25

Боби

преди 6 години

До 23Умнико няма в съвременния свят обучен военен как да го накараш да отиде в Донбас и да се бие с допотопна(основно оръжия) и абсолютно некачествена техника(основно се отнася за бронежилетки и други индивидуални защитни средтва) срещу превъзхождащ противник по всички параметри(основно артилерия, РСЗО и Бронетанкови единици).Разбери принуждаваш такъв човек(предателство) и той отива в първия офис на ОБСЕ и се предава като поличава статус на политически бежанец в която страна иска от западните.

24

Анонимен

преди 6 години

До трола на трола Боби 23Слушай, това че са доброволци се доказва с факта, че все още се намират на територията на ДНР и ЛНР!!! А ако бяха регулярна руска войска (200000 души, по думите на от.ка.че.ния потрошенко!!), то досега и Киев да не ги е спрял!!! Или си мислиш, че руснаците ще се церемонят много-много с тия отявлени фашистчета??? Абе, на руснаците им трябваше само 6 месеца да обърнат войната в Сирия, та тия глезльовци ще им се опънат?? Господи Боже, явно вие въобще не сте добре.....

23

Анонимен

преди 6 години

До Пешко (Пешка!!!!) 21Хм.....ти бе моме (??!!!) въобще ЗНАЕШ ЛИ НАИСТИНА НЕЩО ЗА РУСИЯ, или всичките ти "умозаключения" са от стари вестници отпреди 100 години???? Някой въобще прави ли си труд да получи И ДРУГА, ПО-ПРАВДИВА ИНФОРМАЦИЯ???? То бива късогледство, бива пристрастност, бива елементарна неграмотност, но ТАКАВА.....!!!!!

22

До трола Боби

преди 6 години

Замириса, цъкам в нета - Троби! Постави "доброволци" в кавички и всичко си идва на мястото. Троби, тези са толкова "доброволци", колкото ти си кльощав!

21

Анонимен

преди 6 години

ББ явно започва да работи за руското правителство! Не случайно всички плащания в БГ над 1000 евро ще минават през банките и ще се знае кой за кого танцува и кой му плаща! След като Първанов се провали с "големия шлем", сега ще очакваме резултата от "голямата чик.ийка" на бат Бойко !

20

Пешко

преди 6 години

Така така, скоро Вова СССР-а и пътни листове ще въведе (ако вече няма де)

19

Оруел

преди 6 години

ще слушат Свободна Европа от ВЕФа на тавана

18

Анонимен

преди 6 години

Оправданието? Че от кога трябва една суверенна държава да се оправдава какво и как прави на собствена територия? Кой нагляр се е обявил за стожер на морала, че да казва кое как да става?

17

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 10Ти пък, ти пък......какви въпроси задаваш???? Я чуй последния "бисер" на краварите: Днес, тоя който наричат "бясното куче" заявил, че ..."краварите били предотвратили готвещата се химическа атака от Асад"!!!!!! А като го попитали, че такава атака НЯМА, той казава.."ами да, защото ния я предотвратихме"!!!!!! ТИ ПО-ГОЛЯМ ИДИОТИЗЪМ ДА СИ ЧУВАЛ????? ДА ИЗМИСЛИШ НЕЩО, КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА И ДА СЕ ПОХВАЛИШ ЧЕ СИ ГО ПРЕДОТВРАТИЛ.........МИСЛЯ, ЧЕ ТОВА краварско племе е напълно откачено!!!

16

Боби

преди 6 години

До Анонимен 14В Източна Украйна има ДОБРОВОЛЦИ и то не само от Русия. Тези хора не се крият изобщо, дават интервюта и т.н.Западните служби, СМИ и политици както и Украинските казват има Руски войски в Донбас. На следващия ден след като Руснаците се появиха в Сирия - в медиите се появиха ПРЕКРАСНИ САТЕЛИТНИ СНИМКИ. Колко години в Украйна доказателствени снимки НЕНТЕ.Малко инфо: Най-малката оперативна единица е взвод 3 ТАНКА/БТР/БМП за да действат им трябва поддръжка от 2 камиона и 1 безиновоз

15

Браво

преди 6 години

Браво каквото повикало такова се обадило. САЩ тероризират всяка медиа с различна гледана точка . Никога не съм мислил че някога ще вярвам повече на Руски СМИ-та отколкото на западната помия

14

Анонимен

преди 6 години

За журналята от "ДНЕС", това е един добър пример. Спрете да ни занимавате всеки ден, какво се случва в Русия. Те тия са ясни на всеки нормален човек!

13

Тато

преди 6 години

Само така Вова, с техните камъни по техните глави. Спри им кранчето и им гледай сеира.Кой измисли фалшивите новини, кой прави проамеринска пропаганда, кой създава НПО, време е да се сложи край на тази игра.

12

Анонимен

преди 6 години

И как окупираха Сирия, след като самите сирийци ги викнаха на помощ? Какво правят американците там, без покана(окупация)...Ами същото каквото правят руснаците в източна Украйна. Не схващаш ли?

11

тато

преди 6 години

До Анонимен Къде видя комунизъм в Русия бе тикво, там има ком .партия но не тя е на власт, защо не видя комунизъм в БГ с тази герберска *** на власт.

10

Анонимен

преди 6 години

Само така тавариш Путин. Виж в северната Корея как всичко е под контрол. Не може някакви си свободни медии да пишат каквото си искат. Свобода на словото, но само на нашето слово!!!!

9

Анонимен

преди 6 години

И как окупираха Сирия, след като самите сирийци ги викнаха на помощ? Какво правят американците там, без покана(окупация). Защо въоръжават добричките ИДИЛ. Защо подкрепят официално военна групировка, срещу суверенна държава. Защо не отговарят на стотиците разследващи които потвърдиха че Асад не е ползвал газ. Къде са ядрените оръжия на Ирак, за които избиха 1 600 000 цивилни(1/4 от държавата), защо са още там, след потвърждението? Защо тайно се уговаряха с неонацисти от Украйна за преврат?

8

Анонимен

преди 6 години

7 Не е президент? На една планета ли живеем? Знаеш ли какво е диктатура? Очевидно не. А комунизъм? И това очевидно не. :D Има едно магическо място наречено интернет, там ще намериш всички определения и значения на думичките които не знаеш. Виж определението за Президентска република, откога САЩ е президентска република и тогава ще си говорим за диктатура. :D

7

Анонимен

преди 6 години

КОМУНИСТИЧЕСКА АНТИХРИСТКА РУСИЯ Е НАЙ-ГОЛЯМОТО СВЕТОВНО ЗЛО ЗА 21 ВЕК ТОВА НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО СПРАВКА ОКУПАЦИЯТА И ИЗБИВАНЕТО НА НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ЗА ДА ИМ ОКРАДАТ БЛАГАТА И ЗЕМЯТА И СЪЩОТО В УКРАЙНА ДОНБАС И ЛУГАНСК!!!

6

Анонимен

преди 6 години

РУСИЯ СЪС САЩ ЛИ ЩЕ СЕ СРАВНЯВА ДЕТО САЩ Е ДИКТАТУРА КЪДЕТО ЕДИНЯ КАНДИДАТ ВОДИ С 1 МИЛИОН И ПОВЕЧЕ ГЛАСА НО НЕ Е ПРЕЗИДЕНТ!!!!И РУСИЯ И САЩ СА ДИКТАТУРА!!!А РУСИЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА ПРИ КОЯТО ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ И СА НАПЪЛНО ОТНЕТИ В ПОЛЗА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ!!!!