111

bluesky1

преди 6 години

До 111 А замислял ли си се, че когато центърът на света и цивилизацията са били Египет, Месопотамия, Персия, Дамаск, Йерусалим и т.н., белият ариец от Германия и Скандинавия е живял в дупка в земята...в землянка и едва ли е знаел какво е да се изкъпеш, освен когато вали дъжд! Да не говорим, че допреди 250г. лондончани са газели в калните улички между колибите на градовете с течаща урина и *** от прасетата зад колибите им! Как ще сравниш това с градините на Семирамида, дворците с фонтани

110

Анонимен

преди 6 години

А тук наистина се пообърка, защото между националност и раса има огромно значение. И аз не говоря за расово превъзходство, защото черната раса превъзхожда бялата в някои отношения. Аз не съм един типичен расист, господин Либерал, аз съм Реалист.

109

Милю Джандарина

преди 6 години

Да живее Народната Милиция - биещото сърце на Партията!

108

Анонимен

преди 6 години

Ето, че отново говори не критичната мисъл, а идеологията. Естествено, че нищо от това което си написал не трябва да се случва. Защо трябва да има последствие от истината за различието на расова основа? Аз също съм за мирно съжителство и оженяването на всеки индивидуално, без значенив от расовия му произход. Но това не означава, че трябва да се премълчават неудобни истини! Хора с твоите убеждения много обичат да налагат цензура, чрез strawman атаки и други подобни приоми

107

Елена

преди 6 години

Всички знаем как във Варна полицаите си подремват в колите.Защо аджеба плащаме данъци ,а не виждаме полицай да патрулират нощем пеш по улиците?Същото е във всички големи градове .Четири лета пресичах открай докрай главната улица на Бургас сутрин в пет и половина за да хващам автобус за Несебър.Нито веднъж не видях жив полицай!

106

bluesky1

преди 6 години

До Анонимен 111 Дори и да е вярно твърдението ти за наличието на обективни расови различия и превъзходство на едни раси над други, то какво от това! Твърдението ти е е безсмислено и безполезно! Какво очакваш ООН да гласува резолюция за расовото превъзходство на т.н. бял човек ли? Или всички черни да се раждат със 20 годишна присъда строг тъмничен затвор или когато се преценява дали даден човек с черен цвят на кожата е извършил престъпление, то цветът да е доказателство, отегчаващ вината факт...

105

Анонимен

преди 6 години

това е на 100 метра от Максуда - тази част на Варна, в която полицията влиза само под охраната на жандармерия

104

Сандокан

преди 6 години

Българския Хелзингски Комитет нещо много утихнал днес по темата? Мълчи ...

103

Анонимен

преди 6 години

Както казах, и едната и другата крайности на които не липсват представители тук, са за простички хора, с ограничен мироглед. Идеологиите ви се градят на истини, премесени с извъртане на истината. Но реалността изисква да се признаят някои неудобни и за двете групи факти. Така ме драги ми плебеи, вие сте жертви на една система, която произвежда само роботи, без капка критична мисъл в главата. Дерзайте.

102

Анонимен

преди 6 години

Тези истини за расата пораждат обаче и възможността за расова дискриминация и омраза. Защото не липсват и изключително глупави бели, които изключително лесно биват манипулирани от разни демагози именно чрез тези расови разлики. По този начин се създават и движения, които изтъкват расовото различие като основен проблем, отговорен за всички други проблеми налични в обществото

101

smej

преди 6 години

Не можем да не се тревожим. Все пак сте ни комшии. Комшията е по-близък и от брат. Ако му пламне къщата ще подпали и нашата.Това казвам и аз. Да не ви пламне къщата от много приказки като тези на Ердоган.

100

ЧЕНГЕТА-МУТРИ

преди 6 години

Да живее БКП/БСП и Задунайската *** - ченгеджийница Мутро-милиционеристан!

99

Анонимен

преди 6 години

Вярно е, и още как! Проблема е, че статистиката показва престъпниците като бройка, а не броя на извършените престъпления. Но дори да го оставим настрана този факт, процентно, ромите престъпници са повече от етническите българи престъпници!

98

мдааа

преди 6 години

Имаше подобен случай в Германия, но не с ром, а с "aтомен физик" от Сирия.Познайте какво стана , осъдихали го НЕ , напротив, ОПРАВДАХА ГО с мотива ,че МНОГО МУ СЕ ИСКАЛО СЕКС.И това е ОФИЦИАЛЕН МОТИВ НА ГЕРМАНСКИ СЪД.

97

bluesky1

преди 6 години

политическа принадлежност!

96

bluesky1

преди 6 години

Някакъв по-долу е писал, че съм турчин и затова съм обиждал... Нещо не виждам някого да съм обидил! Турчин не съм, ако трябва да отговоря! Какъв съм, може би и аз не знам, а може би и не искам да знам и не ме интересува. По произход съм от т.н. помаци от Родопите, но дори и такъв не се чувствам, защото това е понятие, в което всеки един *** влага различен смисъл. Т.е. тази група хора нямат единно самосъзнание! Това не е важно! Важно е човека да бъде човек! Това е етническата ми, религиозна и п

95

Анонимен

преди 6 години

че статистически, *** извършват много повече престъпления от етническите българи...Това изобщо не е вярно.

94

Анонимен

преди 6 години

Турция не ми е проблем, а пропагандата на политическата й система, която не е европейска, а азиатска. Живейте си добре и щастливо, не се тревожете за нас българите. Гледайте как да се разберете помежду си, че сте 50 на 50, нищо че Дели Ердоган вчера каза, че Партията му била цяла Турция.....Не можем да не се тревожим. Все пак сте ни комшии. Комшията е по-близък и от брат. Ако му пламне къщата ще подпали и нашата.

93

Анонимен

преди 6 години

Византийската империя е била извор на култура,просвета и прогрес за Цяла Източна Европа....За всички е видно и ясно, че ти от този извор не си пило.

92

Браво!

преди 6 години

Името на извършителя ще се крие,може и изобщо да не го съобщят.Едва ли ще видим и лицето му. Я полежи в пандиза година-две, я не.И като го пуснат, с нови сили ще върши престъпления, а ние няма да го знаем кой е,за да се пазим!В замяна на това, един друг,много популярен новинарски сайт е качил видео, показващо как тийнейджъри крадат 2 шоколада и няколко вафли.Ясно е, че им е за първи път. Но са съобщени имената им!Защо не уведомят и Интерпол, та целия свят да се пази от тези страшни бандити!