37

д-р Иванов

преди 6 години

До То6 Няма нужда да чкаме д аго изберат! Вече сме наясно що за *** е ! От най-големите, от най-вонящите !88313

36

д-р Сократес

преди 6 години

Засега никой не успя, но е тоя ще разгони тотално фамилията на ГЕРБ! Луд умора няма!

35

1

преди 6 години

До ХМ,много,не ми прилича на българин,на тази снимка,сякаш по рождение има 100слънчеви бани.

34

Анонимен

преди 6 години

Този води в моята класация! Ако, не дай Боже, много се обърка, ще го намеря и преди да пропеят първи петли, ще се отрече от себе си!

33

Анонимен

преди 6 години

И не бих се изплюл на тоя защото ще си изцапам храчката !

32

Анонимен

преди 6 години

Тоя не стана ли един от ШАЙКАТА ??

31

ХМ

преди 6 години

Има българи, които като ги видиш трябва да ги подминаваш с отвращение и погнуса.Този е един от тях!

30

Анонимен

преди 6 години

Не беше ли този,който написа една книга с название "ШАЙКА".Ако написаното в нея е вярно,защо прокуратурата не завежда дела срещу упоменатите в книгата и цитираните в документите към нея лица???Ако написаното в книгата е измислица и долнопробна лъжа защо пак същата прокуратура не възбъжда разследване срещу лицето Антон Тодоров за наклеветяване на длъжностни лица и изфабрикуване на документи с невярно съдържание???

29

Анонимен

преди 6 години

Възниква резонен въпрос, лицето Тодоров как свиква с миризмата на някои части които облизва всеки ден на Вожда и заместника му, Цецко? Явно е много верен и предан. И получава захарче като пуделче.

28

Анонимен

преди 6 години

Добре, да стане шеф ни ще извади ли личното и работно дело на агента от ДС БУДА? Или другото с името Мазния от ГДБОП? Ха да го видим сега, ако е обективен трябва да вади всичко. А на Цецо личното дело от ДС? А на Жорката Марков с името Николай? Още колко има, ще вади или ще крие? А неговите опити да стане агент на ДС но отхвърлен поради липса на всякакви качества? Преценете.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22Прав си, че от дете е мечтаел, но се е провалял на психо тестовете, но при ГЕРБ всичко е възможно. То разни калинки-маликни станаха какво ли не, че тоз с налудничавия поглед ли?!

26

Анонимен

преди 6 години

на червените каскети им е през... поредният *** който нито в НС, нито в тази агенция, нито въобще някъде му е мястото

25

Анонимен

преди 6 години

Червените каскети са в паника. Досега техният човек прикриваше следите, но вече няма да е така.

24

Анонимен

преди 6 години

И като го назначат ще седне на кашоните и ще мъти, мъти! Само да внимава в мътенето, че знаеш ли .... дългоухият не прощава!

23

То6

преди 6 години

Въздух под налягане. Скоро след избирането му всички ще разберат що за човек е. А това, че комунистите треперили е голям смях. Балон и доносник, жалко. До кога ще продължаваме с тези документи, цял свят се отказаха от тези глупости, но ние къдети. Боли ни онази работа за този ***. Всички му се подиграват, а ц.ц. излезе с някакви умопомрачителни тълкования. Ха, ха ха.

22

Анонимен

преди 6 години

Този от дете си е мечтаел да стане агент на ДС, обаче там са оценили, че интензитета на въртене на тази фурнаджийска лопата, е много по-голям от необходимото за доносник на ДС и са го отхвърлили... сега ще мъсти:) Но пък защо да не го назначат, то в България това е практика - мутра, премиер, престъпници, полицаи, сводници, попове... та какво пречи поредният подлец да бъде съдник на морала на другите.

21

don

преди 6 години

г-н Тодоров е много по достоен от това да бъде на поста председател на една комисия то тя да е било по някакви досиета които са повече на 30 години .Той е е достоен да бъде номиниран за МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ.културен интелигентен верен до гроб на господаря си. няма принципи , не страда от угранизение на съвестта. Идеалния заместник на сегашния които се дъни от всякъде . Тодоров е най подходящия той ще бъде стожера на МВР и редовите служители ща застанат плътно зад него своя вод

20

избирател

преди 6 години

Очилцата и мустачките,ако барнеш и си готов........

19

Иванов

преди 6 години

Да, ама там не са имали антирадни комунисти, а нормални партии

18

Анонимен

преди 6 години

Комунистите ги хвана ток.