120

Анонимен

преди 6 години

крайно време е краварското бунище да се закрие.много взе да вони на мръсни тромпети и маккейновски пръдни.сащ са вече бита карта и клоака от третия свят.трябва да им се отнеме възможноста да запалят света

119

Анонимен

преди 6 години

Кои томаховки бе смотан, онези дето изчезнаха 36 броя ли, или онези дето паднаха в някаква морга на Миг-21.Айде пътувай за сащ, ако ти дадат виза, ама ти тролиш тук, значи и пари нямаш.

118

От дек на дек?

преди 6 години

Краварите нямат работа в това кътче на планетата!Там няма индиянци за избиване.Няма и бизони и крави.

117

Исти

преди 6 години

Това означава,че ситуацията изглежда "патова",както преди първата световна война. Китай обаче не може да загърби своите интереси в двете Америки,Европа,Австралия и Африка понеже при намеса от негова страна ще бъде ликвидирана цялата му търговия с тези 5 континента и той ще претърпи такава страховита икономическа а след това и военна катастрофа,каквато светът никога досега не е виждал.

116

Да бе да

преди 6 години

И точно Как Китай ще спре томаховките, ако Оранжевия Перчрм реши Да сготви Прасчо?Видяхме в Сирия как ушанките се изнесоха скоростно като бити хомосексуслисти като чуха че идат томаховките...

115

Чан Кайши

преди 6 години

Ако САЩ нападнат първи свършено е с Янките.Америка си заминава.За инфо виж мемориала на избитите Натовци в Сеул.

114

Анонимен

преди 6 години

Бре русофилките, не вдяватели, че това е предупреждение към СК. Китай много добре знае, че Америка няма да нападне първа. Просто им казват на на изтрещелите чучхи, че няма да си мръднат и пръста за тях ако нападнат американците. Ползвайте си главите, те не са само за да носите ушшанки на тях.

113

Дуньо

преди 6 години

Чакайте ги китайците да си ограничат достъпа до американските пазари заради некви *** корейци!

112

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 118 При социализма имахме всичко , а сега нямаме нищо.Магазините празни, по пътищата няма коли , малко почиващи , заплати по 200 лв. и пенсии по 80 лв.Абе какво да ви разправям.Мъка, мъка..!

111

да

преди 6 години

Америка не може да гъкне на Китай, защото без тях дори няма да съществуват24 часа по-късно щатската икономика ще е в каменната ера :))всичко, което е САЩ е благодарение на Китай !!!!

110

да

преди 6 години

Китай няма силата да атакува успешно САЩ, но е достатъчно могъщ да се защити успешно ..Америка няма никаква история и ако нападне..няма и да има :))))

109

Гюнтер

преди 6 години

Браво на китайците.Бой по краварника до откат!!!

108

СатаНАТО™

преди 6 години

До ****Руснаците казаха,че и те разгръщат ПРО във Владивосток,така,че СК.може да се каже,че да е защитена доста добре---------------Първо на първо, рузките с вини немат ПРО.Второ, ПРО трябва да е близо до мястото на изстрелване на ракетата, а не до мястото на падане.Най-общо русзките изхвърляния са повече пропаганда, отколкото реалност.

107

СатаНАТО™

преди 6 години

Обещанията за защита според вас означават, че Китай ще влезе в пълномащабна ядрена война със САЩ ли? Много сте нивни и бъркате мечтите с действителността. Ще защитят СК с протести в ООН и хуманитарна помощ одеяла и палатки.50835

106

Ангел

преди 6 години

И при двата случая Китай ще остане неутрален и доказателствата за това са толкова големи че се измерват в много трилиони долари какъвто е Бизнесът между САЩ и Китай.Друг е въпросът че колкото да ми се иска САЩ да ги запукат първи тва няма да стане.Конгреса няма да го удобри.Така че само ни остава да чакаме Прасчо да се напие една вечер и да натисне копчето!

105

Анонимен

преди 6 години

До 126Ха ха, значи според теб е важно кой сглобява частите, а не кой създава продукта. Голяма логика извади. Значи германците като отворят завод за Мерцедес в България, ние ставаме важни, а германците са смешници. Браво!!

104

Анонимен

преди 6 години

До 116 ОтговорБрей ! всичко е американско бе ! Кампа ми е американски само, че пише на него маде ин чайна, телефона също от чайна, почти всичко останало от чайна , виетнал, тайван, корея и нито едно нещо от сащ. с изключение на войните по света ...

103

пророк

преди 6 години

САЩ ще бъдат изпепелени а Австралия и Англия ще изчезнат в океанските вълни като древната "атлантида" .

102

Анонимен

преди 6 години

Ехеее, ама китайците са ни надминали по фьешън - държавният им вестник се казва "Глоубъл таймс" :D У нас само някъв си частен се казва капитал дейли, всичко друго е на роден език, срамота.

101

26

преди 6 години

До АнонименКакво имахте...? Да, разни лентяй и *** на постове и държавна служба... Забравяте или не знаете, че при идването на комунизма са избити и ограбени голяма част от българите! И днешния капитализъм в България е "изграден" по същия модел ... само картинките са други! В България още сме в комунизъм - соца. Та нали всички т.н. "олигарси - капиталисти" имат същото мислене и така си действат, като преди 90-та. Та повечето са деца или послушници на Вашия така мечтан социализъм!