48

Надето

преди 6 години

'Чудесен' пример и дава как вместо да уважава себе си и да се цени,да се продава на дебеловратите чичковци.

47

Ужас

преди 6 години

Нямам против да прави каквото си иска, нейна работа. Но Баща й да казва пред зрителите, че държанието й е било нормално. Абсурдно е и журналистите да давате гласност на такова нещо, какво целите ? Да покажете сега на децата, че това е напълно нормално и това е единствения начин да успееш в живота ли ?

46

Jenna

преди 6 години

Вместо да я брани, да вземе да я нахока за силиконовите джуки.Прекалената свободия те води до нищо добро и джуките са само началото.

45

Анонимен

преди 6 години

колко ли време отнема на гримьорите само за да й нарисуват веждите? какво голямо чело... а в устните 100 % има нещо!

44

тоби

преди 6 години

Чорапогащника й в клипа е скъсан,тц,тц,тц

43

Анонимен

преди 6 години

Цялата отговорност е в майка и. Човек без вяра и релргия, нищо общо с мюслюманството даже с християнската вяра. Атеист да е човек нужен е малко морал. Изтървано дете. Баща и няма как да не се мъчи да я оправдае. С тоя грим е почти 30 годишна.

42

бг реалност

преди 6 години

за съжаление е факт ! Кои са "известните" елитни "звезди" ? С какво са известни? -А такаааа. ,Ама си живеят като царици -Нали.Кво е виновно това момиче ? - бърза и то белким се уреди докато е младо и хубаво .

41

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Евроатлантическите "ценности" са налазили и турците в България. Факт !Иначе няма как да се обясни факта, че едно кадънче на 14 се кълчи и гологъзи, а баща му одобрява това и го защитава.Не, че нещо, ама ако го изплющя това Лолитче и ще ме съдят за педофилия ...Иначе тя може да се "туърква" ..., пък ние не може да пипаме ...Протестирам от името на всички нормални мъже в тая държава ! :)

40

Анонимен

преди 6 години

Ама този артисцизъм е за други среди, бе девойче. Кой ти каза, че за да си певица трябва да показваш среден пръст, да опипваш батковци и да мяташ гол ***? Не ми се мисли в свободните си време какви ги върши.... тая ако ми е дъщеря ще яде бой докато не влезе в правия път. Най-голямата пародия е, че са мюсюлмани.

39

Анонимен

преди 6 години

до 41 Бритни спиърс кристина агилера (като млади) Ариана гранде , майли сайръс , попи , селена гомез тейлър суйфт всички те се сексуализират от ранна възраст и се продават като секс обекти и са от запада

38

no hate

преди 6 години

ne mrazq prostitutkite...

37

До RED ARMY

преди 6 години

Забрави да кажеш че в петък телевизията ще е само руска.А за униформите не съм съгласен. В САЩ и UK също има униформи в престижните учебни заведения. Аз съм за униформите в училище. Праз соца ходехме със сако и вратовръзка на училище, така ходя и до сега на работа. Значи имало е смисъл поне за мен :)

36

Анонимен

преди 6 години

Незнам кой е режисьора на този клип на това 14 годишно дете но прокуратурата и най вече Цацаров да не спят а да се самосезират. Този клип си е чиста порно.графия. Как е възможно едно дете да прави клип със сексуални намеци? Това не съм го виждал в нито една западна държава. Дете да си показва задните части и да прави намеци със среден пръст като го облизва. На това не му ли казваха педофилия?

35

RED ARMY

преди 6 години

Така, червените като дойдем пак на власт:1. ще забраним рапа, турско-ц,ганската чалга, пайнера ще бъде срутен, чалготеките също.3. частниците, капиталистите, мутрите, хотелите по морето всичко ще бъде разбито и срутено.4. Ще въведем униформите в училище.5. ще се слуша само рок, съветско руска музика, и българска народна музика. 6. А по телевизиите да не говорим какви промени ще станат.....7. това може да са мечти, но не и нереализуеми.СВОБОДА ЗА НАРОДА !!!

34

Не могада повярвам!

преди 6 години

Главното мюфтийство да се самосезира по този въпрос ,а не само когато уж ги нападат българи ! Грозно е , обидно е ,лицемерно е ! Що за безотговорно държание. възпитание на бащата ! Самият той е спонсорирал вероятно тази пор нография ,срам и позор ! Това е отвратително

33

Читател

преди 6 години

Само се правят на много религиозни< всичко при тях е лъжа и измама!

32

Анонимен

преди 6 години

НО това НЕ е начинът. До толкова ли сме пропаднали като общество, че за да те забележат трябва да се държиш като софт порно актриса във видео клипове и то на 14 години?Пропаднали сме даже повече.

31

Анонимен

преди 6 години

Тази нито става за певица нито за танцъорка виж за някой хостел да се предлага на черни бежанци МОЖЕ !В името на европейското участие на страната ДАЖЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ЖЕРТВА , французите как си даваха жените на германците през втората световна за да са в добри отношения. Само заглавието показва колко е морална цялата работа "Луцифер и Буда". Къде е мюфтийството да я накаже тази грешница .а?

30

Поп Грую

преди 6 години

"В училището, което съм учила досега, ми се кефят, поздравиха ме лично и доста се радват", каза Сузи..." ======================Пpaceтата обичат пpaceто.Пошло, долно, MPЪCHO.

29

Анонимен

преди 6 години

Абсурдистан.