16

Анонимен

преди 6 години

Другарко, държавата и партията отдавна се разделиха. Ако имаш пари прибирай си я и си организирай конгреси и сбирки. Ако нямаш, забрави я. Стига с тия спомени, когато са ви удобни. Ако държавата ще плаща, освен музей, друго какво предлагаш? И Бай Тошо ви го каза: "Като нямаш пари, какво определяш ти?"

15

Българийооо

преди 6 години

БСП умишлено сее разкол! Целта е провал на европолитиката и ориентиране към СССР, пардон Русия! Същото правят в ДПС и ДОСТ, само че насоката е към Турция, Близкия и Средния Изток... ..както и соросо идите, които пък ни влачат към нов хибриден, бананов щат на USA-я....

14

Острилков

преди 6 години

Борисков ли е на власт-Борисков.Какво прави по всеки един въпрос-нищо.Шикалкави и прави пируети.Същинска балерина.Лебедово езеро и лебедова песен.

13

Пенсионер

преди 6 години

Стрино Ниновице, не бъркай войнишките паметници с чинията на Бузлуджа. Войнишките паметници на I и VI пехотен полк бяха разрушени от БКП. Какво направи БСП, за да не се руши чинията на Бузлуджа. Комунистите винаги "правят помен с чужда пита". Когато го строиха не питаха народа съгласен ли е да плаща за този красив архитектурно, но с безумно разположение. БКП няма нищо общо с Бузлуджа. Там е основана Българската социалдемкратическа партия. БКП няма нищо общо с нея, тя е 100% отроче на Москва.

12

Анонимен

преди 6 години

Смешно е, че Борисов е обещал, а сега не може да изпълни обещаното. Показва политическото му безхаберие...А чинията - някой да я взема и да я стопанисва. Ако не държавата, най-смислено ще е да се даде на БСП. Да я реставрират, част от историята е. А ако искат каузата да е смислена, приходите от билетчета да ги даряват за болни деца, например... Само пример, как "проблема" може да се реши елегантно. Стига да искат, а не само да се плюят.

11

сибан

преди 6 години

Простакът е непобедим,казваше незабравимият Е.Димитров.

10

sistem error БСП

преди 6 години

Няма по-нахални същества от, комунистите-капиталисти. Мадам Лъжа да раздаде на бедните 47%-те процента, които гушна от Техноимпекс и тогава да върти политика.

9

платен цирк

преди 6 години

Тази разиграва цирк с Борисов играят в комбина ,в най бедната и корумпирана държава!Всичко е жмел за пред раята!

8

Анонимен

преди 6 години

Да я сабарят най-после, че ми писна вече!

7

Анонимен

преди 6 години

Дон Карлеоне Кръстникът ББ е тумор на родината ни.

6

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Малкото Хрусчовче е по - убедително...

5

Шефа

преди 6 години

Премиера , който действа като заличител!Явно е убеден антикомунист , въпреки че е бил и комунист !Но най-вече ще бъде запомнен , като премиера "развали къща и спи на поляната"!Така спят само тиквите на полето!Задачата на Борисов е да станем народ от тикви!

4

Анонимен

преди 6 години

Последният българин да постави кръста и да пише, че тук почива държавата на Аспарух, погребана от Бойко.

3

Манафов

преди 6 години

Другарко Нинова, ако съм сигурен, че можете да отремонтирате чинията и да хвръкнете, ще ви я купя и ще ви я подаря!

2

Анонимен

преди 6 години

Тая па ми е по противна даже и от Цецо апартаменто

1

Анонимен

преди 6 години

Кое, обещано от борисов е изпълнено, че и това. Преди имаше сайт за неизпълнените обещания от борисов. И когато станаха над 300 , закриха сайта. Явно сървърите са изпушили от толкова лъжи.