132

Партиен член

преди 6 години

Каво скача тоя.Излъгаха хората ъа да се намърдат при комисионите и еврофондовете и забравиха какво обещаваха.Сега скачал бил.

131

Анонимен

преди 6 години

Името на джамбаски е българско?

130

въпрос

преди 6 години

колко са убитите от роми българи от 1990 г. до днес ?

129

Анонимен

преди 6 години

Ха, Папев - кукла на конци - каквото му нареди олигарха - началник, така "зеленее". Смешки, смешки, всичко е порочно, партийно, бандитско.

128

прадю

преди 6 години

докога ше храним тази *** ?

127

А всички,

преди 6 години

сега на по 70-80 години и ПОВЕЧЕ, ПОМНИМ< как соцвластта, за д поддържа 100% гласуване, раздаваше апартамени на "шведите', те вкарваха коня, прасето, кокошките, РАЗКОСТЯВХА блока от парапети, де-що имаше желязо-е.. имаше такъв блок в Ямбол и в мнго градове....Да не ми разправят как БИЛИ "интегрирани"- лъжи!!

126

?!?!?!?!?!?!

преди 6 години

В западната част на София, край ж.п. линията, при ремонт, работниците се бяха хванали за главата - всички бордеи там са построени върху натрупани *** и е било проблем да стигнат до здрава почва, за да положат релси и да направят някаква стена. Смрадта пък е отделен проблем.Свършиха ли се рудниците и земеделската земя, та се струпват в София и в други по-големи градове, където работа за тях НЯМА !Докога ще търпим безотговорни управляващи да си развъждат проблемен електорат с наши пари?!

125

..

преди 6 години

нещата не се решават с популистки изявления. не се решават дори с "политики" и субсидии. решават се с реванш и то не от "институциите", които доказано са негодни да решат проблема, а от "народа". още от времето на Капитан Петко Войвода, че и по-назад така са се решавали нещата - един убит българин, един изпепелен конак! като изгори една махала ще се замислят. страх лозе пази. то за това трябва истински патриотизъм, себеотрицание и "топли" - изчезнали понятия.

124

Анонимен

преди 6 години

Хиляди пати е прав!!!!

123

18:00

преди 6 години

Джамбаски... ти си толкова д о л е н, че не заслужаваш и внимание...

122

до Анонимен

преди 6 години

Популизъм, популизъм, популизъм...------Прав си колега, но кой да мисли???Единственното решение според мен, е прилагането на Закона, спрямо всеки, който го наруши - без значение от етническа или верска принадлежнос,т или социалния му статус в обществото!Но, ако правоохранителните и съдебни органи започнат да прилагат Закона, то ми се струва, че ще трябва да започнат със самите себе си и с парламента, щото както знаем - "рибата се вмирисва от главата"!

121

ром

преди 6 години

Нека гетата бъдат оградени и има КПП всичко ще е наредмангала си има частен Съд и се съобразява с неговите решенияБългарина в ромската работа да не се бъркаНа царя да дава едни пари а той знае как да се справя ромите не обичат да работят от както свят съществува те си хаплат пийват и не ги интерисува нищоС О Р О С най големия ром който се прави на евреин всички роми са еврей и са по най тънката частВсички са балами С О Р О С е техния учител и вдъхновител и в момента командва света

120

gafur

преди 6 години

коментирате турция и кюрдите но несе бъркайте те искат земя от турска територия това никоя държава в света няма да си го позволи за разлика от кюрдите малцинствата в българия нямат такъв дерт никой не иска да се отдели като държава и са по верни на родината си от много уж патриоти

119

Анонимен

преди 6 години

Популизъм, популизъм, популизъм... трябвало да се разбият махалите... А след това? Май само си дрънкаме, без да мислим за последствията. Тези хора, като им разбием махалите, къде си мисли гусин Джамбазки че ще идат? Нека позная - гусин Джамбазки казва да ги върнем на Индия.

118

Анонимен

преди 6 години

Не ги разбивай бе дори ги събери на едно място,че плъзнаха навсякъде.Пък после ще видим.

117

Анонимен

преди 6 години

Разни индивидууми подкрепят смъртното наказание, но само когато се отнася до другите. Лицемерие...

116

Отговор

преди 6 години

До Pinochet 125 Най хубавото на соца беше, че никога няма да се върне.

115

Анонимен

преди 6 години

Как призивите за рушене на Джамбазки се различава от рушенето на ромите?По какво едно убийство е различно от смъртната присъда?Подобни титани на мисълта могат на воля да ръсят простотии, но трябва да са наясно, че моралната и историческата отговорнсто за такива думи вече ще е лична, не на едро- на цял народ.

114

Анонимен

преди 6 години

Джамбазки - евтин популизъм за наивници.

113

Анонимен

преди 6 години

Браво и на Симеонов...всички българи сме съгласни, че трудовите добавки ни карат на мързел...:-) :-) :-)