103

ognyanz

преди 6 години

До 110: След време сигурно ще стане ясно, че в подпалването на крана пред НДК е замесен и Коминтерна. Хайде стига г'лупости.

102

Няма Бузлуджа

преди 6 години

Това е турско име. Върхът се казва Хаджи Димитър!И Дедо Благоев е създалсоцил- демократическа партия, която няма нищо общо с БКП-БСП!

101

Candy

преди 6 години

Да бъде държавно, означава ние всички, които си плащаме данъците да плащаме и за това недоразумение. Защо? Да не би да се чудим какво да си правим парите та крепим някакви комунистически, никому ненужни паметници. Айде нема нужда!

100

Анонимен

преди 6 години

Пазете се от червените! Техните атентати ги помним,сега също си показаха стила с крана пред НДК! За чинията да не говорим на какво са способни!

99

Redimag

преди 6 години

Този паметник е една голяма преживелица и няма никакъв смисъл да се хвърлят пари за съживяване на една партия! Ако има пари трябва да вдигнем паметник,който ни обединява! Стига им на червените паметниците на пъпа на София! Качете се на Шипка,оттам се вижда кича и грозотията!

98

позитано 20

преди 6 години

Паметника бил построен с дарения.Знаем ги тия задължителни дарения от едно време.Да организираме дарителска кампания, ама доброволна за разрушаването му.

97

Ганьо

преди 6 години

До АнонименУж патриот, а използва термина "османско владичество"...--------по-скоро е журналистическа манипулация, за да е политически коректно изказването. Не вярвам да е използван точно тази формация от думи... Както и на циrаните им викат роми... и един мармот завива шоколада в станиол

96

До Evavlad

преди 6 години

Evalata Vlad! Явно си много млада, но поздрави за позицията. Две уточнения - не е строен с парите на нашите родители, а с техния труд (бригади, съботници и т.н.) и второ фараоните са убивали предшествениците си и са им строяли / довършвали строежа на техните пирамиди- не са били прости както нашите ..... фараони. :-)

95

smej

преди 6 години

Ами да се започне общобългарската роля на паметника като откъм едната му страна се заличи петолъчката и се издълбае кръст. Че Хаджи Димитър май не е носил петолъчка на калпака си.

94

Анонимен

преди 6 години

Уж патриот, а използва термина "османско владичество" за де засегне робовладелците. Къф патриот е тогава, фалшив!

93

до 103

преди 6 години

абсолютно точно.

92

Анонимен

преди 6 години

Как ще се издържа? Пари от данъкоплатеца. Ей това е. БСП не го ще. щото трябва да плаща за него. Абе, мъка. Айде вземайте от данъкоплатеца, ама тихо без шум, защото той е и избирател.

91

Анонимен

преди 6 години

Боко Тикв ще ремонтитра с наши пари., а Курелия Ни нова ще се качи там и ще го плюе . ..ама е про зд

90

АМИ , ПРОСТО Е....

преди 6 години

ЧИНИЯТА СТАВА "ДЪРЖАВНА" И ПОСЛЕ.......СЕ ПУСКА НА ТЪРГ!!!!ТАКА ---ПЕЧЕЛИ БЮДЖЕТА И .....ЦЕЛАТА ДЪРЖАВА!!!НАРОДА ДАЛ---НАРОДА ВЗЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

89

До авторката

преди 6 години

"но в условията на призрачност и дебат"Бихте ли написала статия за условията на призрачност???

88

аз

преди 6 години

предлагам държавата да предаде безвъзмездно(стига е харчила) тази летяща чиния на Българска Пастафарианска Църква, чиито култ е Летящото Спагетено Чудовище. Хем е световна религия и и се полага държавен имот, хем ще се прочуем ВЕДНАГА, хем държавата ще се отърве от харчове по ремонт и претенции на Червените Баби. Този образ идеално ще пасне и ще се изпълни със съдържание

87

Анонимен

преди 6 години

Не знам ама доста глупости се вършат у нас - подпалва се техника(кран) с голяма обществена значимост и много висока стойност - 1 млн. евро , а сега ще се влагат пари в някакъв си измислен строеж на планински връх, който е строен да величае някакъв провален строй и т.н. Общество, което си пилее безхаберно парите, до никъде не стига.

86

evavlad

преди 6 години

До бгОсвен мутренски хотели ,нищо друго не се строи в настоящата "епоха" !Фабрики и заводи построени преди 44г ,също ги сринаха със земята!

85

бг

преди 6 години

До evavladБългарският народ няма абсолютно никакви задължения към идиотските строежи на българската комунистическа партия. Това трябва да е ясно на всички.

84

evavlad

преди 6 години

Спомням си ,че някакви млади хора бяха предложили проект за хотел ...и защо не !Аз не бих отишла ,но все пак този "паметник" е строен с парите на родителите ни и да се руши всичко построено от тях е безумие.Ако някога в Египет всики фараон -владетел е разрушавал всичко от предшестващите го ,нищо не би останало ,дори и да е било несъвършенно !