22

Бяла държава?

преди 6 години

До LoraЛорче поста ми се отнася и за теб американската авиокомпания "United Airlines" дали е нискобюджетна?

21

До читака 17

преди 6 години

И къде ти е комфорта през Истанбул за Лондон бе, читак!? Ами пътивай с Катар еъруейз през Доха до Лондон да ти се върже 20 часа комфорта! Егати първенютата!

20

Бяла държава?

преди 6 години

До ахаКак ти се струва град Чикаго в коя бяла държава се намира? Скандал с американската авиокомпания "United Airlines". Всоциалните мрежи се появи клип, на който се вижда как пътник е свален насила от самолет, който трябвало да излети от Чикаго до Луисвил.

19

Lora

преди 6 години

Това се случва когато човек лети с бюджетни авиолинни. Можеш да очакваш всичко. Аз два пъти съм летяла, веднъж с Уиз и веднъж с Евелоп, и двата пъти беше ужасно. Повече никога на борда на бюджетен превозвач.

18

ponti

преди 6 години

Няма пълно щастие. Каквото плащаш-получаваш. Много ми е странно когато възмутените пътници очакват качество със самолет от Сф до Лондон, на цената на автобусен билет Сф- Омуртаг !?

17

До до 6

преди 6 години

Аз пътувам от Истанбул с тях! Капиш читак?

16

До 6

преди 6 години

На мен би ми било още по-добре да пътувам с Etihadно те не летяат София-Лондон както и Turkishне летят..

15

аха

преди 6 години

ако бяхме бяла държава, дали щяха да се тарикатят?

14

Анонимен

преди 6 години

"Хахаха най-добре ми е да пътувам с Turkish Air..."Абсолютно съгласен...изгодни цени, конфорт но 1!

13

Анонимен

преди 6 години

Както всички мошеници в милата ни рОдина, така и тия ще си разиграват коня както си искат, защото виновни няма, наказания няма, глоби няма, закони няма...има само опърпан, оскубан, обран.....и *** народец, на чийто гръб всеки се обогатява! вкл. и една група хиперпигментирани индивиди...

12

Анонимен

преди 6 години

WizzAir би трябвало сега да плати обезщетение на всичките 23-***. Поне такава е практиката при редовните авиокомпании, 2 пъти са ме сваляли от самолета при продадени повече билети (след моето съгласие) и двата пъти съм получавала обезщетение (плюс безплатен хотел и транспорт от/до).

11

Г

преди 6 години

На тия няма ли кой да им забрани да снишават над София. Нека я обикалят високо и да завъртат над полята. Много нагли станаха.

10

Анадолски

преди 6 години

Въз, Бъз и накрая Тръззз...:-)

9

Анонимен

преди 6 години

A още ли карат да си платиш за непринтиран билет, тъй като файла който ти пращат не е в pdf формат и се отваря с някаква програма, която трябва да си инсталираш, а може и да не работи? С нископлатените превозвачи все някога разбираш защо.

8

Наглеци

преди 6 години

Много нагли са станали тези авиокомпании. Wizz заслужават глоба от няколко милиона

7

Анонимен

преди 6 години

Таксите за отмяна на резервациите ви са в пъти по-големи от билетите и затова хората не отменят, а просто не идват. И какво като не дойдат, като и без това сте им взели парите за полета? Вие не губите нищо от това кои ще дойдат и кои не. Ама искате да печелите двойно, като продадете втори път място, което вече е платено.

6

Анонимен

преди 6 години

Хахаха най-добре ми е да пътувам с Turkish Air...

5

Анонимен

преди 6 години

Не мога да опиша колко са алчни тия, продали сте билетите - край, а те искат да вземат повече пари от пътници от колкото е капацитета на самолета.Върнахте ли парите на хората, които не са се явили за полета?

4

x

преди 6 години

"Според Wizz Air случаите, в които абсолютно всички пътници с продадени билети се появяват на летището, са прецедент."То хубаво ама тука тия пичове са продали с 23 билета повече. Какво са очаквали - 23 човека да не дойдат?

3

Анонимен

преди 6 години

Що не пуснат и правостоящи места? И без това седалките са нагъчкани толкова плътно, че два часа полет е истинско изпитание.