36

СМАЖИ ГРОБАР И СПАСИ

преди 6 години

СМАЖИ ГРОБАР И СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ УПАДЪК И РАЗРУХА..........

35

Анонимен

преди 6 години

NA VSICKI BIVSHI KOMUNISTI DA SE DADE NARODNA PENSI,ZASHTOTO SLED 1989 G. SA OBIGDANI I MALTRETIRANI,A MNOGO OT TYAH BYAHA PROKUDENI V CUGBINA

34

Анонимен

преди 6 години

Не е редно държавата......коя държава,бе фичке.Държавата обгрижва половин милион избиратели,като им разпределя ограбеното според заслугите.Останалите са без държава и се оправят сами.

33

nina

преди 6 години

Какво, уважаема, БСП направи досега, за да спре разрухата на Бузлуджа? Включително и през годините, когато беше на власт? Винаги досега съм гласувала за БСП /без никога да съм била член на която и да било партия/, но в последно време, след изявите на К. Нинова-изпълнени със злоба и омраза, които вероятно е наследила от СДС-замислям се на следващи избори дали да ги подкрепя!

32

Анонимен

преди 6 години

Защо *** слага на едно място войнишките паметници и клозетната чиния на комунистите?Не е редно държавата да поддържа с парите на данъкоплатците партийни символи!

31

Анонимен

преди 6 години

Ми да гласуват и за сградата на Раковска 134

30

Tangra

преди 6 години

Паметта е свята! Всичко трябва да се помни и добро и лошо! Ако пречи паметника или е грозен да го махат. Според мен супер музей може да стане и хората ще дават по 3 4 лева да го разгледат. Интересен е и нее като Петоъгълния грозен паметник на НДК.

29

Калеко Алеко

преди 6 години

Разрухата на "Домът паметник на Партията майка", бе предизвикана от разрухата на самата БКП, а БСП и СиЕ, като наследница на БКП, само продължи агонията му. Но пък на една столетница и подхождат едни такива руини, нещо като надгробен камък на славното и комунистическо минало, по който все още се четат руническите символи на една отминала епоха .... !!!

28

Анонимен

преди 6 години

БСП да го вземе като изоставен обект. По съдебен ред. Обектът очевидно е изоставен от собственика си. Действайте.

27

Анонимен

преди 6 години

Нищо не ти се разбра, не знам на какъв диалект е написаното, но ти слагам +:)

26

Петърчо

преди 6 години

"По решение на правителството от 30 септември 2011 г. комплексът е прехвърлен безвъзмездно на Българската социалистическа партия" . Това е цитат от уикипедия. Тогава министър-председател е Бойко Борисов. Курнелийо то вашата наглост знае ли за граници? Май не. Имахте го този паметник даден даром и нищо не направихте. Сега си го искате обратно като за да сте още по-нагли обвинявате този който ви го е дал даром че не го е ремонтирал вместо вас на гърба на българския данъкоплатец. Наглост безмерна!

25

Българина

преди 6 години

Всеки ден там чужденци на които им интересно, и те не са руснаци а предимно от западна европа, но бб *** по поръчка на козяк смазва при всяка възможност историята

24

Анонимен

преди 6 години

Паметникът е изоставен, БСП може да го вземе и като добър стопанин да влезе във владение. Давността за изоставен обект отдавна е минала. Държавата е загубила право на собственост.

23

анонимен

преди 6 години

Смятам ,че Корнелия Нинова е права за паметника на Буздложа това е историята на България не мисля ,че трябва да се руши достътътъчно Бойко Борисов сасипа държавата през тези 8 години управление .Но при едни избори Корнелия ще стане премиер на България .Назначава некачествени хора в администрацията който не разбират от нищо

22

Анонимен

преди 6 години

А ДНЕС Е ВТОРИЯТ ДЕН ОТ УЧЕНИЯТА В НОВО СЕЛО НААМЕРИКАНСКАТА ОКУПАЦИОННА АРМИЯСЛЕД КАТО ГЕРБЕРУНГЕЛИТЕ ПРЕМАХНАХА ПАМЕТНИКА И, ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА

21

Анонимен

преди 6 години

другарката пак си е нарисувала веждите, не й е лесно

20

Анонимен

преди 6 години

Ами що не я оправихте чинията като бяхте на власт със СЕРгей? Сега Бойко ви виновен. Дай им само да лаппат по нещо.

19

до18

преди 6 години

Абе алафранга ти чети ли статията ? Не щат пари от държавата ,сами ще я поддържат. Ама Оня не ще щото нема комисионни

18

боли ма дедо_вия

преди 6 години

па то всичко в държавата цъфнало и вързало та до този бетон на бузлуджа сме опрели

17

Анонимен

преди 6 години

До ОстрилковМного тлъст балерин!