84

Ойленшпигел

преди 6 години

Корейският трън се оказа непоносимо забит в *** на говедарите. Болката е нечовешка, безсилието тотално, а унижението титанично. Мученето на говедоидите се чува през два океана. МУУУУУУУУУ.

83

Анонимен

преди 6 години

До ха-ха-хаТи си безспорно неук русофил ,каквито по традиция сте.Колкото и да спориш е факт ,че зад САЩ стоят най-развитите държави,а всякакво друго твърдение просто показва колко си мало*умен, мишок.Не случайно руската *** е подложена на санкции от целия свят.Ти да си чул някога някой да е санкционирал САЩ ? Цяла Европа се гаври с *** ,ти си знаеш твойто.*** тъ*пака си.Русия е едно икономическо джудже с което всеки се гаври ,ако не ти изнася ,се изнасяй в сибир ,путинофил нещастен !

82

Анонимен

преди 6 години

98нагрухал си се с блядска пропаганда и си напъл о зомбиран за това използваш и тяхното пиндоси

81

Анонимен

преди 6 години

99 Кой е този твой цивилизова свят

80

Анонимен

преди 6 години

"Крепостния селянин няма да си пие уиското с графа, каквото и да стане." Затова ли не ви пускат в САЩ? Да не им изпиете уискито, комрид Подлогов?

79

ЯДРЕНИЯ

преди 6 години

Интересно , как само бягат от темата : Удар по територията на САЩ !!!!!! Ким ще удари пиндосите , ще затрие градове и стотици хиляди американци !!!! Това е историческата му мисия , той ще остане в световната история ... Сиатъл, Сан Франциско , Лос Анжелис , Сан Диего ..... Това е уважаеми пиндоси , това се нарича ВЪЗМЕЗДИЕ !!!!!

78

Анонимен

преди 6 години

До ВъпросиЗащото това е резултат от комунизма бе мишок :) Всички кадърни хора се изнесоха от тук ,а в България останаха само русофилите ,демек долната прослойка на обществото,които всъщност са и национални предатели.

77

Анонимен

преди 6 години

До ха-ха-хаТова ,че ти си някакъв путинофил и *** в коментарите и мразиш развития свят ,на никой не му пука разбираш ли ? Зад САЩ стоят най-развитите държави на планетата и почти целия свят.От друга страна зад *** седят 2-3 мюсюлмански страни ,което е разбираемо предвид факта ,че *** е най-големия защитник на мюсюлманите и е държавата с най-голям процент мюсюлманско малцинство.Или със САЩ и Света или ще си заминете всички нещастни путинофили !

76

Анонимен

преди 6 години

Ако Северна Корея е най голямата заплаха за САЩ то значи Русия направо са извънземни!Eстествено това изявление е предназначено за хора неспособни да мислят самостоятелно каквито има доста по света уви.....

75

Въпроси

преди 6 години

Защо всеки проамерикански коментар има десетки минуси и само три-четири плюса? Защо мнозинството коментиращи тук трябва да търпят малцинството от двама изфирясали кравароида? Нали е демокрация и те трябва да се съобразяват с мнението на тези които са повече от тях. А 90% от българите мразят Сащ и са на страната на правдата и справедливостта.Къде са ви демократичните ценности, другаре говедаре?

74

Росен Пл.

преди 6 години

Говедоидите - сюткейс, еърпорт и Фашингтон! Аре чупката от България!

73

Анонимен

преди 6 години

А ако американците имат възможност,а сигурно я имат,ще пренасочат ракетите към Европа,че да са по-далече от Америка,и тогава жертвите ще са много по-вече.УжасТ!

72

Анонимен

преди 6 години

Корейчето му е през ...ракетата, какво мислят продажните *** на хранилка от бивша Народна Социалистическа Република България!Америка пак си подгрява манджата с ядрения холокост,едни пари ще летят наляво надясно.Нищо ново, нищо непознато.По курортите пак познатите лица с яхтите.

71

Шеф Манчев

преди 6 години

Мирише ми на печено говеждо с тексаски сос Уорчестър.

70

До 86

преди 6 години

Ами ще гледам прекрасни репортажи от вулкана по руската RT. Щото CNN ще е под десет метра вулканична пепел.

69

до 85

преди 6 години

Момче, на теле като теб само крави, *** и говедари му се привиждат. Глупав си и ще си умреш беден.

68

до 85

преди 6 години

И каква ще е твоята съдба в ГорноУйно ?

67

До 80

преди 6 години

На говедарите им трябва само една ядрена глава по калдерата на вулкана Йелостоун. И бъди сигурен че тази цел е вкарана в координатите на руските ракети.

66

смях :)))

преди 6 години

"Действията на САЩ по никакъв начин не ме плашат и не ме спират, а обратното - те потвърдиха, че избраният от мен път е правилен и той трябва да се следва докрай. По всяка вероятност ще се наложи да укротявам с огън изкyфелия американски старец" заяви Ким Чен Ун

65

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам дали комунистическите русофили са затрили България, но тогава населението стигна почти 10 милиона, а при евроатлатническите демократофили България се стопи почти наполовина и стана на първао мястп в света по смъртност.