203

Бонго

преди 6 години

Важно е да се знае, че преди всичко това са не *** а престъпници и потенциални убийци! Третирайте ги като такива, етносът не е от значение? Нима черепът на момчето щеше да е по-малко счупен ако бяха бъграги, турци, или извънземни? Трябва да сеобядиняваме не около етническа принадлежност , а около това кой какви нравствени ценности има и изповядва! Честен *** е по -добър от подъл българин!

202

Анонимен

преди 6 години

Право на лично оръжие е единствената адекватна реакция в момента. Преди 15-20 години можеше да се заложи на образование, сега е късно.Ще има няколко месеца диво разчистване, но после нещата ще си дойдат по местата и ще заживеем много по "хармонично"

201

до Бонго

преди 6 години

На вилата си имам такива "роми". Изнасилиха една 70 годишна бабичка. Какво да мисля за тив? Извадих си разрешително за оръжие и почнаха да обикалят. От доста време.

200

Анонимен

преди 6 години

безнаказаността поражда извращения и престъпления

199

Бонго

преди 6 години

За момент си представете, че новината можеше да е "Българин простреля двама РОМИ. Борят се за живота си (горките)". Дали някой щеше да научи, че човекът се е защитил от опита за убийството му от тяхна страна, защото преди това е защитил приятелката си от посегателството им? Това че си *** не те прави априори лош човек, но това че си страхливец и нападател над нечий живот те прави 100% престъпник и заслужаващ 9 гр олово! Каквото повикало, такова се обадило!

198

Анонимен

преди 6 години

Един джуркан смолянски боб. Май ще ви оджуркат едно хуубаво по родопски, а?

197

eвроатлантик

преди 6 години

Стрикно спазване на евроатлантическите цености спрямо ромите-смиреност,толерантност и премеримост спрямо ромския произвол.

196

Анонимен

преди 6 години

Здравейте римляни! Добре дошли в Смолян! Май ще ядете боб,а? Една смолянска бобена чорба?

195

Анонимен

преди 6 години

До Пенчо 221 Дори и пострадалият,да е предизвикал скандала,ромитециганите нямат право да отнемат човешки живот и да бият до смърт!!!

194

Анонимен

преди 6 години

Пострадалият вече няма да се възстанови,затова двамата убийци трябва да получат по 35 годин строг,тъмничен затвор.

193

Анонимен

преди 6 години

Много тежко състояние и опасност за живота = средна телесна повреда..... АЛОУУУУ, кое е тежка телесна повреда, такава несъвместима с живота ли? Момчето сигурно ще има отклонения до края на живота си, ама средна телесна повреда...

192

Анонимен

преди 6 години

Не е проблемът в законите, имаме си наказания, които не са малки. Проблемът е да се изпълняват и излежават, а не хора с по 20 висящ дела да се разхождат. Законът предвиждал до 5 г - ок, нека ги излежат, а не да се точи дело с години и накрая да се измъкнат с условна или с пробация. Ако се лежаха наказанията, друга щеше да е България. Няма значение кой какъв е, законите трябва да са еднакви за всички.

191

говориш глупости

преди 6 години

До До 199Като не знаеш как стоят нещата,просто не се обаждай!Шведите си умират от страх от турците,щото ония не чакат на ченгета и съдилища да ги спасяват,а сами без много шум и приказки си свършват работата!Турците,за разлика от нас и ***,са хора с висок морал!За приятел влиза в огъня,а врагът се гони до край!Старците се уважават и почитат!Турчин в старчески няма Идете в турско село и питайте за проблеми с шведите!Няма такова нещо,ония ги заобикалят с километри!Защото знаят какво ги чака

190

н

преди 6 години

абе в смолян мутри нема ли ,или знаят само да се дуят по фитнесите или по дискотеките да ошляпат некое ***, толкова ли немат 50лв за нафта и бензин и да запалят маалата, само та ше се оправат нещата, а не с европеиски простотии с протести;;пред кого и те незнаят;; и драсканици по хартиики

189

Иво

преди 6 години

Счупен череп,средна телесна повреда. Егати законите.

188

Shopp™

преди 6 години

Георги реагирал остро, за да защити приятелката си.-------------Аха, демек "направил им забележка"...А по просто казано - псувал ги на майка и се праил на мъж.Пък се оказва, че нито може да се справи с двама ци гани, нито има приятели да го защитят. По някой път боят е и заслужен.

187

Ф.С.В.

преди 6 години

Тези *** маймуни трябва да почнат да ядат всеки ден бой - САМО така ще се управим !!! Мръсни гадини- ходят да закачат жени деца и да крадат и убиват възрастни хора - ДОКОГА БЕ ЕЙ ?? Почвайте да ги трепите тези !!

186

Shopp™

преди 6 години

Били са грешния Гьорги Кадиев.

185

D

преди 6 години

Как можеее бе!Седите си на улицата с гаджето ,говорите си,държите се за ръце и след две минути да си в болница с опасност за живота.Заради едни оскотели зверове момчето вече,ще е инвалид.

184

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 177Ти ако смяташ,че ЕС не знае,в голяма грешка си!Всичко знаят,и си правят политиката,а наш бочко подскача слугински и слушка,щото требе да крадне и влачи в америката!