64

111

преди 6 години

До 80 :Стига си балнувал ,путинофил.Русия и Китай в никакъв случай не са съюзници,а руската *** скоро може да стане и провинция на Китай.САЩ са обградили Русия с над 800 военни бази по света и представяш ли си ,че също имат РАКЕТИ !?!? САЩ никога няма да си замине ,просто зад тях седи целия свят и от тях зависи половината световна икономика.Зад Русия седят само мюсюлманските Иран и Сирия.Aбсолютна гавра е руската ***.

63

Анонимен

преди 6 години

Само толкова? Ами Сеул е 20 милиона население. Какво ще очаква населението му сред стъкла и бетона на този мегаполис.

62

до 74 от славянин

преди 6 години

Спи спокойно, северна Корея ще я има и след края на задокеанската ***! А иначе наистина нещата стават бързо когато руските и китайските ракети прелетят Пасифика!

61

до 73 от славянин

преди 6 години

България при комунистите-русофили - от 6 милиона стана 9 милиона! България при капиталистите -демократи стана от 9 милиона 6 милиона! Пред фактите и най-изкуфялата демократична тиквичка е коректно да мълчи! Толкова сте жалки атлантичетата-демократчета, че нямате доблестта да признаете, че по вашето време България достигна дъното във всяко отношение!

60

До 69

преди 6 години

Не се разбра какъв ти е проблема като си ходил на "организирани протести от БКП срещу неутронното оръжие"Дразни те, че са организирани от БКП ли?Или ти харесва да се разработва неутронно оръжие от Сащ?

59

муспи

преди 6 години

До Анонимен - Щом комунистите русофили са затрили България, значи че тези дето държат Парите, Правителствата и Армиите на света, включително и такива изгъз*и като комунизъм и капитализъм са невинни. Това пък автоматично значи - че няма защо да се оплакваме че изчезваме, в това няма нищо престъпно, да не сме се абонирали за този свят?!

58

Анонимен

преди 6 години

не знам, ама май северна корея няма да я има в скоро време. нещата стават за секунди.

57

Анонимен

преди 6 години

За какво им е на северно корейците да си хабят ядрените бомби? Не е нужно! Отвъд океана ежедневно избиват най малко 92-*** човека. Докато пишеме тук най малко 10 човека са дали фира! Бях 5 години отвъд океана имаше една кабеларка която денонощно предавеше на живо убииства грабежи изнасилвания самоубииства! Първият месец я гледах после спрях. През тези 5 години освен до работа и магазина на други места не ходех. Оръжие може да си купиш но това не ти гарантира живота! Ще те убият без да усетиш!

56

Анонимен

преди 6 години

Само толкова ли?

55

Анонимен

преди 6 години

На България някой да е пуснал ядрена бомбичка! Не, но въпреки това тя намаля от 9 на 5 милиона!

54

Хм

преди 6 години

Американската доминация след Втората световна война започна от Корея и май там ще свърши.....

53

Ха

преди 6 години

Не знам, ама от толкова много радиация ще отиде на кино и Владивосток, както и голяма част от Китай, така че описаният сценарий е крайно неправдоподобен.Освен това едва ли биха могли да изстрелят повече от 5-6 ракети едновременно, а атака срещу Сеул е равностойна на харакири, защото отстои само на 35 км от границата и след 2 часа радиационният облак ще се озове в Пхенян.

52

Анонимен

преди 6 години

Договорът за неразпространение на ядреното оръжие отдавна е нарушен. Израел, Индия, Пакистан, Бразилия и Иран имат ли ядрено оръжие?

51

Анонимен

преди 6 години

СК расте и се развива произвежда ракети и бойна техника, а ''развитите'' държави броят трупове оня ден броиха 59 трупа в казината на комарджията Тръмп.

50

Реалист

преди 6 години

Истината е, че за да последва съдбата на Югославия, Ирак, Либия и Афганистан, Северна Корея трябва да има ядрени оръжия, за да спре САЩ, като заплашва съюзниците на САЩ - Япония и Южна Корея. Ако Северна Корея се надява само на Китай, ще изяде дървото. Ясно е, че ракетите на Северна Корея няма да стигнат до САЩ, но до Япония и Южна Корея ще стигнат, а последиците ще засегнат не само този район, а и целия свят.

49

Анонимен

преди 6 години

ким=тръмп= на един акъл

48

хахаха

преди 6 години

Не знам колко бутона ще се натискат и от кого ,ама компютрите са им сглобявани в Китай.

47

муспи

преди 6 години

До Анонимен - Това е единствения свестен коментара. Защо? Никой не обели и дума че САЩ и Корея (и двете) и целия останал свят, заедно с Путинова Русия и мангалс*а България са еврейска собственост, и те разиграват този ориенталски театър за да маскирват целите си. Само намесата на див*к като Стоичкоф прави абсурда естествен.

46

Анонимен

преди 6 години

то няма нужда от война, те американците сами се разстрелват и избиват

45

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се срещнат в Рейкявик САЩ и Северна Корея и да се договорят за съкращаване на ядрените оръжия.