8

Анонимен

преди 6 години

Бойчо май свърши нещо срещу вентилатора!

7

Анонимен

преди 6 години

За руското *** Радев важи правилото "стара пaчaвpa *** не хваща", и затова за омаскаряване не може да става и въпрос. А БСП за пореден път се доказва като антибългарска и проруска партия.

6

Георги Г.

преди 6 години

До АнонименСрещу 200 F-16 ки ако ще и Ф22/СУ35 да имаш, но само 8 - 16 бройки общо, пак нямаш шанс. Тука говорим да имаме базови способности на авиацията и да имаме сила аналогична и по голяма от сръбската, македонска и повечето друга балканска. В това отношение Грипените са перфектни. Да ,не са по добри от чисто ново F-16, но са много по - добри от 40 годишно такова, пък макар и модернизирано. Лошото е, че никой не говори, че ни трябват и нови щурмоиаци, ново ПВО, бойни хеликоптери...

5

Анонимен

преди 6 години

Румен паВето няма как повече да се маскари вижда се всеки път когато се изхожда по телевизия и радио.

4

й

преди 6 години

Крадльовците се подкрепят, много ясно

3

Гробокопач

преди 6 години

Публичното изказване на мин. председателя Тиква - "Русия ние враг", директно прати националната сигурност в коша за ***.

2

шматка

преди 6 години

Грипенчето е за ерполисинг.Да гони еърбъси и боинги.Май го има на въоръжение само в шведско и то от немай къде.Нали си е тяхно.Колкото до Радев той доста разпалено хвалеше Грипен.Мирише нещо.

1

Анонимен

преди 6 години

При евентуален сблъсък с турция ..Ще ни направят смешни с тея грипени. Разполагат с 200 Ф16 оборудвани с последните пакети. Никакъв шанс няма да имат тези шведски недоносчета , без нито една сериозна мисия до сега.