72

за дезинтеграция съм

преди 6 години

да им се спрат (законно) парите ("соц.помощи", "майчински", "детски"(до второ дете) "инвалидни", "първи учебен ден", "за дърва"...). Да им се спре тока и водата, докато не ги плащат, да ограничат медицинските услуги за неосигурени... Да им вземат фалшивите книжки и дипломи... Да им се разрушат незаконните къщи... И те бързо бързо, ще се изнесат сами къмту по-"толерантния" "запад". Там да ги обучават да редят паваж, както ни препоръчват тукашните нпо-рки

71

Анонимен

преди 6 години

...те махали трябва да се разбият.Не може в европейска страна,в 21 век да има гета,където няма правила,където всеки си прави каквото поиска,където жени ходят с бурки,а мъжете се радикализират,където никой за нищо не плаща,обсебват държавни и части терени за да си строят колибите,раждат на невръстна възраст и това не се счита дори от държавата за педофилия,а всички ние им плащаме масрафа.Трябва да се сложи край на тази анархия,докато не е станало късно.

70

Анонимен

преди 6 години

Какъв езика на омразата е това?! Всеки нормален човек е съгласен с твърденията на Джамбазки, които освен всичко друго са УМЕРЕНИ. Искал смъртно наказание - голяма работа, почти всеки иска същото.

69

До 78

преди 6 години

А ти знаеш ли кои са мафията?Защото част от тях ги знаем,но други здраво ги крият.Ако знаеш КОЙ представлява мафията не е зле да ни светнеш.

68

Sando

преди 6 години

S **** mahali treabva I Bulgaria dase vadvori red!

67

Анонимен

преди 6 години

И аз съм за смъртноно наказание, но да се приложи на всички политици управлявали през последните 30 години. Аз съм за но ако почнем от тях!

66

Анонимен

преди 6 години

Смъртното наказание не може да се върне,но има доживотни присъди за престъпниците,а там в затвора за да им дойде акъла трябва да работят,за да си изкарват прехраната,а не държавата да ги хрантути.

65

Анонимен

преди 6 години

Този не беше ли с Бюрека по едно време, същият Бюрек финансиран от мафията и КТБ!?!?!?!

64

Анонимен

преди 6 години

ВМРО не управлява ли в вече 3 месеца!? Джамбаски да кажи какво свъришха за 3 месеца!? Защото нещата в държавата стават все по-зле!!!

63

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам на всички нормални българи, турци и роми здраве и щастие и в бъдеще да живеем в една по-нормална, по-богата и по-добра страна, където българи, турци и роми да живеем заедно и в мир! Престъпниците в затвора!

62

Димитър Стамбо лов

преди 6 години

Е добре де ждамбаз, казваш че имало пари за печките за да бьдат интегрирани! Защо не казваш имената на мошениците които са прибрали огромната плячка милиони евра?

61

Анонимен

преди 6 години

Този така говори, все едно партията му в момента не управлява!? Баси нагляра!

60

Анонимен

преди 6 години

Не одобрявам подобна разправа с хора, живеещи с страната, само защото ако това стане факт, утре ние може да се окажме на тяхно място.Това е толкова примитивно като да си изгориш юргана заради бълхите.А къде жма докато се развъждаха, а от къде ги прихвана?Защото престъпикът няма етнос и той подлежи да наказание според закона., но тоя закон е безсмислен ако не се прилага.А съгласете че той не прилага не защото в изпълнителната власт е пълно с роми.Нали? Утре може да сте вие цапащите ...

59

Фгггг

преди 6 години

Тоя не го ли избраха с оарите на Бареков от КТБ?

58

Анонимен

преди 6 години

А тоя Джамбазки какво работи? По фамилията ли да разберем? Ходил ли е войник?

57

Lora

преди 6 години

Партията на г-н Джамбазки е в правителството. Имат и право и власт да направят ромската интеграция работещ процес. Г-н Джамбазки е умен човек, с опит - нека да предложи програма за интеграция, която да не падне жертва на корупцията. Това с премахване на махалите го пробваха комунистите преди 10 ноември - не проработи. Трябва образование и премахване на дискриминацията.

56

Анонимен

преди 6 години

Като толкова ви харесва как работят, даваме ви нашите

55

Исти

преди 6 години

Нищо не става с лозунги и закани- гласувайте закон,че ще давате детски само за първо дете: Българите с детски и без детски не раждат деца,а детските надбавки станаха бизнес на ромеите! Има и по-добър вариант: законът да е валиден само за онези "Български граждани",които не са Българи родом. Вие изберете кой вариант ще ви устрои и гласувайте закона веднага,без никакво забавяне- нищо не правете без закон за да не излезе ялово като "Възродителния процес",а си опичайте работата отвсякъде!

54

Димитьр Стамбо лов

преди 6 години

до 61!Джамбаза за прьв пьт си призна че е имало пари за интеграция за * но дефакто някои (мутри) са ограбили парите отпуснати за интеграция за ромското общество! Срам и позир е да си мутра ген!

53

Анонимен

преди 6 години

Тъкмо руснаците свършиха парите за *** и дойдоха анадолските...