31

Истина

преди 6 години

E *** са на далавера те печелят от всичко това! Вече не държава, а полуостров им остава.Те ще останат единственната (нация)без да си извоюва нищо и на края всичко за тях. Питам аз БАЛКАНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ до кога ще продължава това пропъждане?

30

Добро утро

преди 6 години

Добро утро сватя. Прибирам се в БГ само лятото и е супер. Няма такава смешна държава в която всичко виси по кафетата цял ден и то като си в най-продуктивната възраст 21-35г.Само да ви светна че в Чикаго сме вече официялно 250000 и още толкова нелегални. Само в 1 град! Забелязвам доста Български семейства с 2-3 деца че даже и с повече. Който не е излезнал от БГ той не знае в какво *** се е превърнала държавата ни.

29

вал

преди 6 години

До vargТочно в десетката. Браво.

28

Алоу германеца !

преди 6 години

Ние очаквахме от Европа да спре корупцията в Бг ,ама вашите олигарси се сдушиха с нашите и си делят пачки Да не си мислиш ,че парите от еврофондове отиват за просперитета на българския народ ? Да не си мислиш,че меркел не знае и не вижда?Такова приказно богатеене като в България няма никъде по Света !то кИвчек джобове няма ,ама ходи им го разправяй

27

Анонимен

преди 6 години

Пишат за други балкански държави но за нашата изобщо не пишат. Сигурно сме извън всички класации под дъното.

26

usa

преди 6 години

и още: полицията и правосъдната система за нищо не стават. инвестициите в провинцията клонят към нула.буренясала, Не работеща държава в прекия и преносен смисъл.мерси, няма да се върнем!

25

до 28

преди 6 години

Твоето ще е спастично парализирано...тичкай още сега в Телка мъ дьо!

24

Анонимен

преди 6 години

*** от село Банкя разпердушини България! 2 милиона избягаха и още продължават. Той си знае само едно, да краде и лъже, да целува вувузелата на Ердоган, да поляга на Танте Меркел и смучка макарончето на Макрон. Българина да го гризат кучетата, особено пенсионерите защото му изяждат бюджета. И най-важното, да храни миганите защото само те му гласуват, но срещу кинти. Скапа образованието с кукувицата, а здравеопазването стана бакалия. Д-р Менгеле му беше любим, краде но му даваше. Срам!!!

23

до 26

преди 6 години

Хахаха ба си овчаря...шефа ти ти носи четалче с памук за *** карите ри бе овньо!Да не знаем как ви ритат като по ми яри!

22

varg

преди 6 години

Демокрацията разделя семейства по-добре и от Берлинската стена.

21

таню скариди

преди 6 години

това където младите напускат заради шуробаджанащина се отнася само за държавата българия тук всичко е на принципа мой човек и ти на кого си човек трябва да е наше момче за да се развива и най силната мафия в държавата българия е мафията мой човек държавата на кого си човек това е най голямата пародия тук!!!можещ си само ако си наше момче и мой човек!!!

20

до 12

преди 6 години

То пък в Ньонберг някой те е посрещнал с пита и мед.Кой знай коя дупка на кавала си там.Важното е да се успокоявате и да се хвалите пред познатите,че сте много ама много добре.80 % от заминалите сте цъфнали и вързали ама нейсе...карай да върви.

19

-/\-

преди 6 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Как да не се води война? русия води война срещу Украйна ако си забравил.

18

Анонимен

преди 6 години

До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !ВОЙНА ИМА - РУСКА ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ ИЗТОЧНА ЕВРОПА. ХОРАТА БЯГАТ ОТ МИЗЕРИЯТА ПРИЧИНЕНА ОТ РУСКАТА И СЪВЕТСКА ПОЛИТИКА

17

до 20

преди 6 години

твойта още е вътре!

16

до 15

преди 6 години

Така са се юрнале да се връщат...чи шъ избушат кочи ната!Пхахаха

15

Анонимен

преди 6 години

Балканските *** много тънкообидни бе :) истината е, че никой няма нужда от селския ви манталитет. Ако ставахте за нещо щяхте за 30 години да се. Просто не ставате за нищо.

14

Анонимен

преди 6 години

Защото навсякъде слагат на власт, *** като герб. Които вършат геноцид спрямо народа си.

13

-/\-

преди 6 години

Емперично доказано правило - колкото една европейска страна е по-далеч политически от русия толкова е по-богата.

12

Народен човек

преди 6 години

И какви са тези Зюддойче Цайтунг?! Пълни лъжи. Премиера ясно го каза, че младите се завръщат в България. И го доказа с цифри на НСИ. Факт! Защото има много чуждестранни инвестиции, работни места и всяка година нови магистрали. Не вярвам на платените драскачи-комунисти, които атакуват кабинета с лъжи.