15

Анонимен

преди 6 години

Днес турската армия обяви, че в скривалище на терористи от ПКК са били открити много на брой камери за нощно виждане, боеприпаси както и камуфлажни дрехи немско производство. Чисто нови с избити фабрични номера. Заловени живи терористи от ПКК били стимулирани от военните да дадат повече информация. В резултат още двама германски граждани са арестувани. Разбира се Меркел веднага си ги е поискала защото били "журналисти".

14

Щирлиц

преди 6 години

Аз съм сигурен,че ЕС ще се разпадне.

13

Исмет

преди 6 години

До БундестимИзкаш ли ас да са исгавра с теб

12

Бундестим

преди 6 години

Германия за пореден път се гаври с Турция.

11

Бъдещето ни в ЕС

преди 6 години

ЕС е в огромна икономическа криза. На практика Гърция, Ирландия, Испания, Италия и Португалия са във фалит. Поддържат ги на командно дишане от германците, които печатат евротата дават ги на тези държави и след това си ги източват обратно.Не може да си представите какъв голям х** ни чака. Разните му там пари от европрограми трябва да спрат до 2 години. След това оставаме както през 1997-1998 пълна мизерия, тогава поне имаше заводи за продаване, а сега нямаме нищо. Дори и Ердоган не ни иска вече.

10

Бдинец

преди 6 години

Като никога няма да влезат в ЕС, защо не им го кажете в очите на турските лидери. 50год. лицемерничите пред тях, и обещавате европейска перспектива, или да разбираме, че това са демократични приоми.По същият начин лъжете източноевропейските държави. Доброто е, че народа на повечето държави ви разкриха, и издигнаха подходящи лидери, лошото е, че при нас управлява слугинаж на ЕС.

9

Handel

преди 6 години

Просто е като фасул. 1. Кипър е член на ЕС. И ще блокира Турция докато не се реши въпроса със Северен Кипър. 2. Султан Ердоган. Благодарение на политиката му на исламизиране на Турция тя вместо да се сближава с ЕС прави точно обратното.

8

Исмет

преди 6 години

До АнонименВнемаваи еи шта ти озкуба баканбардити уоииииии

7

Ердоган

преди 6 години

Ми хубаво.

6

Анонимен

преди 6 години

Тя Турция изчаква европейския съюз да се ислямизира и тогава съвсем естествено ще си стане част от него без проблеми. Благодарение на тъпите брюкселски зелки.

5

Анонимен

преди 6 години

Знаеш ли кога Германия , ще избере леви на власт ? Може би другия век :)) Германия е по-силна от всякога.Другото си го фантазирай, не пречиш.

4

Solar Power

преди 6 години

До Анонимен"Защо Турция да влиза в ЕС след като ЕС се превръща в ислямски европейски съюз(или по-скоро разширение на СА) командван от евреи"Защото в момента ползват разни безмитни работи, но ако отпаднат турската икономика бързо бързо ще се срине.....И не ми говорете глупости как ще продава домати на Русия или ще върти бизнес с държавите в пустините.....ЕС е сила с 500 милиона потребители голяма част от които платежоспособни !

3

Анонимен

преди 6 години

Хахаха шамар за фесовете. Просто бяхте използвани години наред за работна ръка и евтина индустрия. Сега е време да си ходите. Толкова . Затваряме темата.

2

Анонимен

преди 6 години

До ГурбетчияА дано ама дали нейните господари ще позволят да изгуби или ще изопачат изборите пак да дойде на власт. Те са същите господари и на френския бабофил макарончо

1

Анонимен

преди 6 години

Тя може Турция никога да не стане член на ЕС ама Германия скоро време самата ще си стане един Германистан. Защо Турция да влиза в ЕС след като ЕС се превръща в ислямски европейски съюз(или по-скоро разширение на СА) командван от евреи.