70

72

преди 6 години

Единственото вярно , което си написал, е че иде реч за създаването на нов живот, останалото е скърпени клишета - за супермаркети...и материялОчевидно бащата не САМО Е БИЛ СЪГЛАСЕН а го е ИСКАЛ!Не ми се вярва, че е планувал - преди това да умре!

69

Анонимен

преди 6 години

До до 40Я пак си прочети написаното

68

до 71

преди 6 години

Избора е техен

67

Анонимен

преди 6 години

До Неа до 64е ако няма кой да контролира условностите и няма нормативни гаранции, просто няма да си дам съгласието, а и определено мисля повечето хора в подобни ситуации, не биха дали съгласието си, сега тая жена в момента действа емоционално и повечето хора реагират на казуса емоционално, мисля в тези неща емоциите трябва да са на заден план, иде реч за създаването на живот, а не за пазаруване в супермаркет - "на ти материяла дай си ми детето"

66

до 70

преди 6 години

Не е....ще се учудиш - колко жени у нас ...след определена възраст...и външен вид....живеят сами...

65

к 65

преди 6 години

Смятам че е жестоко детето да расте без баща ... А деца тя може да има ... Да , няма да са от него , вярно е , но ще има шанса за в бъдеще ако преодолее травмата от смъртта да има пълноценно семейство ... Не е ли така ?

64

до 65

преди 6 години

Не смята...явно е...всичко след 2 + 2 му идва много на колегата!

63

63

преди 6 години

Технологиите..мхъм..и 1 мармот завива шоколад в станиол ....скоро в амазон 3D принтер за живи бебенца...Изобщо не си болен....ама хич

62

Неа до 64

преди 6 години

С една дума ще разчиташ на съвестта на майката , защото никой няма да следи дали тя спазва условностите или не ...

61

Анонимен

преди 6 години

До Неае гаранция единственно някаква промяна в нормативната уредба, която да регламентира изпълнение на някакво мое волеизявление по отношение на въпросния биологичен материал :))) кога аджеба, как и при какви условия може да се ползва, иначе не бих си дал съгласие, при сегашното положение едно такова дете не би получавало дори и наследствена пенсия от мен до навършване на 18 години, отделно че няма да е дори и с моята фамилия и въобще не ми се иска тия неща да се правят под моментна емоция

60

Анонимен

преди 6 години

До даТо не е ясно кой е болничък, че технологиите винаги му решават проблема

59

Анонимен

преди 6 години

До 47Значи да оставиш безценния си ген. Защото дете няма да възпитаваш.

58

к

преди 6 години

Да бе ..да...всички се кълнат, че брака е доживот...и се развеждат по няколко пъти!И според въздухарчета като теб - дечицата да ги изтрепят, че вече не са "двама да ги гледат"!Не бях се сетил!

57

Неа

преди 6 години

Някакви гаранции че условностите ще се спазят :)))?

56

Анонимен

преди 6 години

Лично аз не бих се съгласил, след моята смърт жена ми да използва нат'ряла ми за забременяване, или ако евентуално се съглася ще е с много условности

55

k

преди 6 години

Ако с майката утрешния ден се случи нещо при кого ще остане това дете ? При баба и дядо ? Роднини ? Държавата ? Нали затова се създава от двама , за да се гледа от двама .

54

Анонимен

преди 6 години

Разбирам ги лекарите, от една страна, ако нарушат закона ще си загубят практиката, от друга, ако жената не успее да зачене ще ги обвини, че са й съсипали ембрионите. Не си струва риска.

53

55

преди 6 години

Защо я виниш...в МОЛа е гот...климатизирано...чистичко...що годе по западен стандарт...ако не занемарява децата...и може да си го позволите...лошо няма!:-)

52

Анонимен

преди 6 години

До 54абе женицата си е екстра, ама кат' знам на к'во е готова за шопинг в МОЛ-а честно да ти кажа не бих поверил единственно на нея отглеждането и възпитанието на децата ми :) просто и ясно

51

53

преди 6 години

Има зрънце истина...ама конкретния случай ...си е трагедия....женицата не я облазявам!