28

криста

преди 6 години

Няма да му е лесно на Радев да обясни защо един Грипен е по-добър от един суджук при положение, че много дивеч е насочил рога срещу него.Гордея се , че за пръв път може би избрахме президент на място !

27

Ани

преди 6 години

И какви възможности виждат БСП в Империята на Злото?Това някаква тайна ли е или какво?

26

Кръчмаря

преди 6 години

как бе господа спИцИълисти разбрахте че "Grippen" e по-лош самолет от F16... и то втора ръка? Иначе той е "нов" F16 ... разработка на 40г - по времето когато МиГ25 са му били съперници.И да не мислите че един изстребител е само да купите самолета и въоръжението?А логистика на резервни части, обслужване и боеприпаси? А периодично и капитално обслужване? Къде ще ги пратим за освидетелстване?А поне някой да се замисли за една малка подробност, че около нас потенциалните ни "приятели" са с F16?

25

Ха,ха,хаааааааа...

преди 6 години

МНОГО ТАРИКАТСКИ ПРИКАЗКИ ОТ РУСКИТЕ АГЕНТИ:"ВЗЕМЕТЕ ГРИПЕН-САМОЛЕТИ ...САМО ДА НЕ СА АМЕРИКАНСКИ"....ха,ха,хаааааааааааа...за да сте по-различни от НАТО и САЩ...! "ТА УТРЕ --КАТО ФАЛИРА СААБ-----ДА СТЕ ПАК БЕЗ САМОЛЕТИ"..... !!!!

24

Анонимен

преди 6 години

В нито едно отношение срaвнението Ф-16/ Грипен не е в ползa нa Грипенa! Що се отнaся до Португaлските Ф 16 те хич не бяхa зa изпускaне, впрочем незнaм руските aгенти зaщо още дъвчaт " португaлскaтa" история, тези Ф- ове ВЕЧЕ СA КУПЕНИ от комшийкaтa ни Румъния!!!! Тaм рускaтa aгентурa не върви, зaтовa и се рaзвивaт зa рaзликa от огрaбенaтa от ru. клетa губерния...

23

Анонимен

преди 6 години

Aко рaдев- дълбокaтa е " прЪвоклaсен" летец, тогaвa и моето прaсе Гого е Aс- aвиaтор! Кaкъв " експерт" е тоя хaхондил, когaто му свеждaт " опорките" от Позитaно, зa дa нaтрaпят нa нaродa ни aбсурдния " избор" Грипен. Дa срaвнявaш Ф-16 с Грипен и дa зaщитaвaш Грипенa е откровено предaтелство спрямо боеспособносттa нa Бг. aрмиятa. Имa и друго обяснение- руско еничерство

22

DJAC

преди 6 години

Румен Радев е експерт,той е шофьор на самолет.

21

Анонимен

преди 6 години

Армия без авиация е обречена! По-добре гвардейци и мажоретки, отколкото тази фалшива сбирщина от ландскнехти!Какво разбира "генерал" Бойко Методиев от военно дело, как не му е неудобно даспори със специалиста, първокласния пилот, завършил академии, управлявал десетинавида самолети? Той е изборът на голямата част от българския народ, който и досега не съжалява за избора си! Не съм сигурен, че "генерал" Борисов разбира и от противопожарна техника!

20

До №23

преди 6 години

Един редови нашенски *** може да разсъждава само и единствено в категории "облажил се". Грипени, а не "дрипени", гоVNьо! Един прекрасен самолет, сравнително евтин, лесен за поддръжка, не изискващ много оборудвани летища, с великолепни летателни качества, добре въоръжен, НОВ!За разлика от F-16, изхвърлени от PAF, стари, държани години до брега на океана, някои 3-та употреба!Мърльовците, които ни управляват, са готови да поставят живота на пилотите ни смъртна опасност, за да се харесат на Козяк

19

шматка

преди 6 години

До хаха...Щял да използва Грипен.Срещу кого.Веднъж се набутахме с Кугар които летят само в слънчево време.Сега ще се набутаме и с тея които могат да се бият само срещу МиГ 21.Не може професионалист като Радев да се прехласва по Грипен.Тук има пари.

18

Анонимен

преди 6 години

През 1997 г., малко след встъпването в длъжност на Петър Стоянов като президент, тогавашният ВСС избра за главен прокурор Бойко Рашков. Стоянов се възползва от правото си да не утвърди това решение с подписа си, изтъквайки, че мандатът на тогавашния ВСС изтича след броени дни, поради което е редно, новият състав на ВСС да избере нов главен прокурор. Така и стана. Новият ВСС избра за главен прокурор Н. Филчев. Този случай показва, че в действието на Радев на тема ВАС няма нищо ново и непозволено.

17

Анонимен

преди 6 години

До 23Пий си хапчетата и се прибирай в стаята!За радост, такива ненормалници като теб са все по-малко!

16

Анонимен

преди 6 години

Радеф, искаше да се облажи покрай дрипените, но за негова жалост ще трябва да разчита само на рублите и любофта на изчезващите комуноиди. След още някое друго отхвърлено вето ще започне като себеподобните си да си изпуща нервите с огнестрелно оръжие.

15

Шопо

преди 6 години

Мене самолет ми не требе,требе ми суджук !!!

14

Радев

преди 6 години

Купувай Грипена и ходи да лижеш кокала скришом. Ама барем питай шведите къде разрешават да хвърляме бомби с него щото те в Сирия не дават. Според мене и за Европа и за Балканите е също е забранено да се пускат бомби от тоя самолет и със сигурност и срещу Русия и Турция не дават да се използва. Ама някъде четах че у Занзибар може, тъй че - купувай смело, какво са 5 милиарда до 50-100 години ще ги изплатим. Зимай, ся ти е паднало щото от друго кво ще изкелипириш... Скачай!

13

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и това рябва да се използва оптимално.

12

PD

преди 6 години

А казал е мъдрия народ Български, каквото Радев сам си направи, никой не може да му го направи.

11

шматка

преди 6 години

Георги срещу сръбските МиГ29 шанса на Грипен е - 0.Срещу румънските и гръцки ф-16 шанса пак е 0.С Грипените можем да бием само макетата.Те нямат авиация

10

KZGERB

преди 6 години

Тиквата в затвора!!!

9

Пламен

преди 6 години

Краварите обърнаха Света с краката нагоре да си пробутват военните бангии, ние все в страни теглим. Стар, стар, ако трябва и на дупки ще е... Той на Паси вече му се плаче милия. И какви са тези коментари - Турция ще ни напада. Няма нужда - добре дошли са, ако ни хранят, обличат и пазят, езика все ще го оправим някакси. Да не забравяме, че сме стадо *** колкото един европейски град,отделно дето и майките ни за пари продават управляващите.