135

100 % TURK

преди 6 години

Изтрити са ми всички снощни коментари ....Коментарите може и да ги триете ,но истината си е истина .

134

анонимен

преди 6 години

хвани единия удари другия нали са в коалиция какво се правят на ударенизаедно гласуват санкции срещу русия канят ман----лите на гости и сега сиспретват шоу за тьпаците като изберете пак меркел хич няма да ми е жал катови газят по улиците яжте наденички и пиите бира

133

seira

преди 6 години

КАЗАНО НА "МАЙЧИН ЕЗИК":АШКОЛСУН!

132

Циник

преди 6 години

Минуси? Защо бе селяни?Или тези с минусите са от алахогъзниците у нас?:-)

131

ненавиждащ Циника

преди 6 години

До ЦиникТук по изключение си прав. Канцлерината иска да стане фюрерина.

130

Циник

преди 6 години

Ставаме/те свидетели, как една лакома за власт Хамериканска марионетка поруга идеалите на истинските европейци преди нея!С безподобна, и безпардонна наглост ОПОРТЮНИСТКОТО ПОЛИТПАРВЕНЮ...Бездетната склеротизираща старица - не ще позволи на памперсите да и попречат в антикръстоносния и поход...в покръстването...и вричането на Европа в уахабитския ислям! Джебчия щеше отдавна да е осъден в ужправова Германия...с ръце потопени в кръвта на жертвите...Анжела ще продължи със затриването на континента

129

Анонимен

преди 6 години

Митеран и Кол имаха съвсем друга визия за ЕС.

128

Анонимен

преди 6 години

ЕС е история. Мислете за след ЕС!

127

Anonymous

преди 6 години

Путино-питеците ДГД под вода.Европейският Съюз ще пребъде във вековете, а Империята на Злото (Блядистан) ще се разпадне скоро на съставните си части.

126

Анонимен

преди 6 години

Зозомбясалите сусуджуци не виждат че разпадът на ЕС вече е в действие. То бива да си заслепен от антируска ярост, ама да си кьоррав соросуджук не бива.

125

Зозо

преди 6 години

Хахахахахааааа, руските мамелюци във форума пак почнаха с разпада на ЕС, НАТО и фалита на САЩ. Последно кога? Айде гледайте си Атака ТВ и ще сполучите скоро!

124

Факт

преди 6 години

ЕС е история.

123

Анонимен

преди 6 години

"федералната република има много дълги граници, които трудно се контролират."хааахаахххаахаххахахаххахаАко Хитлер беше жив, щеше да умре ... от смях!

122

ГРУХБЕТЧИЯ

преди 6 години

Швабската недалновидност, инатлък, дебилизъм, идиотия и неспособност за преценка на реалността са пословични. Шайзела Изперкел говори така като че ли се чувства абонирана за този пост и като че ли ЕС ще съществува след 3 години. Характерно за всеки нагъл швабски гьонсуррат е че си мисли че е фараон от хилядолетна египетска династия.

121

Лъжата

преди 6 години

ЕС лъгаха Турция, че ще я приемат за членка само, за да я откъснат от Русия. Винаги са били нечестни към Турция в предложението за членство. Достатъчно е да се види как се конструират европейските институции и по-точно финансовите и как се определят капитала и гласовете, които имат. С най-голямо население и огромен БВП Турция щеше да има повече капитал и повече гласове във всички финансови институции на ЕС. Това Германия никога нямаше и няма да допусне, защото Германия прави от ЕС Четвърти райх

120

Анонимен

преди 6 години

Че за какво и е на Турция спирачката ЕС?

119

Анонимен

преди 6 години

Разпадът на ЕС вече започна. Англия постави началото. Ще има известно затишие, но процесът е необратим.

118

Анонимен

преди 6 години

Европейската идея е мъртва. ЕС вече не е идеал и за самите европейци.

117

фсб

преди 6 години

До Бъдещето ни в ЕСколко си про*ст....

116

Анонимен

преди 6 години

Днес нито една страна с мозък не иска да влиза в ЕС, ЕС е смърт за производство, те ползват малките страни само като евтина работна сила и пазар!