80

Анонимен

преди 6 години

CHE AMERIKA ZA 30 GODINI KAKVO NI DADE NISCHTO NO OT SYRCE.KAKVO NI VZE SUVERINITETA OKUPIRA NI BAZI BEZ PARI SI NAPRAVI KRADE NI ZLATOTO I POLEZNITE IZKOPAEMI MARICITE OTKRADNA I MNOGO OSCHTE DETO NE GI ZNAEM ZARADI PRODAJNITE NI POLITICI

79

Анонимен до 102

преди 6 години

Америка не е целия свят, инвеститори има и от други държави, също така и пазари.Ако Америка нападне Северна Корея и се провали, рейтингът и ще падне и много държави ще престанат да се съобразяват с нея.В момента не са в изгодна позиция, единствени които я подкрепиха за нападение над Северна Корея е Австралия.

78

Анонимен

преди 6 години

САЩ ще бъдат изпепелени ....

77

Анонимен

преди 6 години

Вече стана ясно, че Студената война никога не е свършвала. А Тръмп не е никакъв пич, а пионка, която отстъпи от мнението си за какво ли не, включително Русия, и върши послушно каквото му заповядат господарите в сянка. Още преди да го изберат се говореше, че САЩ ще нападнат Иран, и при Тръмп оп, съюз срещу Иран. Във вътрешната политика всичко се прави от други, Здравната реформа даже не я е чел сигурно. Лъже, противоречи си и вече и сам не си вярва.

76

Анонимен

преди 6 години

A KOLKOTO DO 102 SPRI DROGATA

75

AXAXAX

преди 6 години

USA ISKAT LI 2-3 MILIONA KITAISKI PARTIZANI?

74

Анонимен

преди 6 години

До Един нормален Ти си абсолютно ненормален или се правиш на такъв. Какво ще направят китайците ще си атакуват стратегическите пазари и инвеститорите ли? А колкото до руснаците те вече могат да дуят мускули само на страни като Украйна най много. Те отдавна са болният човек на света.

73

Анонимен

преди 6 години

Е то ясно, че Китай го подкрепя тоя и държи на този режим да мачка там хората.Там да, ама тука не. дрън-дрън. Не знам само по кой параграф Китай ще спре щатите, след като му сцепиха посолството в Белград.

72

Анонимен

преди 6 години

До ДСми хората, живеещи в Северна Корея, да махат режима, който ги е поробил. Иначе излиза, че са съучастници и няма основание да се леят жалби по тях.

71

ДС

преди 6 години

А хората живеещи в Северна Корея ?! Никой не мисли за тях, че те са роби в собствената си държава. Всички гледат собствените си политически и икономически войни. Ама 8наче са големи хуманисти....

70

ASD

преди 6 години

Руското ПВО покрива ЦЯЛАТА територия на С.К. Русия има сухопътна граница със С.К. и може да доставя неограничено количество оръжия. Китай може да доставя практически неограничено количество от малки групи пехотинци /по 10 000 войници/.Като се комбинира това и с новите РЕБ на руснаците и неизвестното множество китайски подводници в района става ясно, че евентуална атака на САЩ към С.К. ще се превърне в болезнен РАЗГРОМ.

69

Анонимен

преди 6 години

Дотук със зъбенето на рижавия клоун. Официалният китайски вестник неофициално му казва да си наляга перуката.

68

ясен ли съм?

преди 6 години

До Геле Първо виж май чината си хралупа па тогаз коментирай!

67

до сър Пичук

преди 6 години

Тролинг??????Явно не си чувал/чел за началото на Берлинската криза през 24 юни 1948г.Точно две години по-късно започва Корейската война 25 юни 1950г.

66

Един нормален

преди 6 години

Идея си нямат краварите какъв бой ще ядат, ако нападнат Северна Корея. Китай ще се намеси, а руснаците отдавна чакат такъв момент ...Жална им майка на краварчетата с тяхната холивудска продукция наречена "US army".

65

до сър Пичук

преди 6 години

О, дреме им и още как!Геополитика, колега...Между другото Сталин доста трудно даде "благословията" си за авантюрата на първия Ким.Разделена Корея го устройваше напълно, но, започна кризата със западен Берлин и Сталин реши да създаде проблеми на американците на изток в случая - Корея.Та, Кимчо може и да е "ку---и син" но, си е Китайски "ку---и син."-)))))

64

до сър Пичук

преди 6 години

Китай веднъж спря САЩ барабар с почти цялото проамериканско ООН!!!При това китайците в онзи период воюваха - двама с една пушка.Сега е доста по различно, направо паритет във въоръжението, да не говорим с колко ПЪТИ превъзхождат американската армия като биомаса.Въпроса е при какви обстоятелста ще се намесят китайците и ще се стигне ли до размяна ако не стратегически, то на тактически ядрени удари между Китай и САЩ.А, в Южна Корея има 25 АЕЦ-а ако само 1/3 бъдат ударени става страшно!

63

Анонимен

преди 6 години

ГДР не беше толкова изолирана и въпреки това се наложи ФРГ да хвърля изключително много пари за да изравнява стандарта. При жълтите това е направо полярно. Едната държава е тотално изолирана и непригодна за асимилация. Какво ще ги правят тези промити Кимчовци? Някой ще трябва да ги храни, а отгоре на това да им дадат право и да гласуват. Все едно да пуснеш пияния клошар - рецидивист да живее във вас и да има същите права като теб.

62

анонимен

преди 6 години

Защо ГДР и ГФР се обединиха в Германия, а КНДР и Южна Корея не може да се обединят?

61

до Анонимен

преди 6 години

Невъзможно!САЩ, Китай, Япония и РФ са против!Китай и РФ не са заинтерисовани от обединена Корея под американско влияние и с американски военни бази!САЩ не е заинтерисована от обединена и самостоятелна Корея без тяхното воено присъствие и влияние.Япония и Китай не желаят силен и независим икономически и военен конкурент.Разделението на Корея устройва и самите корейци, особенно южняците, които не желаят политически и социални контакти със северните зомбита!