45

оня

преди 6 години

45 годи с руска телевизия и език можеше да ни облъчват, хубаво беше, а сега те самите реват.

44

Гост+

преди 6 години

Правилно. Западните информационни фейкс трябва да бъдат спряни навсякъде. А като си помисля едно време с каква стръв слушахме Свободна Европа и BBC за БГ - какви будали сме били....

43

Боби

преди 6 години

До реалистка 41Защо ли се спират медииЕто ти пример с Навални: Искаме да протестираме на ТверскаяНе може запазено е от половин година за демонстрация на занаятиОтивате на площад еди кой сиНавални казва в еди коя си медия Елате на Тверская да протестираме (подстрекателство към незаконни действия)Медията обявява че привържениците на Невални са арестувани брутално на Тверская(самите те са в нарушение на закона)Е Медията трябва ли от законова точка да се санкционира/затвори?

42

Боби

преди 6 години

До 42Каква религия изповядва Путин Лично го питай. Но след като десетилетия е бил офицер от КГБ с много голяма степен на сигурност можем да твърдим че е АТЕИСТВторо всеки политик от неговия ранг - тоест ръководител на голяма страна пре спокойно можем да го считаме за УБИЕЦНяма начин да не е издавал заповеди да се ликвидира този или онзи най-малкото терористи (от Басаев до шефа на ИД)трето ЛНР и ДНР зависят от Руския Генщаб за стратегически разработки(нямат офицери) съответно пращат инфо в РФ

41

До трола Боби

преди 6 години

Троби, отдавна съм наясно, че не си съвсем наред с главата и нямам намерение да изпадам в спорове с теб! Не детайлите, главното да те удари по главата, пак няма да го видиш! Този е "доброволец", колкото аз съм космонавт. Той е пратен там от Кремъл, като разузнавач и да убива!Все пак любопитството ме човърка как ще отговориш на един *** въпрос, който ти зададох преди време, чийто отговор не съм видял: Путин християнин ли е?Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

40

реалистка

преди 6 години

И руснаците са зле, и американците също. Въобще всички действат ирационално. Да спираш медии в днешно време, когато в нета има всякаква информация е слаб и жалък ход. Също и американската пропаганда срещу Русия - тотално съчинена и плоска. Всички са смешници.Решението не е в цензурата и фейк новините, а в откритото обсъждане на проблема със всички участващи страни. Но за това се изисква зрялост, а те се държат като сърдити първолци на които са им изяли закуската. И това били държавни мъже...

39

Анонимен

преди 6 години

Голям страх до тресе Маленкий :) Това е типична съветска шизофрения. Врагът е навсякъде! Дори под завивките. Браво Джуджи, върна Русия във времената на Сталин! Само дето на Запад имат нормални медии, а не машини за пропаганда, като Russia Today и Спутник.

38

Боби

преди 6 години

До Анонимен 37Ано Умни Руски РАЗУЗНАВАЧ ще седне да се ВНЕДРИ като обикновен ПЕХОТИНЕЦ или ДРГ на първа линия което си е реално ПУШЕЧНО МЕСО за да разузнава за ЛНР/ДНР и също така за Русия ???Вие изобщо имате ли представа как се води разузнаване в сегашно време?Въпросния човек ще се снабди със Украински паспорт Секретен Сателитен телефон и ще почне да живее в зоната на АТО близо до някой кръстопът. Е Украинските военни щат не щат ще минат от там няма само по полето да ходят я.

37

Анонимен

преди 6 години

g

36

Анонимен

преди 6 години

До БобиБоби, пише съвсем други работи, за кадрови военен руски разузнавач пленен преди дни в Украйна (директно участие на Русия във войната срещу Украйна), ама на теб ти е изгодно да плещиш тролски лакардии и затова се хващаш за олимпийски участници от миналия век съименници на 22 годишният Виктор Агеев. Пък то в глупотевината Яндекс може би пише само това което си цитирал.

35

Боби

преди 6 години

До 32Вземам си думите назад след като потърсих на няколко страници по-нататък в гуглето най-накрая намерих въпросната "новина". Обаче както се оказва дяволът е в детайлите. Въпросния човек е бил на служба до май 2016 година в руските войски. След това се е уволнил по всички правила и на собствен страх и риск както се казва се е записал да служи в армията на ЛНР. Та така Въпросния човек е ДОБРОВОЛЕЦ и какво общо има това с Присъствието на Действащи Руски Военни в Украйна както твърдиш че ги има

34

до Путин

преди 6 години

Просто мачкай!От русофил

33

Анонимен

преди 6 години

"Руската *** за пореден път е изолирана от своите комплексирани вождове."Да си джудже е вече достатъчно условие да развиеш комплекси, но когато си крадливо джудже от КГБ, е това си е повод за мегакомплексарщина!

32

Анонимен

преди 6 години

Параноята в Кремъл е неописуема. Социалните медии стават главен противник на управляващите кагебейци Путин, Патрушев, Сечин, Иванов и Ко випуск 1977 на школата на КГБ. Заплахата от руски майдан не дава сън на Путин и путинофилците. Понеже през 1977 г не са ги учили в КГБ как да се справят с Интернет и социалните мрежи тези руски хубавци не измислиха нищо повече от забрани и ограничения на медиите. Опитите на Русия да ползва социалните мрежи за собствени цели не дават очаквани резултати от Москва

31

До трола Боби

преди 6 години

Троби, напиши "Виктор Агеев захвачен" и след това ENTER !Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

30

Анонимен

преди 6 години

Руската *** за пореден път е изолирана от своите комплексирани вождове.

29

Боби

преди 6 години

До 28Е това ли взе та измисли - ето какво даде търсенето в Интернет:Viktor Ivanovich Ageev (Russian: Виктор Иванович Агеев, born 29 April 1936) is a Russian water polo player who competed for the Soviet Union in the 1956 Summer Olympics, in the 1960 Summer Olympics, and in the 1964 Summer Olympics.Друго не намерих а би трябвало да е голяма новина.

28

до Оруел

преди 6 години

Жалко е да се подписваш така,а всъщност багажа ти да е недостатъчен за да разбере идеята на книгата...А,ти всъщност си чул името от прекрасните предавания за интелектуалци биг брадър..което е разбираемо за такива като теб!но,сонсонжумо..

27

До трола Боби

преди 6 години

Троби, докато ти пишеш безсмилици, в Украйна са хванали поредният руски "пенсиониран" военен Виктор Агеев!Затлъстяването на мозъка е нелечимо!

26

Гюнтер

преди 6 години

За,всеки един с нещо в главата е ясно кой какво и защо.За другите няма смисъл.Само да уточня ,има само едно по страшно нещо от "червена бабичка",и това е "синя бабичка"..оказа се много по страшно!!!