243

Анонимен

преди 6 години

До РибаряОсвен въдица, набави си и нещо, дето гърми.Така сам ще очертаеш територия, където май//мун да не смее да стъпи.

242

Рибаря

преди 6 години

Да направим една карта къде в България може да се разхождат българите .Защото като ходя за риба не искам да ми пръснат черепа заради някви въдици отот 2000 лева . Моля лично Бойко Борисов да ми я начертае къде по Дунав и Марица няма да *** нападнат *** които не винаги са черни има и със сини очи и руси .Понеже баба му е е била на магистрала със синиоки тираджии .Подчертавам имам рибарски билет и си плащам данъците на апартамента редовно .Искам спокоиствие по реките и балканите в тая ...

241

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 286Лилавите и сега са въоръжени. Всеки от тях се е оборудвал, с каквото е успял.Ние просто трябва да си купим ефективни пособия, знаеш какви.

240

Mariec

преди 6 години

Всяко посегателство,кражба,побой (без значение етноса)е престъпление,cпор няма.голямо престъпление е когато се разбие икономиката на бг за задоволяване собстената лакомия и чужди интереси,престъпно е да изгониш собствения си народ под предлог,че.....престъпление е създаване на етниески партии ,затриване на образованието ,престъпление извършвано през годините-ТОВА СЕ НАРИЧА ГЕНОЦИД!

239

До пенчо

преди 6 години

Дивотиите в Батак са вършени от помаци и от ***-мюсюлмани. Нито един турчин не е участвал в клането, това е исторически факт.На "шведите" няма да се дадем. В момента те си "постилат" за неща, които ще им се случат, неминуемо е. Лошото е, че скинари нападат по улиците всеки от този етнос и така се случва да пострадат и хора, които нямат грехове.Във всеки град и село трябва да се държи сметка кои от *** създават проблеми и да се взимат мерки спрямо тях. Сами ще се справяме, то се видя.

238

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаНа пръв поглед си прав но не забравяй, че примитивите също ще се въоръжат и може те да стрелят първи. Ние имаме държава и ней на работа е да накара мизерниците да станат хора. лошото е, че световния елин не иска да има силни държави и ги унищожава по един и същи начин, чрез такива *** като ***. Нашите пишман политици са като бити кучета покорни и сервилни, нищо няма да направят. Ще ни гледат как умираме като нация и накрая ще се чупят с парите си.

237

Територия ГЕРБ

преди 6 години

Криминален бил проблема ????То всяко убийство е криминално господа но има напрежение .Младежа е защитил приятелката си от изнасилване и затова ще умре със пръснат череп .Ако остане жив ще е инвалид или паралезиран защото е казал на ромит че са *** илициггании .Бог да пази българите !Амин !Те погребаха България . Капитан Петко Войвода

236

упс...

преди 6 години

Свидетели на побоя станали няколко младежи от квартала, но никой от тях не се е намесил.----------А, един форумен колега, след протестите в Асеновград твърдеше, че българите се "пробуждат"!!!!!На което му отговорих, че нашето пробуждане винаги е било предхождано едва, след като някой се реши да ни освободи от поредния "поробител"!Само че този път, желащи да ни освободят - Няма!!!Неблагодарен народ излязохме....

235

Анонимен

преди 6 години

До ПенчоВтори Батак?Има известна вероятност това да се случи, но на тях.Яд ме е, защото после ще ни наложат санкции и пак ние ще плащаме, но поне онези, които оцелеят, ще се изнесат от България и няма да помислят отново да се връщат тук, за да лентяйстват за наша сметка.

234

Блокиран в Дневник

преди 6 години

И кво - освободихме се от руснаците да може сега роми и турци да ни убиват по улиците а полицията да не смее да ги застреля.Да ти оплождам и демокрацията и простотията.

233

Анонимен

преди 6 години

До ПенчоТурците си работят.За другите е нужна мярката принудителен труд. Като видят дебелия край на тоягата, сами ще се изселят да търсят другаде живот на социални помощи.

232

До Анонимен 201

преди 6 години

По други сайтове са сложили големи, ясни снимки на двете човекоподобия.

231

Анонимен

преди 6 години

Специалните ни служби да вземат да разберат кой им плаща на тези ц-иганета да правят такива провокации. Доста едновременно и организирано изглежда, а и майсторско, едно такова х-ибридно...

230

Отворете другите

преди 6 години

новинарски сайтове.Последната "гореща" новина е от Бяла - пребили младеж, защото не им дал цигара.Изводът?Досега се търсеха патлаци "Макаров" на черния пазар. Време е да търсим АК 47.Ако един-двама използват такова пособие, ще ги арестуват и съдят. Но ако в рамките на няколко дена затрещят на няколко хиляди места в България, по повод безобразията на едни и същи същества, тогава управляващите друга песен ще запеят!

229

До Пенчо

преди 6 години

Наблизо нямало ли е полицай?Трябвало е да снимат съществото,което е "банкоматче" за семейството си и да пуснат клип в мрежата, та да се види как се "отблагодарява" онзи етнос за това, че има българска държава,която ги хрантути.Ако България и днес беше турска провинция, за "шведите" бонуси и дундуркане нямаше да има.В днешна Турция дори не се знае какъв е точният брой на ромите - отворете в Гугъл и ще видите, пише "от ... до" за броя им.Значи, нито помощи им дават,нито ги считат за хомо сапиенс

228

До БЪЛГАРИН

преди 6 години

В Испания gitanos (хитанос) не роми или подобни глупости. Така ги наричат всички. Медиите и те самите. Знаеш ли тук с какво се занимават? Дроги, кражби, пазари, не учат, не работят итн. Това значи че гена им е такъв. Където и да са по света.

227

Анонимен

преди 6 години

Ей това ромите са големи ц'игани

226

Отговор

преди 6 години

Един питаше защо властта мълчи!?Защото са п..ки !!!

225

ЦИ ГА НИ

преди 6 години

Роми се казват само в ГЕРБЕРИСТАН с главен *** БОЙКО БОРИСОВ РОМСКИ !В Германия са си циииганииии от както Хитлер ги е правил *** *** .

224

стоев

преди 6 години

ето това сме българите-стоим и гледаме сеир. ако беше обратно щяха да ги смелят. затова много правилно изчезваме като етнос.