83

я па ти

преди 6 години

До АнонименНе обиждай цв и кака бб!!!

82

Анонимен

преди 6 години

Аз побезочливо, нагло и крадливо същество от" комунист" не съм виждал! А вие?

81

Анонимен

преди 6 години

До АнонименВместо 200 милиона лева държавни пари за 100 партии и 50 милиона лева за избори, може само 1 партия БКП както си беше преди 1989 г. и ще се икономисат пари за паметниците, музеите и за 1300 г.

80

Анонимен

преди 6 години

На пенсиите трябва да се ограничи достъпа до интернет.Свободното време ги развращава.

79

Анонимен

преди 6 години

Oт къде на къде ще плаща народа за за безмозъчният проект на и.диотите-комунисти, из.рали хиляди тонове бетон и желязо на върха на планината?Кому е нужно това безумие?Да си събират пари и да го правят!А банкянската мутра да не пръска народните пари за всякакви глупости, но и той е същият боклу.-комунист!

78

Обективен

преди 6 години

Лошото е,че в БГ има *** и "БИВШИ" ***-те отидоха в ГЕРБ,ПАТРИОТИ,СДС,ДПС,ДОСТ,ЕВРОРОМА и т.н. С такива "политици" НЯМА да се оправим! По принцип ДЕМОКРАЦИЯТА(истинската) е по-добре от СОЦИАЛИЗМА,но в БГ понеже НЯМА демокрация .... беше по-добре през времето на Тодор Живков! Това е истината!!! ☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

77

БСП са гад.ини

преди 6 години

Давайте им я и да отлитат с нея.

76

Анонимен

преди 6 години

На кой и за какво му е нужен този "паметник"?

75

до 84

преди 6 години

Прав си. Това е най-рационалното. Като музулея.

74

Прагматик

преди 6 години

Защо просто не се обяви на търг. Все ще се вземат някакви пари, вместо да се харчат излишно.

73

Анонимен

преди 6 години

Тротил - евтино, бързо и грозотията заминава в небитието, където й е мястото.

72

Анонимен

преди 6 години

Ще икономисат от партийна субсидия за ГЕРБ, СДС и ДПС и ето парите за паметника.

71

Анонимен

преди 6 години

За саниране ГЕРП наляха 10 милиарда държавна пара в частни имоти а за 1 паметник нямат 10 милиона лева за ремонт

70

Анонимен

преди 6 години

Вместо да има призиви за дарения за лечение, приходите от паметника може да отиват за деца нуждаещи се от лечение, какво пречи.Там ще има много посетители за космическата станция и приходите ще са големи.

69

Циник до 73 и 75

преди 6 години

До 73....ти за Швейцария - не си коси ***!Те забраниха строежа на джамии...бурки...А вие ( пребоядисаните ***) ни спретнахте ДПС...ДОСТ...И ЕВРОРОМА!!!*** - за Швейцария се притеснил!До 75...така сте свикнали - анонимни , подли мижитурки...доносници срещу собствените си бащи, майки, братя , и сестри!Къде е лъжата бе даул?

68

анонимен

преди 6 години

Обещаваш 300 лв. минимална пенсия и влизаш във властта. След това свободно се разпореждаш с харченето на данъците на данъкоплатци, които могат да плащат и за музей на връх Вихрен примерно.

67

Анонимен

преди 6 години

Ааааа,държавата се усети,че може да печели от този паметник и затова ще го прави музей.А 25 години бягаха от него като дявол от тамян.

66

Циник до 72

преди 6 години

Изкорениха....духa, гордоста, и гражданското съзнание на народа!!!! Даже по турско ( с над 100 възстания ) българите бяха НАРОД!!!! Вие ги превърнахте в подло, егоистично , мучащо стадо от доносници!!!Па и нагли сте!!

65

бг

преди 6 години

Ако това стане ГЕРБ окончателно ще се демаскират като шофьорско-охранителна фракция на БСП. Да ни задължат да плащаме за поддръжката на партийния паметник на БКП ! Не стига че го построиха с наши пари без да ни питат!Да си го ремонтират от членския внос и дарения на червените милиардери!

64

До циник

преди 6 години

Човек които говори неистини се нарича лъжец, така че най- добре си смени името.