115

фсб

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯняма да ги загуби, ще видиш! Има голяма преднина пред Шулц. Освен това е американска ***.

114

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

Кажете ми какво е европейското на българина.Меркел щом толкова е загрижена за този съюз защо не дига стандарта на живот на българина.Или има интерес ние да сме бедни и зависими защото на тях им трябва евтина работна ръка -РОБИ.Над 2 милиона българи днес слугуваме на капризите на голямата европа.Щом немеца е много коректен защо техните инвеститори в България плащат българското а не европейското.ФАШИСТИ

113

Анонимен

преди 6 години

Турците откриха германски оръжия в убитите кюрдски терористи, Ердоган се закани германците да платят скъпо

112

Тактика и стратегия

преди 6 години

Меркел ще спечели изборите със сигурност, както ги спечели във Франция Макрон- като плагиатства тезите на опонентите си. А какво ще направи после е съвсем друг въпрос. Вярвам, че прилага тактиката на Макрон: да лъже, да говори това, което искат да чуят от електората, и да избива с техните аргументи, аргументите на конкурентите си. Просто изборна тактика, много нечиста! А стратегията й си я знаем и ние няма да се излъжем.

111

ЕТНИЧЕСКИ ТУРЧИН

преди 6 години

Някой да ми каже какво е ЕС.От години сме там и до сега не сме усетили ценностите на този диктаторски съюз.С тази омраза към Турция ще ги превърне в още по голяма сила.Без Турция ЕС ще бъде много зависима в много облости.Представете си българската икономика,макар че няма такава,може да се каже търговия еще бъде много зле и директно ще се отрази на българския гражданин и тогава да видя големия патриот как си купува всичко европейско

110

Анонимен

преди 6 години

Толкова неспособни политици не са вършели в Европа от 300 години насам. Тези двамата са върхът на айсберга. А бабата с шалварите е за съд за предателство към Германия и европейската цивилизация като цяло!!!

109

Двуличие

преди 6 години

Трябваше ли толкова години Европа да залъгва турците за ЕС. Да им бяха казали още в началото. Сега имаме озлобени и радикално настроени турци срещу ЕС. При повече мъдрост от наша страна този проблем можеше да бъде избегнат.

108

Анонимен

преди 6 години

Турция е е пъти по развита държава от СуджукоЛандия.Произвежда не само БМВ, но и Ф-16.

107

Анонимен

преди 6 години

Бабо Меркел, де така.На джамия, Мустафа.

106

Анонимен

преди 6 години

Герберасчета , баба Меркел не води на дебата ,, министри" , както искаше СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ срещу Нинова !!!

105

Анонимен

преди 6 години

То хубаво, че няма да стане член на ЕС, ама през центъра на София всеки ден преминават хиляди турски гастарбайтери на път за Европа. Основно за Германия. Няма да ги приема, ама си ги пуска да си вършеят по маршрута Германия - Турция и обратно. А, не така. После Бойко да се чуди от къде да взима пари за магистрали.

104

Огнян Минчев

преди 6 години

Според Беновска и според Недялко-Кьосето от ПИК нашият Саламджия е световен лидер и Обединител на Балканите. Той посредничеше между Германия и Турция. Резултатите са видими, както казват в неговата партия. Питека от Банкя освен полиглот , се оказа и добър дипломат. В друг сайт видях снимка от вчера, където кучето му се забавляваше с него. Чекиджията от Банкя за това става.

103

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

С Турция или без Турция, Меркел превърна ЕС в ***.Дали в *** ще има повече прасета или по-малко, тя ще си стане ***.

102

extremist

преди 6 години

МЕРКЕЛ ИМА ДОСТАТЪЧНО ПРАЗНО ПРОСТРАНСТВО В ГЛАВАТА ЗА ДА СЕ ОПИТА ДА ПУСНЕ ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ДИКТАТОР , С НИВО НА РАЗВИТИЕ ОКОЛО 8 ВЕК В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.....

101

зли

преди 6 години

не мога да ви гледам

100

не сте добре

преди 6 години

за педофилите да не говорим откачени

99

луди

преди 6 години

мразя ви

98

това сте вие

преди 6 години

*** гейовете без поправление уви големи скапани смотани Бог да ви съди

97

глупости

преди 6 години

тя много признава но нищо не се знае

96

не не си

преди 6 години

а ти ,,човек,, ли си