68

Смях в залата

преди 6 години

Леле какво правят 14 годишните... най-лошата е че налагат и утвърждават стереотипа на леките жени... странна държава, странни деца, странен народ. Лошото е че все по надолу и надолу отива морала, и на възрастните, и на децата!!!

67

Жалка картинка

преди 6 години

Първа нейна от хората е защото е "само" на 14, предполагам една изключително зряла възраст!!! Ако беше 17 18 годишна нямаше да има проблем, но щом едно дете прави такива неща представете си след 3 4 години.... каквито са ни децата такава ни е държавата!!!!

66

Хлапето е само на 14

преди 6 години

Ако някой извърши тежко престъпление само ден преди да е навършил 18 г., ще му се размине с лека санкция, защото още бил малък!А това момиченце е само на 14 г. Копира поведението на известните каки от шоу бизнеса, пък и не го е измислила сама. Всеки клип си има режисьор. Не ми е ясно защо трябва да бъде обругана.По-долу 66 пише: "какъвто си в една сфера, такъв си навсякъде".Е, в сферата на шоуто Сузи се е постарала да бъде ДОБРА изпълнителка. Значи е съвестна и старателна в труд и учение!

65

GOD

преди 6 години

Не лошо ...

64

ай ле ле ле

преди 6 години

Точно 15 секунди издържах на тоя клип. Това може да е само фалстарт , но не и летящ старт, моето дете...

63

Анонимен

преди 6 години

Всичко се изпорти в тази балканска ***. Дори и турците се изпортиха.

62

Анонимен

преди 6 години

Виждали ли сте на орхан мурад дъщеря му? Е те вижте я, добре че той не може!

61

Анонимен

преди 6 години

Фолкпевците и те са в "роля", но произвеждат ИСТИНСКА ПРОСТОТИЯ, тя милата не е * , но пиклите дето и подражават ще са... писна ми от тая простотия - толкова си могат * а не пеят .Никой няма да ги запомни като артисти, а като ***!

60

Смешко

преди 6 години

До АнонименВие продължавайте да си мислите, че вие сте умните, а тези дето правят пари от вас са тъпите------AАХАХАХАХАХХАХАХАХАи как праят пари?ти кога си давал пари за музика ? Пари правят големите звукозаписни компании, тези са само мат'рял за постигане на тази цел... и обират трохички

59

А

преди 6 години

Има един качествен сто процентов показател, че и той не е ОК с това - нуждата да излезе и да каже, че тя не била такава в живота. На наблюдателните хора им е ясно, че какъвто си в една сфера, такъв си навсякъде. Ако можеше да си по- добър, щеше да си по-добър навсякъде. Няма вселенска логика да си страхотен човек, ама за малко слава да се правиш на ..ра. Че и да ти се получава така добре 😀

58

Анонимен

преди 6 години

Реално не е виновно момичето. Факт е че ако беше сложила носия и беше пяла народни песни щеше да има не повече от 10хил гледания. Каквото гледате това ще се прави. Вие продължавайте да си мислите, че вие сте умните, а тези дето правят пари от вас са тъпите.

57

( '_' )

преди 6 години

Стига я рекламирахте ! Не става !

56

Анонимен

преди 6 години

До 61Кажи са, ти радваш ли й се?

55

Анонимен

преди 6 години

От малки се учат как да се продадат по добре на някой чичко паричко с благословита на сутен... извинете, родителите.

54

до коментиращите

преди 6 години

Ех ,че моралисти ! иначе гледате от сутрин до вечер по всички медии "елитните" каки и техния охолен живот , ми какво очаквате от децата ? това гледат това искат и то бързо и веднага ! прУст народ бедни идеали!

53

Анонимен

преди 6 години

Цацаров да се самосезира. Пък и по предавания я канят. И джурналистите са виновни.

52

Социалните

преди 6 години

Тая социалните наистина трябва да я приберат !

51

Анонимен

преди 6 години

Има възраст, в която децата са объркани. Именно тук идва ролята на родителите.

50

Анонимен

преди 6 години

Всяка възраст си има чар. За какво им е толкова рано да искат да са като възрастни. Един ден тези години ще им липсват.

49

TRAGIC |

преди 6 години

Трагично е... с цел да защитиш детето си, какви глупости трябва да говориш в телевизията, за да замажеш положението. Всички сме били деца и сме правили някакви глупости, но сякаш имаше някаква граница, но и времето беше друго.Тренда се сменя.Ясно си личи, че човека го е срам, но понеже все пак е баща и въпреки всичките й изцепки, се опитва да я защити. По-добре да не се показват по телевизиите и да се обясняват, защото дават много лош пример.