52

Край

преди 6 години

До Горбетчия. Не съм Расате ама да ти отговоря. В Турция ромите и подобните на тях народности работят щото има здрав ред. Като пипнат чуждо и после не им остава здраво кокалче по крадливата ръчичка. И вярно работят. Те и в България работеха...

51

Край

преди 6 години

Не съм съгласен Ердогане. В Турция живеят много народности и от тях има една прослойка наречени "бели турци" - тази прослойка управлява Турция от средновековието до сега. В голямата си част това са приелите исляма ромей, много от които и с българска кръв.

50

До 59

преди 6 години

И защото си имаме незаконна етническа партия,която ги насъсква здраво и ги толерира законово.А шерифа има "по-важна" работа,че да се занимава с проблемите на НЕ богоизбраните из "прованса".

49

Анонимен

преди 6 години

явно са свършили парите за РОМСКОТО ВКЛЪЧВАНЕ с покрепата на знаете койи понеже вложената сума не доведе до чакания резултат, разчитат тлеещото напрежение да взриви бурето с барута.Разделай и владей омразата, която предварително си посял.$патриот е душа дава...$и заплата взима.

48

Край

преди 6 години

ААААА добър ден. Разбира се че Турция има повече успехи в интеграцията от всички в ЕС взети заедно. С около 20-30 % бели турци - Турция вдига мост след мост на Босфора, прави всички марки коли истрои най-голямото летище в света.

47

до Анадолски

преди 6 години

Защото в България са елемент на хибридния геноцид над българския народ, наред с макрограбежите, унищожението на армията, здравеопазването, образованието. социалната сигурност, промишленост... Толерирането на чалга, наркотици, престъпност, геЮвщина, ментета, разврат...

46

Край

преди 6 години

Основната пречка пред интеграцията на ромите е ЕС и правилата за живот които налага на всички членки. От ЕС си получава заплатата и ДЖамбазки.

45

Анонимен

преди 6 години

Otkoga GURBE,TDJI.Q e mrusna duma ta izlizat zvezdichki a jurnalqta ha ha ha ha

44

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки да ходи да разбива първо други вонящи краставичарници. Голям патриот, знаЙш !

43

Днес

преди 6 години

Джамбазки е идиото от друга порода.

42

Край

преди 6 години

Турция при население което около 70% е подобно на ромското постига успехи в икономиката и като цяло е в подем. Това е защото има ред и държава. В НК няма наказание бой ама си е в реда на нещата на задържания да не му остане здрав кокал. И Няма кой да слуша Турски хелзински комитет.

41

Анадолски

преди 6 години

Защо само България има проблем с ромите?В Турция до сега никой не е излязъл на протест срещу тях и обратното.Плащат си тока, водата, учат поне до 8 клас, раждат деца под 18 рядко, но момиче ако роди под 18 прибират му мъжа!Хората тук се разбират с тях, дава им се възможност на работа, но не само както е там в Честотата,има шофьори по градски транспорти, правят си програми по телевизиите!Занимават се с земеделие и по пазарите си продават реколтата!И това е заради добра политика и отношение!

40

Анонимен

преди 6 години

До ГУРБЕТЧИЯERDOGAN ti e vzel akula,da choveka raboti za naroda i stranata si a ne pluye kat teb bezrodniko

39

Анонимен

преди 6 години

BHK ZASHTITAVA INTERESITE NA ROMITE BEZPLATNO,A BALGARITE NYAMAT PARI ZA ADVOKAT.

38

Край

преди 6 години

Като обвиниха Турция че е недемократична посланик Гьокче каза нещо много важно: "Турция търси своя баланс между СИГУРНОСТ и СВОБОДА". Всяко общество решава само за себе си къде е този баланс. България живее в наложен от ЕС баланс който е подходящ за германци, но свободата в повече при българите ражда свободия а при ромите - диващина. В системата от наказания които се ползват у нас сега няма наказание което да стресне ромите и 1/5 от българите. При глоба - умират от смех.

37

толерантен

преди 6 години

Нема нужда да се разбива нищо. Най-лесно е, да им се спрат (законно) парите ("соц.помощи", "майчински", "детски"(до второ дете) "инвалидни", "първи учебен ден", "за дърва"...). Да им се спре тока и водата, докато не ги плащат, да ограничат медицинските услуги за неосигурени... Да им вземат фалшивите книжки и дипломи... Да им се разрушат незаконните къщи... И те бързо бързо, ще се изнесат сами къмту по-"толерантния" "запад".Но Джамбазки явно е поредният набеден, назначен за "патриот", който вме

36

jh

преди 6 години

Зелените , Панев ??!! Няма ли край тая *** ?!

35

Анонимен

преди 6 години

Тоя Джамбаски не помни какво се случи с Югославия. И там Милошевич искаше да унищожава етноси и да разбутва, а сега Сърбия е по-малка от Бългаия, без излаз на море, скарана с всичките си съседи, извън ЕС и НАТО. При евентуална гражданска война България ще заприлича на Сирия. В кютека освен турци, българи, роми, ще са намесени Турция, Русия, ЕС, САЩ... Русия взима Черноморието, Турция - Кърджали и Разград, а остатъка ще си го делят българи и роми, разделени със стена като в Израел/Палестина..

34

Анонимен

преди 6 години

Според новия закон, такса смет ще се събира на глава от населението. Мypгавите , които цапат най-много познайте обаче дали ще го платят :D

33

Циник до гурбетчия

преди 6 години

...ъхъм....разбиране и любов...докато те ВЕЧЕ ЕЖЕДНЕВНО УБИВАТ, И КРАДАТ!Теб верно не те слуша куфалницата - хапе те силно!