23

гонзо

преди 6 години

Защо ми се струва, че около този паметник просто замириса на пари и затова е цялата олелия. Напоследък там ходят доста туристи, защото им е интересно да видят съоръжението като връх на комунистическата простотия

22

Циник до Зидаромазач

преди 6 години

...и останалите недоизмрели червени пиявици!Толкова сте нагли, че само бездънната ви глупост може да засенчи наглостта ви!Огледайте се бе овци! Четете ли колко ви обичаме? Ако се давите - бихме ви подарили по 1 гюле....за разлика от вас - ние сме милосърдни - няма да ви мъчим!Докато ви има - България трябва да се срамува!

21

трътлю

преди 6 години

Да се качват и да отлитат, те си знаят на къде.

20

Всички

преди 6 години

До Целият народ- А за държавата- прав си-Тя грябва да се обгрижи добре и .....

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 13Нагъл - по-нагъл - комунист!..де го, че от 28 години не съм го срещал! Аааа, оня с майбаха ли и швейцарските сметки, или съсела дето нямаше и един работен ден?!

18

Комунистите ограбиха

преди 6 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

17

Провалилата се БСП

преди 6 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!

16

Анонимен

преди 6 години

"Паметникът на Бузлуджа е бил дом паметник на БКП, паметник на една партия с режим, обявен за престъпен със закон,..е немам коментар на това! е как да не се кланят на този паметник , олицетворение на "престъпен режим" в чиято идеология те дефкто никога не са вярвали, но който "престъпен режим" им позволи да ограбят мечтите и бъдещето на хората, които вярваха!бсп, партията на съвременната буржоазия- няма бъдеще в лявото пространство и не може да има претенции за това ляво пространство!

15

Зидар

преди 6 години

До *** При комунизма не е построеун нито един затвор, нито един латер.Всичко беше наследено от вашите деди от преди 9.9. 1944г.

14

Васо

преди 6 години

Ако за пребоядисването на тази петолъчка се наложи помоща на автокран бъдете сигурни, че него никой нема да подпали.

13

БСП-жалка

преди 6 години

БСП собствената си чиния на Бузлуджа не могат да поправят, пък щели България да оправят. Кой луд ще им повярва ?

12

Анонимен

преди 6 години

Защо данъкоплатеца трябва да плаща за то комунистическия мутант?!?!?! Ако толкова искат да го задържат - на самоиздръжка - да продават билети за вход.Нагъл - по-нагъл - комунист!

11

Анонимен

преди 6 години

".....паметникът да се ремонтира и да стане музей, но в условията на призрачност и дебат."Ми в условия на призрачност ще бъде, то кой ти очаква прозрачност. Лапсуса е верен:)))

10

Ф.Е.Джержински

преди 6 години

С цел корекност следва да се уточни, че за периода 1944 - 89 г. БКП под вещото идеологическо ръководство на КПСС изгражда хиляди бутафории. Те обаче не са паметници. Паметник е скулптура или монумент в памет на историческо събитие или личност, доставящо естетическа наслада. Изградените от БКП неща са кичозни пропагандни съоражения имащи едничката цел да внушат, че българския слон е малкия брат на съветския слон. Трябва да се рушнат до едно !

9

Анонимен

преди 6 години

До *** N-5NIKOGA V BALGARIA PO VREMETO NA KOMUNIZMA NE E IMALO POLITICESKI PRESLEDVANIA,NIKOGA NE E IMALO LAGERI VSICKO TOVA E IZMISLIZA.GENATA NA FASHISTA-PREDATEL ISKASHE OT BALGARSKOTO PRAVITELSTVO 15 000 000 DOLARA.NA GEORGI MARKOV MU PRECESHE ALKOHOLA I TOI GO POGUBI,NIKOI NE GO E UBIL--VSICKI CADARI SA IZMISLENA RABOTA NA ZAPADNATA PROPAGANDA.

8

реалист

преди 6 години

Държавен музей на безсмислено изхарчени пари. Не само това, но ще наливат и още от нашия джоб, всяка година, всеки ден. Ясно е, че фирмите на наш,те хора и Боко Тиквата пак ще се облажат. Все пак никой не може да отрече досойнствата на този индивид - Боко Тиквата - при кражбите. Машалла, ашкосулн аферим ефенди........

7

Анонимен

преди 6 години

BUZLUDGA E NAZIONALNO BOGATSTVO.AKO VSEKI DARI PONE PO 500 LV.PAMETNIKA SHTE OSTANE ZA POKOLENIA NAPRED.NIE TRYABVA DA VAZRODIM PAMETNIKA NA BUZLUDGA,TAKA SHTE VAZRODIM I SLAVNATA BALGARSKA KOMUNISTICESKA PARTIA NOSITEL NA SVETLITE IDEALI NA BALGARSKIAT NAROD-EDINEN I SPLOTEN.

6

Целият народ

преди 6 години

Демукратската държава е ЛОШ СТОПАНИН какви грижи очаквате от нея? Нейните грижи са на лице ! Такава даржава трябва да се събори!

5

Циник

преди 6 години

Цитат : ""Паметникът на Бузлуджа е бил дом паметник на БКП, паметник на една партия с режим, обявен за престъпен със закон!"Може - ако се изложат жертвите на престъпния червен режим...снимки, и документи от над 40те лагера на политзатворници! Снимки от прасетата людоеди в Белене...медицински картони на политзатворниците от урановите мини...документи от мракобесния "народен съд"...чадъра убиец на Георги Марков...и имената на хилядите убити, и изчезнали без следа!

4

театър

преди 6 години

С какви глупости отвличат вниманието на хората,на фона на не работещата държавна администрация,полиция и напрежението в обществото!