263

Активист на БКП

преди 6 години

Толерантността в един зверилник е равна на смърт/Николай Хайтов/....

262

Анонимен

преди 6 години

Нещо не ми вдъхва вяра информацията от статията.

261

Румен

преди 6 години

"Свидетели на побоя станали няколко младежи от квартала, но никой от тях не се е намесил."Свидетел на побоя станали и полицаи, но никой от тях не се намесил, защото били САМО шестима .........пък и били по работа, носели хладилник в близкия сервиз, за ремонт и не им останало време да направят ЗАБЕЛЕЖКА на убийците с коловете .....Да плачеш ли, да се смееш ли !

260

Анонимен

преди 6 години

Горкото момче!Дано оздравее!Надявам се,престъпниците да получат подобаващо наказание!

259

Анонимен

преди 6 години

Простички българчета, още не можете да аргументирате по същество. Пример е г-н Орбан. Избирайте други политици, а не 3 пъти едни и същи!

258

Анонимен

преди 6 години

Що е това Ром - дестилирана алкохолна напитка, или внушение за човекоподобие.

257

Анонимен

преди 6 години

От кога има роми в България . Откато един *** от Асеновград направи ромска партия .От тогава минаха десетина години .И той не е направи за ромите а като ракав на ДПС за гласове .Защото е *** и брат му е активен член на ДПС .

256

Приятелите гледали

преди 6 години

Да ви кажа приятелите му защо са гледали ?Толкова ли страливи са съвремените българчета .То вярно изнежени не ходят в казарма ама мангалоподобните са били само двама .Шубето е голям страх бългроподобия и гей общества .Жалко само за момчето не е попаднало на приятели в собствената си компания от змии ижалки твари .Нека съвеста им страда цял живот ако имат изобщо .

255

realist

преди 6 години

v tozi sait vsi4ki balgari sa bolni ot bolesta -da ciganiosvat i mangalosvat priznak na malocenost............

254

Интеграция пич

преди 6 години

При това икономическа

253

Анонимен

преди 6 години

МЛАПАН

252

Анонимен

преди 6 години

Случая не бил на етническа основа , а криминален . - Напротив , тези така наречени случай взеха да стават толкова чести , че са си точно на етническа основа. Въпроса е , колко още ще търпим ?

251

Анонимен

преди 6 години

Скъпи Братя БългариТрябва да приложим опита на това което ни показаха в Павликени преди 4 години.*** направиха гадории и след това получиха батковцитеВ резултат на което половин година не стъпиха в града

250

Промяна на ЛК

преди 6 години

Толкова ли е трудно да напряват графа в личните документи за малцинствата .Да пише примерно -арменец,евреин,цииганин,*** . В отделнаграфа с изповядвана вярарелигия и кръвна група .България щела да се цифровизира кога *** ?Взимам ти личната карта и там не пише нищо за раса и малцинства .Да не говорим за кръвна група понякога спасяваща хора при катастрофи .

249

Анонимен

преди 6 години

Аз пък съм расист. И не виждам нищо лошо при положение че слагам на кантар моя живот или техния. С тия деградирали маймуни трябва да се действа по същия начин както те го правят. Щом държавата не се оправя с тях ще има по български - око за око, зъб за зъб

248

Сюнетчията

преди 6 години

Такива са нашите момчета . Не им се сърдете.

247

бб

преди 6 години

Стига с това роми,това са живи ***.*** разбира само от бой и празни джобове,по друг начин интеграция нанай.Стига протести,трябват действия щото няма оправия.

246

Анонимен

преди 6 години

Истината е проста:ДПС контролира и управлява съда!ДПС държи контролния пакет и в парламента.ДПС държи ключовите министерства от край време.30г храним кукувицата в гнездото си - и тя лека полека убива всички синигерчета в гнездото...

245

ЕС 112

преди 6 години

Не са проблема само цигганите тука а самата управляваща партия дето си е избиратередовно господа гербопедерастващи дето в казарма не сте ходили ама сте правили всичкодаже сте раждали - големите мъже !Къде е Бойко да отиде на протеста в Асеновград и да обещае справидливост и възмездие .В 21 век малцинствата трепят българи със колове и камъни във века на технологиите .Нали има телефони спешни а зад тях няма държава .Да осъдим Държавата не подържа спешните телефони с кадри а е длъжна като стра

244

Анонимен

преди 6 години

Какви селяни, бе, Василев. Няма вече селяни в България. Селянина е корав. Сега всички са гражданчета и са загубили връзка със Силата.