124

оон

преди 6 години

КНДР е извадила от военните заводи три балестични ракети,които магат да достигнат до Сащ.Изхода е преговори!

123

Анонимен

преди 6 години

Ето го парадокса!Северна Корея има 20 фена тук, но нито един българин не е емигрирал в Северна Корея.

122

сащ суперсила ,хаха

преди 6 години

в сащ отдавна не живеят хора. Гиганта от Илинойс , Монсанто е превърнал отдавна всички в зомбита и мутанти. Можете да прочетете в нета за какво иде реч. Там са най дебелите мутирали хора. С рогатият *** , говедата пак така - по тон и половина. Извършен е чудовищен експеримент ,който явно е засегнал и мозъците им.ЧЕТЕТЕ ЗА ЧУДОВИЩЕТО" МОСАНТО"

121

Зигфрид

преди 6 години

USA са Обетованата Земя за човечеството .Освен другите има около 300,000българи- и въобще нямат намерение да се завръщат в BG.-милиони руснаци,милиони китайци .- нови емигранти, не стари. Аз съм от морски град,пълно е с руснаци и често си пия кафето с тях.Още не съм срещнал интелигентен -лекари,инженери,архитекти,художници и др.-руснак, който да не мрази Путин. А самите руснаци много харесват България ,но не обичат българите ..Подсъзнателно , на тях им трябва обезбългарена България.

120

Ти да Видиш

преди 6 години

Жалко за най-богатата и най-добре въоръжена държава на планетата , щом малка и бедна от три десетилетия изолирана от света държава е заплаха за националната им сигурност??? Силата и богатството ги е направила ВИСОКОМЕРНИ и не признават малката държавица за ядрена . Но пък и ТЕ не им признават ГОСПОДСТВОТО над света .

119

Боби

преди 6 години

До ssdd продЕвропейските Грипен Е/Ф, Еврофайтър Ф3, и Рафал(там моделите са с доста объркани индекси) в момента реално нямат никакво преимущество пред Су-35 особено ако в района има Руски Ауакс. По маневреност в близък бой Су-35 ще отнесе и Ф-22 а както се досещате в близък бой(разстояние под 5км) СТЕЛТ не значи нищо.По маневреност със Су-35 могат от серийните самолети да се сравняват Ф-22, Су-30М***, Су-57 - просто други СЕРИЙНИ самолети с двигатели с Управляем вектор на тягата няма

118

Боби

преди 6 години

До ssddЗначи Су-35 има 4 вида оборудване независимо че все се казва Су-35С(но важното е коя серия)Първата серия е ПФАР радар и със западна елементна база но Руски схемотехникаВтората серия е с изцяло руска елементна база - доказа много добра надеждност в СирияТретата серия е АФАР радар вероятно това е втората партида от 96 самолетаСледващата която я има само като прототип ще включва и новия "метров" радиолокатор монтиран в предната част на крилете специално създаден за бой срещу стелт

117

ssdd

преди 6 години

До 115 :Като кажеш СУ-35 ,та все едно си хванал господ за шлифера..Истината е ,че СУ-то не е конкуренция нито на F22 нито на F-35,нито на Европейския Тайфун ,нито на Френския Рафал.Всеки един от тези изтребители ще свали СУ-то ,много преди руския тостер да разбере за какво става въпрос.

116

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Сатаната сащ съществуват единствено и само от войни. Трупат планини от пари от продажба на оръжие и ,войни и смърт. Ако ги няма войните те ще бъдат бананова република. Разбирам им сатанинската същност и им желая края от все сърце. Не зная каква е връзката с евреите ,но понякога съм се замислял над това.

115

КРАЛИ МАРКО

преди 6 години

Нали са много "велики" краварските мъ..рши....ама тоя техния където ги трепа на концерта ще им се види като лебедова песен. А може и нищо да не видят,просто ще отидат в друго измерение.Най гн..усната из..Мет на земята са сащ. Не зная как някои хора как не го разбират ,толкова ли са заслепени от лъскавата фасада и не виждат червивата задфасада

114

Ким

преди 6 години

Кимчо отдавна седи със заредени установки, и най вероятно ще ги пусне като вече няма какво да губи, нали не вярвате че при военен конфликт ще започне с тях.САЩ ще победят то е ясно но на каква цена? И последно САЩ КЪВ *** ДИРЯТ НА 7000 ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРА ОТ ТЕРИТОРИЯТА СИ.

113

Анонимен

преди 6 години

Цари известна заблуда, че свалянето на ракета с друга ракета е като свалянето на самолет. А то не е така. Затова и руските и щатските про включват сателитно установени лазерни "завеси", а не популярните зенитни комплекси. Самолета е относително бавен, спрямо ракетата, защото най-често вътре има човек, а и лети в сравнително плътни слоеве. Балистичната ракета няма такива ограничения, а и времето и се съобразява с подредбата на сателитите.

112

Анонимен

преди 6 години

:) СК е единственият конц-лагер който по конституция се управлява от отдавна изгнил труп . Тоест прадядото на садистичното о>л.и>г>офренче.

111

Анонимен

преди 6 години

единственото място където могат да паднат кюнците (ракетите) *** СК кюфтето е върху собствената му куха тиква.Като на всички обезумели диктатори в световната история.

110

Стратег

преди 6 години

Установяване на Северно Корейските пускови обстановки .Разполагане на ПРО-системи около СК .Едновременно изстрелване на множество ядрени ракети с минимално летателно време с цел всички потенциални места от които СК може да изстреля Ядрено Оръжие.Но смятам че нещо ще се случи със Ун скоро време ,ще се гъкне и няма да се налагат такива крайни мерки.Там ЦРУ има думата.

109

Анонимен

преди 6 години

Важното е, ракетите на Ким да паднат на правилното място - а именно във ФАЩ!

108

Анонимен

преди 6 години

ракетите на кюфтето са толко хубави колкото и новия стадион на руската *** , където седалките са направени отвън ?!?!комунистическите простотии край нямат

107

Ангел до 123

преди 6 години

Не се напъвам да мисля.Има много по умни хора от мен които ще измислят как да унищожат СК без да и дадат шанс да изстреля своя ракета.Ти не се съмнявай че ще го сторят.И ще ти го демонстрират дори!! А тва последното че е достатъчно да си взривят 20-те ракети на тяхна територия.ХАХАХАХАХ .Баз държа че се мислиш за най-умни на света !!

106

Берлин

преди 6 години

Другия месец ми предстои пътуване до Токио и Сеул. Това обаче не ме притеснява, защото бомбите на дибелото до една пльосват комично в океана.

105

до 122

преди 6 години

Освен това ракетите са им бавни и могат да бъдат прихванати от ПРО-тата.-Грешиш! Японците се опитаха с американски противоракетни установки да свалят корейските ракети при последните опити, но не успяха. Изводът им беше, че ракетите летят твърде високо и са с много висока скорост.