151

Анонимен

преди 6 години

По спокойно с коментарийте, ромът е гласоподавател на ГЕРБ. Наш човек , така да се каже. Като такъв има права на равноправен Гербер - т.е. да краде, да насилва, да хапва краден суджук и разни такива работи безнаказано.Него Партията ще го съди.

150

чичо

преди 6 години

НА ВЪЖЕТО.

149

-

преди 6 години

да направят *****ала - лице на съдебната рИформа!

148

Анонимен

преди 6 години

Айде стига сме ги пускали от затворите тея *** щото видиш ли нямало място.Решението е много просто ама нашите либерасти политици и на боко не им стиска щото господарите опа началниците отвън не дават.... А защо щото слаба държава и народ подложен на унищожение се управляват лесно. Като няма място създайте трудови лагери да се научат да бачкат не само да ги хрантутим в затворите.Като изкарат по дестина годинки или колкото им е присъдата ще излязат че и с занаят....нямало работна ръка айде бе

147

варлаам

преди 6 години

този изнасилвач живее от помощи-от нашите данъци.Докога тези ще получават помощи инищо няма да дават на обществото.Гледам почват да ходят добре облечени роми и се питам:какво образование са завършили, каква професия имат и какво работят и колко пари получават,колко социални помощи вземат.Питам:докога с нашите пари ще храним тези , има поговорка:който не работи не трябва да яде.

146

Сензация!

преди 6 години

В друг сайт съобщиха, че насилникът се казва К.П.Но клипът с хлапетата, които отмъкват 2 шоколада и 2-3 вафли, си стои. Виждат се белите им лица, написани са и имената им - личното и фамилното. От това, което се вижда, става ясно, че не умеят да крадат, притесняват се. На бас ли са се хванали или си правят майтап - ***, че разбери. В нормална държава щяха да привикат бащите им и проблемът да завърши с по един шамар. Тук ще ги огласят, та и глухите да разберат.Дискретност - за такива като К.П.!

145

*/*

преди 6 години

До анализатор Това за границата с Турция го забрави. И не заради спора за земята,ние,историята и т.н.Просто където живеят турци,няма ***.Справка селата,Лопушна,Поляците,Медовец.Само турци които бачкат в ЕС (основно Германия) и така.*** са **,те живеят там където им минават номерата,при турците не става...между другото въпросните села са много чисти и подредени. ...от един българин.

144

Анонимен

преди 6 години

Не ви разбирам. Етническите българи като мен. Оплювате идеята ми за отделяне. Предложете нещо по умно.

143

R.I.P. Bg

преди 6 години

До Анонимен> Ти нормален ли си бе. Липсват ти доста акъл за световните доктрини. Ще дадеш земя воювана с кръв на ***. Утре се развъдят милиони . После всеки враг на България може да ги финансира и става Палестина 2 .Разбирам загриженоста ви, но не се бойте - няма да се развъдят, защото се въдят само когато могат да паразитират. Ще изпукат от глад или ще се разбягат и територията пак си остава наша.

142

KLOAKA

преди 6 години

До RIM-ROMKOLKO LEPILO SI IZSMARKAL KOI TI GO KAZA TOVA SVETI PETAR LI>>>ILI FARAG CHYGYN

141

до 144

преди 6 години

Ето виждаш Как коментира 145. После Как да няма смисъл да се отделим. Израел е точно до Палестина и си е много добре че се е отделил етнически.

140

Анонимен

преди 6 години

Ееееееей, големи отворковци потурнаците тука с български имена, данъци ще плащат с моите пари и ще давали части от България... .

139

Анонимен

преди 6 години

До 145 Радвам се , че така се успокояваш :) България е най-старата държавност в света. Явно, не ти говори много това. Прав си НЕ ви трябва държава, защото вие децата си неможе да огледате никъде по света ...Какво остава за държава. Знаеш, къде е изхода на България. ..Не се тревожи няма да ни липсваш.

138

RIM-ROM

преди 6 години

VIZANTIA E VINOVNA DEMEK ROMELIA CIALATA ISTORIA E TRAFIKIRANA IZMISLENA ISTINATA E EDNA VSI4KITE DNE6NI DARJAVI JIVEYAT NA ZEMYATA NA IMPARIA ROMADEMEK IMA EDIN ETNOS ROM I VSI4KO OSTANALO SA VARVARI

137

Анонимен

преди 6 години

До 143Ти нормален ли си бе. Липсват ти доста акъл за световните доктрини. Ще дадеш земя воювана с кръв на ***. Утре се развъдят милиони . После всеки враг на България може да ги финансира и става Палестина 2 .

136

до 138

преди 6 години

Даваш ми пример с държава в която има 40 мил черни и 5 милиарда бели. При нас ние сме 6 на 1. Те ще са изолираните а не ние. Призовавам да мислите креативно. Ще ни бъде супер. 2 в 1 - решаваме си проблема с границата с Турция. До нас ще има една хаотична бедна мързелива държава. От това ще изпъкнем. И европейците ще гледат на нас като на бели хора. А не като на смесе на територия. Предлагам простичко гениално решение

135

Анонимен

преди 6 години

Щом 2000 години не са успели да създадът държава, племе или нещо. Мисля е показателно....Колко НЯМА смисъл от интеграция. Така си е добре.

134

Социопат

преди 6 години

Да дават 1000 лв. за доброволна стерилизация и готово....

133

Анонимен

преди 6 години

Иначе кварталите дето са надтанени, сички мадово бягат от там, турци, албанци - всички. Това ще е най-трудния момент. Обособят ли се там и децата им да изкласят, нещата ще почнат да стават други. Има оправия и за тях, ама ние неможем да де оправим. Нямаме ресурса на немците. Нито толкова затвори, нито толкова пари за социални програми, нито толкова ефективна съдебна система

132

Анонимен

преди 6 години

Ами гледай сега, в Южна Африка вече са го правили този опит. Прочети малко да видиш как завършва, в момента в Южна Африка има гета на супер бедни, населявани само от бели. Естествено, че никой няма да иска да живее и да учи с тях, като в момента не са хора направо. Трябва като немците, изсипват еднс камара пари, слагат ги в едни апартаменти, периодично ги оправят апартаментите и им дават пари за ядене, обаче искат децата им да са нон-стоп в училищата иначе са бай-бай. Както и като краднат