5

Анонимен

преди 6 години

Ако зависеше от мен бих спрял излъчванията на Дойче веле за България. В тях има само лъжи и пак лъжи. На т.н "демократи" трябва да се припомни как от години на руските медии се пречи в Прибалтика и САЩ и тогава да говорят за свобода на словото. На запад се формира информационен фашизъм- единствено правилно е тяхното мнение и друго не може дори да съществува. В Русия 4 сайта ежедневно препечатват стотици статии от чужди медии, дори антируски. Ако на запад има нещо подобно кажете.

4

Анонимен

преди 6 години

2 Ами ходи да набиеш тези комунисти/расисти в Асеновград. В САЩ и Европа така правят, щяха вече да са ги ступали за расизъм и да си ги почнали съд по бърза процедура за расизъм. Руснаците какво правеха като хванаха мигранти да опитват да изнасилят момичета в Петърбург? Полицията не можа да ги отърве, а в Германия, полицайте гледаха как нападат момичетата и точно сърбин помогна на 3те девойки, докато немците си бъркаха в носовете. Като ще са евро-атлантически мерки ... поне както требва.

3

Анонимен

преди 6 години

Красота, Русия като го направи голяма новина, нарушаваща правата на хората и словото. Когато САЩ го направи тишина, борят се срещу руснаците. :D :D :D Оправданието: В САЩ също били взети същите мерки.Хахахах, а какво беше оправданието на САЩ? Това ниво на лицемерие и двуличие ... Г-це Захариева, достигаш нови висоти.

2

Анонимен

преди 6 години

Следва спиране на Интернет, защото е измислен от ЦРУ.После плътно затваряне на границите и строг пропусквателен режим.После засилване на пропагандата срещу вътрешния и външен враг....опа това вече го реализирахме :).После.......ставай, ставай страна агромная. И робите хукват.Мордор трябва да бъде ликвидиран овреме!

1

Путин

преди 6 години

Дразнещо е да ме гледат в ръцете, къде бъркам и къде го прибирам!