време разиграват този цирк?Но кервана си върви,кучетата си лаят,а на депутатите заплатите си вървят и пука им,че им дреме за овцете български.........

10

махайте играчките

преди 6 години

Девеселу е заплаха за Свищака с отстоянието си от 50км по права линия. Кога ли ще се събудя облян в светлината на 2 зори.

9

жертвен агнец

преди 6 години

Не знам дали е заплаха РФ за БГ, ама знам, че фериботът Севасопол - Варна стига за 6 мин, а за още 3.5 е и до София.

8

!!!

преди 6 години

ако Америка спре да пали войни по света...войните на планетата сигурно ще намалеят с 90-95 %.. минимум !!!!

7

:)

преди 6 години

1 драскач е оакал целия пейзаж :)

6

zeus

преди 6 години

Депутатите решиха всички проблеми в България, та тръгнаха да се занимават с нещо, което без това са им наредили отвън как да реагират.

5

Анонимен

преди 6 години

Русия за заплаха за целия свят ,не само за България.Санкции до дупка !

4

факт

преди 6 години

Те са заплаха за нац.сигурност за страната а не Русия.

3

Анонимен

преди 6 години

Каква заплаха са ни те на нас? Русия си има достатъчно земя, залежи на природни ресурси, че да се цели в толкова малка и пропаднала страна като България. Тези наши политици не разбраха ли, че страна с население под 6 000 000 от който 1 500 000 са "*** джери" не е страна а един нормален град в средно развита страна?

2

Анонимен

преди 6 години

как може да създават напрежение сред народа с най голямата си глупост , кога русия е била враг на българия , и ли техните болни мозъци това могат да измислят , ако станат техните родители от гроба да видят какви чеда са създали , отново ще легнат

1

Анонимен

преди 6 години

Ne no usa e saplaha sa eu