28

Анонимен

преди 6 години

Гошу, както винаги разказва за своите неволи. Е, Гоше, дълго време те нямаше, от сеанси си изтощен, а..

27

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

вариант а - орхан мурад си не не платил на кой требва и сега бърже щерка му ше сплати кепенците на м0зикалната кариера, вариант Б- платил си е на кой требва и леко ни сервират поредната "Скандауна" "певица". все за тия пари си говориме.

26

Анонимен

преди 6 години

Te zatova glasuvat za DPS ateisti shafrantii,Erdogan shte vi nauchi vas

25

Анонимен

преди 6 години

ДО 22 Не става дума за морал, а за лицемерие и двуличие.Тези правоверните укоряват нас а дъщерите им и синовете им се синимат и хвалят с извращенията.Не е нормално член на ДПС и мюсулманин то певец даван за пример да ставаз а резил и да не можеда си укроти детето .

24

Край

преди 6 години

Момето играло роля. Ми то и на Тереза Орловска некоя роля може да изиграе.

23

Анонимен

преди 6 години

Добре че е сляп да не вижда " на тати детето" какви ги върши.Най добре да слага бурката и да си пее на майчин език.Да не забравяме ФАКТА че Орхан е ДПС -ар !ЗНАМ ЧЕ ЩЕ МЕ ТРИЯТ ОТ ДНЕСБГ НО ТОВА СА ФАКТИТЕ

22

Анонимен

преди 6 години

Тази още е момиче..........+Отдавна не е момиче.......-

21

Shopp

преди 6 години

Иначе това начинаещото корве не е от най-убавите, меко казано. Явно е немало кой да им отвори очите за това що е инцест и какви са последиците от него.

20

Анонимен

преди 6 години

Щом на 14 влиза в подобни роли, можем да предположим какви ще ги играе на 24! За мен това е лошо възпитание и ако все пак зад грима и цинизмите същността е друга, как децата на другите ще разберат това? Как ще бъдат възпитани? Каква ценностна система ще изградят? Кой ще научи децата къде свършва ролята и къде започва реалността? Въобще, имаме ли нужда от подобни фалшиви роли?

19

Shopp

преди 6 години

Пророка Мохамед си е взел 6 годишна жена и на 9 е консумирал брака -------Не знам кой и откъде ви спуска тези тапотии, но нищо такова не е правил Мохамед.

18

Анонимен

преди 6 години

Зарежете Съзанита ами напишете нещо повечко за Цеца клизмата.

17

Дядо Владика

преди 6 години

Голям моралист се оказа българина - изумително :D Гледайте си вшите щерки, а не чуждите, защото на 14 пият повече от бащите си, яко зобят ***, и ги минават на влакче ceлcките бekoвe с грозни татуси.

16

Циганин

преди 6 години

Вие станахте по-*** от нас.

15

Анонимен

преди 6 години

право си е момичето - това може,това прави,а и си има таргет за него. никой не очаква от него да стане богдана карадочева или лили иванова, да има поведението на хилда казасян, да извират от него текст и музика на емил димитров или васко найденов. а и щом тати е дал благословията си,значи е "много яко" ! всеки родител сам възпитава децата си. когато не го прави,го прави улицата..........и детето си остава на улицата.

14

Анонимен

преди 6 години

сбъркана религия ! много е срамно да ти се виждат очите и ги забулваш,но можеш да въртиш корем и зад-ник на кючеците. а на тази скоро ще и гледаме голите снимки по дубай и малдивите . за такива - търсене има. защо да не се предложи момичето.

13

Петко

преди 6 години

Орхане, прекрасен певец беше, защо позволи това на дъщвря си ?

12

Анонимен

преди 6 години

до Гошу,колко си прав братле. Навремето сме правили какви ли не щуротии, но тогава бяхме свободни. Сега с всички телефони и камери си е един голям Биг Брадър и всичко е фалш.

11

Гошу

преди 6 години

Момичето е много красиво, айде стига хейт! Едно време съм спал с 13 годишни, 14 годишно гадже съм имал и сме я въртяли на тройка, ама нямаше интернет да се похвалим или да се снимаме с телефоните и да ставаме сензация. ТЕзи неща винаги ги е имало и ще ги има. КАкво толкова видяхте в тоя клип не мога да разбера. Едно красиво момиче показва средни пръсти и си врътка дупарата - голяма работа.

10

Анонимен

преди 6 години

Пропаднала нация.

9

Анонимен

преди 6 години

орхан си каза - според търсенето и предлагането. ако се търсеха математички,щеше да си прати момичето в СМГ. ама се търсят к...ички, нека си проправя път от сега момето.