17

ХХХХ

преди 6 години

А Химлера дали ще разобличи Боко, както беше заел преди????

16

Hahaah

преди 6 години

Тоя както е станал така ще бъде освидетелстван

15

Ха ха ха

преди 6 години

Този не беше ли написал на основата на документи онази книга за "Шайката....."А сега е първи гъзолизец на същата тази Шайка.

14

Тодор Антонов

преди 6 години

Да мине първо през психо диспансер........То отдалече си личи, че не е добре човекът, ама все пак нека да е документирано.

13

Spiritus Rector

преди 6 години

Най-сетне се сетиха да закрият тази антибългарска комисия. Ако в САЩ, или в някоя страна от НАТО, разкриете секретно досие на офицер или на агент от службите, ще ви осъдят на 30 години затвор.

12

Анонимен

преди 6 години

Комисията по досиетата е хранилка за свои хора, която отдавна е загубила смисъла си. Каквото е могло и е трябвало да се покрие - е покрито/почистено. Освен това можеха да отворят всички досиета, а не избирателно, за да навредим на този или онзи в удобен за "нашите" момент.

11

Анонимен

преди 6 години

Тая мижитурка, освен за се цани за цирк Балкански,за друго едва ли става.

10

Анонимен

преди 6 години

Абе то от тия досиета са останали само празни папки и кашони.*** са опоскали всичко!

9

Го4о

преди 6 години

Нинова ще бъде ТОТАЛНО РАЗОБЛИЧЕНА от новия шеф на комисията по досиетата и то с ДОКУМЕНТИ - оригинал! За това вият от БКП/БСП/ДПС/ДС.

8

😱&#1

преди 6 години

ТОЗ Е ГНУСЕН ФАШИСТ БЕ!ДЕТЕ НА ФАШИСТИ ИМПЕРИАЛИСТИ И КАПИТАЛИСТИ ЦАРИСТИ!ТОДОР ЖИВКОВ ИМАШЕ ЕДНА ГРЕШКА ЧЕ НЕ ИЗБИ ТАЗИ ПАСМИНА СЕГА ПОНЕ ЩЕШЕ ДА Е ОПРАВДАНО....ЧЕ ИМАЛО БЕЛЕНЕ И ПОЛИТЗАТВОРНИЦИ ДЪРЖАВНИЯ ИЗМЕНИК НЕ Е ПОЛИТЗАТВОРНИК А Е ПРЕДАТЕЛ НА РОД И РОДИНА РОДООТСТЪПНИК ...ТАКАВА *** ЛЕЖЕШЕ ПО ПАНДЕЛИТЕ...КАТО ТОЗИ РОДООТСТЪПНИК И ГОСПОДАРЯ МУ БОЙКО АГА .

7

Анонимен

преди 6 години

Трудно ми е да повярвам, че този *** може да извършва каквато и да е трудова дейност.... Мисълта, че този празноглав кълвач е политик ме плаши...

6

лафка

преди 6 години

най-малко още три бестселъра за шарани на час по лъжичка! - ах, мечти, бум на продажбите, и който не слушка - в съботния брой на шокмок. Божо с вампирите отива на второ място в седмичната класация.

5

Анонимен

преди 6 години

Антончо скача там за където му се плаща.Горко на хората със специалисти като него.

4

Анонимен

преди 6 години

най-накрая Боко възнагради верния си пудел. То беше натягане, то беше чудо, на моменти даже беше очевидно *** на задни части от страна на този ***, само и само , за да се хареса на новия си работодател. Това, че беше писал цели книги, разобличавщи "шайката" Герб явно не прави впечатление на никого. Парите не миришат - това са го казали още в древние Рим и за този новоизлюпен "шеф" това важи с пълна сила

3

Анонимен

преди 6 години

Добре е да има комисия за разследване относно принадлежността на лица към структури на ВИС и СИГ .Колко са в НС и правителството и на каква длъжност са в момента?!

2

Анонимен

преди 6 години

Още един луд.

1

Сандо

преди 6 години

шефа на досиетата е пазача на досиетата, там случайни не се слагат .... и другото е че досиетата отдавна са изпарзнени/почистени случайно ако дойде някои неблагоразумен