100

Анонимен

преди 6 години

В САЩ е много лошо ! - капитализъм,мизерия,всички живеят на купони и изобщо УЖАС.Но най-интересното е защо всички искат да отидат там ? - сигурно да опитат истинска мизерия.

99

Do 119

преди 6 години

I kvo mu e loshotp na prostituziata?i opadaka tva e svobodata kato iskash praveden jivot jivei si go nikoi ne te spira.ima jeni koito samo zatva stavat i im e gotvkakto i narkoticite.kat ti e keff drusai kato ne e nedei.ama tupia soziallizam e mnogo skuchno i gadno neshto.nemoje sichki da praim zarzavat samo shtoto na gospodin prudlio mu e tupo i iska kat nego

98

Фирма-Менте

преди 6 години

*** вместо да се излагаш с Новини от чужбина по-добре напиши Статия за Power *** GmbH публикувана в rabota.bg/ която набира работници за Германия а всъщносто такава фирма поне в гугъл не съществува

97

Пиещ Сминдух

преди 6 години

Според мен САЩ може да се справи и с Корея и с Китай, ама тогава пък Русия ще се намеси и ще стане лошо

96

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 98 И като бъде изпепелен САЩ , кой ще бута човечеството напред бе мульо ? Всичко което ползваш в бита си днес е дошло от Запада и най вече САЩ.От Русия ни останаха лозунгите и манифестациите. Русия е спирачката на световния прогрес.Никога не са били техническа нация , няма и да бъдат.Нали така?

95

Анонимен

преди 6 години

Да ги ударва Бай Дончо Жълтурковците, да изпече Дебелото побърканяче, да се освободи народа от този глад и мизерия, да се обединят двете Кореи. И така обединени ще станат поредната икономическа сила.

94

сминдух енд чесън

преди 6 години

Правителството у нас дали е наясно с броя на психиатрите необходими на българите,защото нуждите нарастват главоломно

93

МИТКО

преди 6 години

Шубето, шубето-о-о-о!...

92

Анонимен

преди 6 години

Procentite sa straxotni 2% napravo schte na debeleem?

91

Анонимен

преди 6 години

До 108 А Лукоила за 30 години, какво ти даде като данъци ? Ползваните горива са много повече от златото в мината. Всяка година американците си плащат договорения процент от извадените метали. Има и документи давали са и филми по ТВ.

90

Анонимен

преди 6 години

Съвсем скоро Китай , ще и бъдат наложени санкции и ще отиде там , където и е мястото . В колониалните времена. Направиха пари на гърба на САЩ и сега са станаха много отворени. Типично за малкия. Турция и Китай показаха, че запада не трябва да работи с тях, не го заслужават. Не са дорасли.

89

юбералес

преди 6 години

E, сега вече е ясно кой поддържа Ким Чен Грух.

88

доцент

преди 6 години

До 116 :DТова е за умни, можещи да разсъждават хора така , че не се затормозявай с непосилни за теб въпроси.

87

Bobo

преди 6 години

До113Първо се информирай и тогава пиши.Дънди Прешъс Металс еканадска фирма ,но собствениците са американци.

86

:D

преди 6 години

И как по-точно Китай ще спре САЩ? Китайците не могат да се оправят с една Индия, която ги тормози от доста време насам, пък какво остава за САЩ...

85

****

преди 6 години

Руснаците казаха,че и те разгръщат ПРО във Владивосток,така,че СК.може да се каже,че да е защитена доста добре,и да има щети те ще са малки,така,че краварите направят ли опит за нападение,лошо им се пише.

84

i'm

преди 6 години

А ето, че и китайците изплюха камъчето. Изнасяло им статуквото. А, че един народ е разделен и едната половина мизерства, такаим изнасяло на китайците....

83

До 108

преди 6 години

Само дето се бъркаш за златото. Там са Канадците. Като цяло много крайно мнение неподкрепено с нищо. Нещата никога не са черни и бели. Винаги са сиви.

82

*/*

преди 6 години

Трудно ли е да се разбере,че в една ядрена война няма да има победители.Войнствената реторика е само бла бла.А що се касае до великите англосаксонци,само да не се повтори случката с тюлените в Португалия.Изгубили се на някакъв плаж,(и за беля нямало обхват на гсм-ите)и голямо чакане паднало докато ги намерят.

81

доктор

преди 6 години

До 109 ВасилевМного болни хора има в софия ! Това е градът на психоразстроиствата ....