171

Лесно и евтино.

преди 6 години

Явно с " Макаров " в дамската чанта ще се тръгва сутрин за работа.

170

WTF

преди 6 години

Животно. Бой до дупка в ареста.

169

Eлена

преди 6 години

До Intellirom:Ти наистина ли питаш това?!Явно ,"капацитетът" ти пречи да разбереш,че за ромите това е ежедневие!Работя всеки ден с такива от "Факултета",знам за какво говоря,няма интеграция!Масово децата са с отклонения при тях,заради чести кръвосмешения,правени под влияние на алкохол или наркотик.

168

Баладжията

преди 6 години

Жалко, че е ***. Това го оневинява по нашите толерантни закони, наложени ни добронасилствено от "международните" норми.До Intellirom 179Много ясно, защото при бял щеше да си получи заслуженото (до колкото е възможно) и случая нямаше да е рецидив. А престъпността при "***" се превръща в едипедия. Едностранен геноцид. Все едно "ромите" водят етническа война срещу останалите, но това се премълчава.

167

Intellirom

преди 6 години

Повтарям се, ама ако беше бял, случая щеше да е възприет по-нормално и дори забравен, ама нали е черен и хайде да разгласяме и да създаваме напрежение. Стига вече.

166

Анонимен

преди 6 години

Животното следва да бъде кастрирано и да излежи наказанието си от най-малко 15 години.

165

Анонимен

преди 6 години

Няма да го осъдят, но това ще е за добро, защото пред залата го чакат други хора, които действа с малко по-древни и не толкова либерални закони.

164

Анонимен

преди 6 години

Защо животните с "богато досие",не се следят от полицията?

163

Кара Ибрам

преди 6 години

До smejПоследния го убиха в затвора...

162

Социолог

преди 6 години

До ха така!Не е сигурно,10% от гласовете за Патриотите били ромски казаха от ЦИК...

161

ха така!

преди 6 години

Сега като окошарят рома, *** ще загуби един гласоподавател. Повече законност - по-слабо представяне на комунистите на изборите.

160

Анонимен

преди 6 години

Абе да си отдъхнем. Добре че са ромовете, а не са джиновете. В Дойчланд джиновете пият два рома и мезят със салата от бомби, а тука нашите ромове на два джина най-много 2-3 пенсионера да артишат с брадва.

159

Анонимен

преди 6 години

До до 160Какви комисиони бе, май ти падаш от небето. Ако боко въведе поправителен труд, нали се сещаш че изборите няма да ги вземе? Защото малкото останали българи са апатични и не гласуват, а нарастващата популация от джинове и джинджифилчета срещу скромна сума издига партия Г**Б отново и отново.

158

Койчо

преди 6 години

За такива *** само Ахмед Ага Тъмрашлията. Той е бил изключително жесток към мъже който посягат на жени без тяхно желание.

157

до 160

преди 6 години

А бе,човек,ти от небето ли падаш!?Ами нали ако вземе затворници няма да има комисионни!?Знаеш ли,че неговата комисионна започва от 50%,м!?

156

smej

преди 6 години

Кажете ми турци и помаци във форума. Ако ром изнасили 55 годишна майка или баба в Турция, каква присъда ще получи.

155

smej

преди 6 години

Всички български роми трябва да бъдат изпратени в Турция плюс два милиарда евро от Европа. Помислете си ако ром изнасили турска майка или може би баба на 55 години какво ще му направят. Турция като неевропейска държава може да се справя много по-добре с десетки въпроси.

154

159

преди 6 години

До АнонименПровери в ЦИК. Там всички гласове са за едно движение с три букви.

153

Жена

преди 6 години

Надявам се да му се случи нещо в ареста веднага!

152

Анонимен

преди 6 години

до 156 в щатите бех едно лято и гледам едни огромни *** в оранжеви гащеризони ремонтират пътя към 10_12 бригадка и като отминахме с колата видях пазача.не бяха от пътното а затворници... Та хората ги учат на труд и си викам боко нали магистрали иска да строи а все пари недостигат скъпо било...ей ги взимай *** от затвора че и от махалите да не им остава време да мислят за глупости и като един стамболов може да строи нашир и длъж пътища, жп линии, летища, гари...повелителят на магистралите